CTG 34. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
6.8.11 14:29

mam dotaz poznala bych jako nejak na brisku nebo nejkymi bolestmi kdyby se mimi otocila pupecni snura okolo krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.8.11 14:38

Ahoj já si myslím že bys to nepoznala. Ale kdyby se mimi začlo třeba dusit tak by asi dost kopalo a potom by ustaly pohyby ale to nevím určitě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.8.11 14:28

A mohla bych se prosím Vás zeptat, jak se jmenuje Váš gynekolog? Jsem totiž z okolí Zlína a uvažuju o změně gynekologa. A vidím, že toho svého chválíte :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.8.11 14:33

Můj je Mudr. Ivo Gergel sídlí na Sadové (za kostelem ve Zlíně) je skvělý, takový vtipálek trošku :lol: chodím k němu od 15 let a ani k vůli stěhování do Hodonína jsem ho nezměnila, stále dojíždím do Zlína k němu, raději si udělám čas, abych tam mohla jet než hledat jiného dr. jsem sním moc spokojená. Ještě má ordinaci i ve Fryštáku na středisku, tam bývá jen v úterý, ale tam se nemusí člověk objednávat dopředu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
15.8.11 16:06

Já mám DR. na poloklinice ve Zlíně. Plšková, je moc hodná a hlavně jemná. Má usebe i UZ tak je to super třeba v těhotenství, že vidím mimi na každé kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí