CTG 34. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana kocmanova
1.8.11 20:31

aha, no takový menší bolesti, neboj, to asi poznáš, taky moc extra nevím, ale řekla bych že je to ono… no, vy se všichni máte, já právě kolem 30. t. na utz. nebyla, jdu ve středu na ctg. tak doufám že taky mimi ještě uvidím. já bych řekla že u mě už by měla být malá hlavičkou dole, kamarádka která rodila loni v září mi říkala, že pokud citím to tlačení a kopání nahoře, tak jsou to právě kolínka a nožky a tím pádem už mimčo leží hlavičkou dolů

• Citovat
  • Upravit
4890
1.8.11 20:32

U nás je teda kluk celý taťka, akorát oči má moje a podle 3D ultrazvuku je i malá celý tatínek, takže se mě doma smějí, žeprej ještě, že matka je jistá, jinak by o mě pochybovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.8.11 20:33

ja mam termin az 27.9. ale mam pocit ze to prijde drive.
jinac ja uz mam vse nachystane,teda krom tasky do porodky a koupenych plenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.8.11 20:33
jana kocmanova píše:
aha, no takový menší bolesti, neboj, to asi poznáš, taky moc extra nevím, ale řekla bych že je to ono… no, vy se všichni máte, já právě kolem 30. t. na utz. nebyla, jdu ve středu na ctg. tak doufám že taky mimi ještě uvidím. já bych řekla že u mě už by měla být malá hlavičkou dole, kamarádka která rodila loni v září mi říkala, že pokud citím to tlačení a kopání nahoře, tak jsou to právě kolínka a nožky a tím pádem už mimčo leží hlavičkou dolů

Ano, malá mi taky tlačila strašně dolů a doktorka říkala, že je to tím, že už je dole hlavičkou a hlavička je těžší, tak víc naléhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 20:34
Tedys píše:
Já mám první termín 9.9 a druhý 17.9, ale jelikož syn byl narozený v 37. týdnu, tak říkala doktorka, že mám dispozice k tomu rodit zase dřív, tak uvidíme. Tentokrát je to holčička, tak to třeba bude jinak.
Ivy, velice Tě chápu, Tadeášek jde zase v září do školy, takže mi to budeme mít taky docela náročné. Hlavně mám strach, abych nerodila prvního září, ať ho můžu doprovodit první školní den.

No to ano, jen aby tě to nechytlo prvního ráno, až dojde Tadeášek do školy, tak už můžeš, musíš si to vyřídit s beruškou v břichu :mrgreen: . Vy to budete mít moc těžké než si zvykne na školu a vše okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana kocmanova
1.8.11 20:37

já jsem na tom s věcma podobně :lol:

• Citovat
  • Upravit
4890
IvkaH píše:
Tedys píše:
Já mám první termín 9.9 a druhý 17.9, ale jelikož syn byl narozený v 37. týdnu, tak říkala doktorka, že mám dispozice k tomu rodit zase dřív, tak uvidíme. Tentokrát je to holčička, tak to třeba bude jinak.
Ivy, velice Tě chápu, Tadeášek jde zase v září do školy, takže mi to budeme mít taky docela náročné. Hlavně mám strach, abych nerodila prvního září, ať ho můžu doprovodit první školní den.
No to ano, jen aby tě to nechytlo prvního ráno, až dojde Tadeášek do školy, tak už můžeš, musíš si to vyřídit s beruškou v břichu :mrgreen: . Vy to budete mít moc těžké než si zvykne na školu a vše okolo.

Já vím, naštěstí on jde o rok později, takže už v sedmi a je na kluka docela rozumný, na mimčo se těší, na školu taky, tak to snad nějak bez nervů zvládneme. Vím, že je to pro něho velká změna i pro nás, říkala nám to i psycholožka ve školce na třídní schůzce, ale co, když už to tak vyšlo a jsem ráda, tak musíme zabojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053

¨tak u me porad lezi podelne…protoze citim pohyby na obou stranach a tlaci tak nejak vsude.tak je problem zjistit jak lezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 20:42

Tedys určitě to zvládne, je šikovný, statečný kluk, tak to bude dobré, šak ze školky s ním půjdou do třídy kamarádi, takže se už znají, jen to učení přibude. Jakou si vybral tašku nějakou parádní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.8.11 20:46
IvkaH píše:
Tedys určitě to zvládne, je šikovný, statečný kluk, tak to bude dobré, šak ze školky s ním půjdou do třídy kamarádi, takže se už znají, jen to učení přibude. Jakou si vybral tašku nějakou parádní?

No, dostal na vánoce s Toy Story, vypadá dobře, má pevné záda a hlavně není tak obrovská jak některé, protože one je docela prcek a některé ty tašky ho táhli k zemi. Zbytek věcí - pouzdro a nějaké ty složky na písmenka a číslice má všechno samozřejmě s Gormitama, tak uvidíme, jak budeme spokojení. Právě jsem si pročítala seznam ze školy co je potřeba koupit, ať to ještě zvládnu já a nemusí to kupovat s tatínkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 20:49
Tedys píše:
IvkaH píše:
No, dostal na vánoce s Toy Story, vypadá dobře, má pevné záda a hlavně není tak obrovská jak některé, protože one je docela prcek a některé ty tašky ho táhli k zemi. Zbytek věcí - pouzdro a nějaké ty složky na písmenka a číslice má všechno samozřejmě s Gormitama, tak uvidíme, jak budeme spokojení. Právě jsem si pročítala seznam ze školy co je potřeba koupit, ať to ještě zvládnu já a nemusí to kupovat s tatínkem :lol:

Toy Story vím to je i na povlečení různé vzory, ale Gormiti 8-o tak to jde mimo mě :zed: :mrgreen: . Kde jsou ti naši gumídci a šmoulíci apod :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.8.11 21:03
IvkaH píše:
Tedys píše:
IvkaH píše:
No, dostal na vánoce s Toy Story, vypadá dobře, má pevné záda a hlavně není tak obrovská jak některé, protože one je docela prcek a některé ty tašky ho táhli k zemi. Zbytek věcí - pouzdro a nějaké ty složky na písmenka a číslice má všechno samozřejmě s Gormitama, tak uvidíme, jak budeme spokojení. Právě jsem si pročítala seznam ze školy co je potřeba koupit, ať to ještě zvládnu já a nemusí to kupovat s tatínkem :lol:
Toy Story vím to je i na povlečení různé vzory, ale Gormiti 8-o tak to jde mimo mě :zed: :mrgreen: . Kde jsou ti naši gumídci a šmoulíci apod :pankac: :jazyk:

To buď ráda, to jsou takové gumové potvory, seriál jede na Disney Chanel a Animáčku a tak teď všichni kluci po tom šílí a sbírají to. A samozřejmě protože je to moderní, tak na tom obchodníci pěkně rýžujou, no škoda mluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 21:23
Tedys píše:
IvkaH píše:
Tedys píše:
IvkaH píše:
Toy Story vím to je i na povlečení různé vzory, ale Gormiti 8-o tak to jde mimo mě :zed: :mrgreen: . Kde jsou ti naši gumídci a šmoulíci apod :pankac: :jazyk:
To buď ráda, to jsou takové gumové potvory, seriál jede na Disney Chanel a Animáčku a tak teď všichni kluci po tom šílí a sbírají to. A samozřejmě protože je to moderní, tak na tom obchodníci pěkně rýžujou, no škoda mluvit :lol:

Aha na animáčka se taky každý den dívá, ale to nesleduju co tam chodí, myslím jen o šmoulech vím, ona u toho vždycky večeří sama u svého stolečku a chce mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 21:52

arcanobacterium
ještě jsem se chtěla zeptat až tu budeš,jak dlouho ještě můžu jíst magnézko, do kterého týdne?
Jím magnézko na křeče a tvrdnutí břicha, napsal mi jod jeden denně a jím dva vápníky, protože nejím nic mléčného. Ale nevím do kdy je vhodné to magnézko, aby to nějak nevadilo pak u porodu, když ho jím. Ráda bych měla takovou rychlovku, jak poprvé a to jsem nejedla žádné vitamíny :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
2.8.11 08:05
IvkaH píše:
arcanobacterium
ještě jsem se chtěla zeptat až tu budeš,jak dlouho ještě můžu jíst magnézko, do kterého týdne?
Jím magnézko na křeče a tvrdnutí břicha, napsal mi jod jeden denně a jím dva vápníky, protože nejím nic mléčného. Ale nevím do kdy je vhodné to magnézko, aby to nějak nevadilo pak u porodu, když ho jím. Ráda bych měla takovou rychlovku, jak poprvé a to jsem nejedla žádné vitamíny :think: :wink:

Já ho beru taky (magnosolv) a řekla mi doktorka do 36. týdne, ale nevím jestli to není třeba individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí