Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana206 píše:
Přijde mi těch náhod dost, tipuji další troll diskuze
taky mam ten dojem. Mimo jakym zpusobem je relevantni pro tu diskuzi, jak presne se jmenujou deti a jestli nejstarsi v 10 letech pekne papa nebo ne?
Takže jedno nechtěně dítě potrat druhé nechtěně dítě naživu a další nechtěně dítě zatím?? To jsou tři nechtěně těhotenství během pár let.
Tomu asi úplne nerozumím.
@ŽabkaLucka píše:
@Ravedd
Správně jste napsala že ženy se tu ptají na ty čárky. Ale tahle diskutující chce jen potvrdit, že může jit na potrat, protože další dítě nechce a zároveň se neumí efektivně chránit. A to je za mě fakt ohavnost. A bohužel je tu taková diskuse každou chvilku. Chtěla jsem jen připomenout, že jít na potrat je velmi závažné rozhodnutí a proboha se už začněte chranit když další dítě nechcete ženy!! U každého kondomu je názorný návod na použití. Používám kondom skoro 12 let a nikdy neprasknul.
Mimochodem asi to byl troll. Paní se už neozvala.
znovu se ptám on je tenhle server určený pouze pro ty který hledají ducha na testu?
Nebudu tady řešit co je nebo není ohavnost ani neefektivitu jejich ochrany o jejímž selhávání si myslím svoje, ale dítě nechce tak nechce, je to její věc bez ohledu na to co si myslí ostatní a naštěstí žijeme v zemi kde se ženská může rozhodnout.
@Anonymní píše:
Ahoj má tři děti - Fanda 10let, Honzík 8 let, Káča rok a měsíc…před poslední Káčou jsem šla na potrat (nejsem mateřský typ, který touží po velké rodině), nakonec máme neplánovanou Káču, miluju jí, je to má jediná dcera, jinak, jsem měla kluky 22 měsíců (dnes 10 a 8 let) od sebe, bylo to na začátku peklo, starší syn se začal straš se začal po narození mladšího počůrávat, házel jídlo po zemi a dnešní čas blbě jí…, neměla jsem na něj čas, určitě tím trpěl… teď je mi skoro 35,5, malá Kačka neplánovaná, nechali jsme si jí… Nyní praskl kondom, pak jsem použila Postinor, přesto je dítě tady, je to nefér, chráníme se po Kačence furt a tahle to dopadne (kondom pokaždý Me&you, praskl už několikrát, poté co asi praskl v době ovulace, jela jsem do 12 pro Postinor (neměli v lékárně Postinor, Afternor prý je to samý..)… bojím se, že to nedám, čtyři děti, polední kluci ani ne dva roky do sebe)…, ale hlavě asi to chlap nedá |(nese to těžce, obě varianty)… čtyři děti, to už je moc, nedám, to jsem stará, chci mít už klid (je mi 35, bude brzy 36)… jsem moc velký sobec??? Vím, co jsou děti ani ne dva roky od sebe, co jsem kdysi měla hlídání s klukama, tak teď nemám nikoho (nechtějí a zdravotní problémy)… Nechci další dítě, je to sobecký a hnusný… potřebuju rozhřešení… bojím se, že toho budu celý život litovat…
Ahoj holka, nevím jak to všechno dopadlo. Jestli si šla na potrat, nebo jsi se rozhodla jinak, ale jestli si stále nejsi jistá co dělat dál a jsi stále těhotná, tak mám řešení. My si Vaše dítě moc rádi vezmeme. Snažíme se dlouho o mimi a stále nic. Děťátku dáme, velkou hřejivou náruč lásky.
Prosím napiš. Bucek
@Anonymní píše:
Ahoj má tři děti - Fanda 10let, Honzík 8 let, Káča rok a měsíc…před poslední Káčou jsem šla na potrat (nejsem mateřský typ, který touží po velké rodině), nakonec máme neplánovanou Káču, miluju jí, je to má jediná dcera, jinak, jsem měla kluky 22 měsíců (dnes 10 a 8 let) od sebe, bylo to na začátku peklo, starší syn se začal straš se začal po narození mladšího počůrávat, házel jídlo po zemi a dnešní čas blbě jí…, neměla jsem na něj čas, určitě tím trpěl… teď je mi skoro 35,5, malá Kačka neplánovaná, nechali jsme si jí… Nyní praskl kondom, pak jsem použila Postinor, přesto je dítě tady, je to nefér, chráníme se po Kačence furt a tahle to dopadne (kondom pokaždý Me&you, praskl už několikrát, poté co asi praskl v době ovulace, jela jsem do 12 pro Postinor (neměli v lékárně Postinor, Afternor prý je to samý..)… bojím se, že to nedám, čtyři děti, polední kluci ani ne dva roky do sebe)…, ale hlavě asi to chlap nedá |(nese to těžce, obě varianty)… čtyři děti, to už je moc, nedám, to jsem stará, chci mít už klid (je mi 35, bude brzy 36)… jsem moc velký sobec??? Vím, co jsou děti ani ne dva roky od sebe, co jsem kdysi měla hlídání s klukama, tak teď nemám nikoho (nechtějí a zdravotní problémy)… Nechci další dítě, je to sobecký a hnusný… potřebuju rozhřešení… bojím se, že toho budu celý život litovat…
Nech se konecne sterilizovat, ano?
Melas to udelat davno.
@Afrikana u nás prasknul právě při nedostatečném zvlhčení a větší penis. Stalo se mi dvakrát ale já nebrala hormonální antikoncepci a spotřeba byla i 2 krabičky týdne a bylo to období cca 6 let. Tak si myslím že 2 prasklé kondomy za takové období ještě celkem ok.
Poskytl útočiště holčičce, dali ji jméno Olinka Hradecká. 214 dětí letos až na těch pár co skončili násilnou smrti. Ono jich skončilo násilnou smrti tisíce, ale když to se pro někoho “nepočítá”. Je to jenom “ přerušení “ jako by to mohlo pokračovat, eufemizmus pokrytecký.
Tak ten vynález je dobra věc a snad budou mít nalezenci hezkou rodinu. Moc jim to přeji.
Když dítě nechcete a praská vám kondom, tak zkuste jiný typ ochrany, je spousta prostředků, jak se dá chránit