Čtvrté dítě nechci ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
18.6.20 08:03

@Ravedd Zodpovědnost právě že nepřevzala, ba naopak.. Snaží se jí zbavit.. Nejsem moralistka, jen mám úctu k lidskému životu.. A nevím proč by její čtvrté dítě mělo trpět neláskou, když už vychovává a miluje 3 děti, tak by to zvládla i po 4 té.. Je bohužel jen pohodlná.. A chodit na potrat, jen proto, že už se mě do toho nechce, je prostě děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5263
18.6.20 08:04

@ropucha 02 Napodobne. Kondomy pouzivam 10 let a nepraskl ani jeden. Berem Durexy, Pasante nebo Primerox, pripadne delame experimenty s bezlatexovymi a ani tuk. To se musi bud spatne vybalovat a nasazovat, nebo to velikostne nesedi, nebo neni zenska vlhka, nebo fakt nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32954
18.6.20 08:05

@Ravedd přesně, a pak když to nebude zvládat, budou to odnášet děti, vztah, rodina se třeba rozpadne nebo budou mít vážné problémy, tak bude poslouchat, proč porodila tolik dětí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32954
18.6.20 08:08
@Elin29 píše:
@Ravedd Zodpovědnost právě že nepřevzala, ba naopak.. Snaží se jí zbavit.. Nejsem moralistka, jen mám úctu k lidskému životu.. A nevím proč by její čtvrté dítě mělo trpět neláskou, když už vychovává a miluje 3 děti, tak by to zvládla i po 4 té.. Je bohužel jen pohodlná.. A chodit na potrat, jen proto, že už se mě do toho nechce, je prostě děs..

To nemůžeš vědět, že by to automaticky zvládla. Zodpovědnost za rozhodnutí bude mít vždy. Každá varianta bude mít následky, se kterými se bude muset vyrovnat. A je jen na nich, kterou cestou půjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
18.6.20 08:13
@Elin29 píše:
No, tak.. Za své činny by měla převzít zodpovědnost si myslím.. Vraždit dítě jen pro to, že se mi už nechce piplat nového človíčka, to je prostě děs..

Jen jedna technická. V raném stádiu těhotenství se nejedná o žádnou vraždu dítěte, ale o odstranění embria, zárodku či shluku buněk. Vražda dítěte by to byla až po porodu. Možná by sis tyhle silné výlevy mohla nechat do jiných diskusí… Zde je na tom zakladatelka evidentně psychicky špatně a ty ji takhle deptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 08:22
@Ms.Ragdoll píše:
Přesně. V životě nám nepraskl kondom, ani nikoho takového neznám. Ale na EM jsou kondomy jako praskací kuličky.

Navíc tady, co se antikoncepce týče, stále převládá myšlení jak za krále klacka. To pořád čteš, kondom je fuj nebo praská, pesar a tělísko neexistuje, hormony nemůžu, vasektomie je fuj, sterilizace je fuj… ale dítě je neplánované a nechceme ho.

Žijeme v době, kdy máš na trhu tolik možností jako nikdy předtím, ale pořád nikdo nic neplánuje a nechce. Je vůbec ve školách ještě nějaká sexuální (rodinná) výchova? Lidi pořád tak nějak překvapuje, že při sexu sem tam vzniknou děti.

Kondomy používám 20 let a nikdy nic. Pak praskl 2× za sebou. No, praskly ty, co jsem nechala nandat chlapa. On to neuměl. :roll:

Pak jsem nasazovala zase raději já a teď už má vasektomii a je klid a pohoda.

• Citovat
  • Upravit
2932
18.6.20 08:24
@Elin29 píše:
@Ravedd Zodpovědnost právě že nepřevzala, ba naopak.. Snaží se jí zbavit.. Nejsem moralistka, jen mám úctu k lidskému životu.. A nevím proč by její čtvrté dítě mělo trpět neláskou, když už vychovává a miluje 3 děti, tak by to zvládla i po 4 té.. Je bohužel jen pohodlná.. A chodit na potrat, jen proto, že už se mě do toho nechce, je prostě děs..

Ty jsi asi ještě neviděla ženu, která nesnáší svoje dítě co? To že u vás to nějak funguje přece neznamená, že je to tak všude ne? Nebo si to její dítě pak vezmeš, když se to ztrati?

Zakladatelko fakt popřemýšlet, něco děláte očividně špatně. Navíc aby vám už 4× nevyšla ochrana kondom +Postinor je fakt divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
18.6.20 08:31

Situace téměř neuvěřitelná… Kondom praská opakovaně, ale pořád ho používám, Postinor jako na potvoru nezabírá… Tady je prostě něco špatně. A vzhledem k tomu, že zakladatelka už jednou na potratu byla, tak zřejmě nemá žádné morální zábrany a já moc nechápu, co tady tedy řeší… Se nechám podvázat a je, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
18.6.20 08:32

@nozu Ale prd vždycky je to vražda.. Protože z toho zárodku, embria nebo zhluku buněk, vyroste nový člověk.. Právo na život by snad mělo být nadřazené všemu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32954
18.6.20 08:38
@Elin29 píše:
@nozu Ale prd vždycky je to vražda.. Protože z toho zárodku, embria nebo zhluku buněk, vyroste nový člověk.. Právo na život by snad mělo být nadřazené všemu ne..

Teoreticky možná. Ale reálně to tak ideální není.
Ty už máš děti větší, žádné s malým věkovým rozdílem, máš jiné zázemí, jinou povahu než zakladatelka..vcítit se očividně nedokážeš.. nemůžeš to srovnávat a hned šmahem odsoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
18.6.20 08:38
@Ms.Ragdoll píše:
Přesně. V životě nám nepraskl kondom, ani nikoho takového neznám. Ale na EM jsou kondomy jako praskací kuličky. …Žijeme v době, kdy máš na trhu tolik možností jako nikdy předtím, ale pořád nikdo nic neplánuje a nechce. Je vůbec ve školách ještě nějaká sexuální (rodinná) výchova? Lidi pořád tak nějak překvapuje, že při sexu sem tam vzniknou děti.

To dalsi dite uz ctvrte nechtene dite bude pekny chudak a bude v detstvi trpet. I kdyz jsem proti potratum, tak tady bych byl pro vyjimku.

Bohuzel u lidi typu zakladatelky, je sexualni vzdelavani k nicemu. Kdyz je duto v hlave, tak zadnevzdelani nepomaha a misto nej dotycni soulozi a rozmnozuji se jak kralici.

Tohle zadne reseni nema, pokud nezijeme v diktature cinskeho typu. Tam si s tim soudruzi s takovymi jako je zakladatelka a jeji samec(nebo kolik tech otcu ma) pred 30lety poradili jednoduse narizenim politiky jednoho ditete 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
18.6.20 08:55
@Elin29 píše:

Děs je nechávat si dítě když ho nechci vůbec se neumíte vcítit je ti vražda je jediný co umíte opakovat. To že by se další dítě u vás ztratilo a co jako, u zakladatelky asi ne.

Lidi kteří nemají na další dítě prostor ani peníze si další dítě nechat prostě nemůžou. A naopak to že se jí do toho nechce je důvod. Naštěstí lidi jako vy zaseklí na tom že je to prostě vražda nerozhodují a ženský mají na výběr.

Edit: zákon to jako vraždu neklasifikuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.6.20 09:18
@Elin29 píše:
No, tak.. Za své činny by měla převzít zodpovědnost si myslím.. Vraždit dítě jen pro to, že se mi už nechce piplat nového človíčka, to je prostě děs..

Vyrůstat z mámou která mě nechce je děs.

• Citovat
  • Upravit
1153
18.6.20 09:27

Ahoj a co adopce? Udělala by si někomu velkou radost. Z pohodlnosti bych na potrat fakt nešla tak bezcitna nejsem, kdyz na potrat tak z vážného důvodu, jde o život dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
18.6.20 09:30

Jdi na potrat a začněte už konečně řešit pořádnou ochranu. Fakt tohle nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie