Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, nějaký nápad jak tento sýr tepelně upravit? třeba nějaká buchta, koláč??
dnes jsem ho načala, nesmrdí, není prošlý ani plesnivý, ale má takovou zvláštní konzistenci, co normálně nemá, kupuju stále stejnou značku, často… nějak se zdráhám sníst jen tak, ale zároven se mi moc nechce vyhodit 26 Kč ![]()
@hanula23 píše:
Ahojky, nějaký nápad jak tento sýr tepelně upravit? třeba nějaká buchta, koláč??
dnes jsem ho načala, nesmrdí, není prošlý ani plesnivý, ale má takovou zvláštní konzistenci, co normálně nemá, kupuju stále stejnou značku, často… nějak se zdráhám sníst jen tak, ale zároven se mi moc nechce vyhodit 26 Kč
Já jsem ho jednou dala do brambor a zapekla. Byl dobrý. Jinak konzistenci mívá různou a kupuji stále stejný.. Někdy je hodně řídký a jindy totálně tuhý.. ![]()
Jo ještě mně napadá. Tepelná úprava to není ale občas do něj nastrouhám vařené vejce a je to dobré..
@Wecernice2 píše:
Já jsem ho jednou dala do brambor a zapekla. Byl dobrý. Jinak konzistenci mívá různou a kupuji stále stejný.. Někdy je hodně řídký a jindy totálně tuhý..
díky… tak já nevim, třeba mu nic neni…
já sem těhu, nebudu to pokoušet, ale třeba to manžel sní…
brambory dobrý nápad
, ale sem se rozhodla, že v tom horku nic dělat nebudu… ![]()
Můj oblíbený cottage je jihočeský a nejradeji ho jím samý, nebo na sladko - s džemem. Taky existuje jahodový a ten je moc dobrý. Do vaření ho moc nepoužívam, spíše jako příloha k masu nebo do salátu místo jogurtu ![]()
Maminky, mam dotaz…je cottage v pohode pro 13ti mesicni ditko? Je ze smetany a tvarohu, ale nejsem si jista s tema 6% tuku, jestli to neni moc. I jogurty kupuji max do 5ti ![]()
Podotykam, ze s jidlem co jime my pomalu zaciname, nas neni tip co ji od 8m svickovou
Jsem radeji opatrna. Diky ![]()
U takhle malého dítěte řešíš tuky v jogurtech a podobně? Vždyť se doporučuje vše plnotučné. Mají ale i,,lehčí,, verze, než s 6% ![]()
@Werys-ek V pohodě, ale nedávat kazdy den. Myslím, ze je tam už i trocha soli.
@lyrica no tak „resim“… treba recky jogurt s 10% se moc nedoporucuje, tak asi tak. Rozumne
To ne ze bych ho drzela zkratka kvuli linii ![]()
@lyrica jo a prave odlehcenou verzi cehokoli bych mu nedala, jsou tam nahrazky a ty skodi vic.
@Werys-ek já nemyslela light, ale tuším, že například v Lidlu mají cottage s míň procenty. Nebo alespoň dřív měli, jeden čas jsem ho kupovala často. Teď ho nemůžu už ani vidět ![]()
@lyrica a jak myslis, ze mu ho mam dat? Pridat do nej nejakou zeleninu, sunku a na chlebik nebo na sladko treba s bananem? Diky
@Svistice tak toho bych se tak nebala…myslim, ze ji tam je mene nez v sunce a tvrdych syrech a od roka se pridava uz i do prikrmu…
@Werys-ek já ho dávám dceři asi od roka na chleba, dostává ho tak 1× týdně. Většinou oňoupe sýr a chleba nechá ![]()