Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer. Budu ošklivá, bez omluvy, ale nechápu proč sem ženy s tímto problémem píšou. A je to tady pořád v lehkých obmenach. Nechci dítě, ale otěhotněla jsem. Dám to pryč. Jo, tak to udělejte. Ale nechte si ty dojímavé komentáře. To čekáte, že se Vám ozve někdo, kdo dítě adoptuje abyste nemusela na potrat nebo Vám dítě zasponzoruje?
Mě to rve srdce. Měla jste se tedy nechat sterilizovat uz po druhém klukovi když už jste na jednom potratu byla. Už je to dítě. Už jste si ho udělala. Rozumím potratu po znásilnění, kdyby děťátko bylo nemocné nebo jste byla mladá a hloupá, ale takhle jste jen hloupá.
Tobě praskne několikrát kondom, a stále ho užíváte jako antikoncepci?
Tak bez na potrat, a u toho se nech sterilizovat..
ve 35 letech bys mohla vědět že se dá chránit i jinak, když jedna antikoncepce selhává. A radši žádný dítě, než nechtěný…
Na to, že nejsi mateřský typ, tak 3 děti a další na cestě, tak chlap může podstoupit vasektomii nebo ty sterilizaci.
Jdi na potrat. Ochranu jste použili, takže další dítě očividně nechcete. A buď jdi na sterilizaci, nebo manžel na vasektomii.
Tak jdi na potrat prostě. Byli byste akurát neštastní všichni i stavající děti. Tři děti je až až na dnešní domu a pro nemateřský typ uplně dost.
A pořeš s lékařem jinou antikoncepci. Prášky, já mám třeba mirenu… je to perfketní. Nebo prostě podvaz vaječníku, další dítě už stejně nechceš. Pořeš to radikálně, at se nemusíš stresovat stále s prasklým kondomem probůh. A užívej si svých děti, mějte se rádi a buďte v klidu.
Z toho jak se vyjadřujes bych rekla, ze uz jedno dite bylo moc.
Řekni desetkrát zdrávas, pětkrát otčenáš a zajdi si krucinál na tu sterilizaci. Amen… ![]()
Lidi, co s těmi kondomy děláte? To je snad používáte opakovaně jako fusekle, dokud nerupnou? Kondomy používám téměř 30 let, a za celou dobu praskl jeden jediný, a to jsme poté zjistili, že byl rok prošlý…
Bud de.bil nebo troll
jak muze takova su.kaci spodina plodit
jste jak kralici v kleci. Chudaci ty 3 a ctvrty na ceste. Takovy by meli sterilizovat okamzite, at se dalsi jako ty nemnozi
@ropucha 02 píše:
Lidi, co s těmi kondomy děláte? To je snad používáte opakovaně jako fusekle, dokud nerupnou? Kondomy používám téměř 30 let, a za celou dobu praskl jeden jediný, a to jsme poté zjistili, že byl rok prošlý…
Bohužel, praskají i Durexy… holt už to není, co bývalo ![]()
Jinak zakladatelko, jsi mladá a já bych si dítě nechala. Já měla čtvrté v 39 létech.
Je to ale tvoje věc.
@Anonymní píše:
Ahoj má tři děti - Fanda 10let, Honzík 8 let, Káča rok a měsíc…před poslední Káčou jsem šla na potrat (nejsem mateřský typ, který touží po velké rodině), nakonec máme neplánovanou Káču, miluju jí, je to má jediná dcera, jinak, jsem měla kluky 22 měsíců (dnes 10 a 8 let) od sebe, bylo to na začátku peklo, starší syn se začal straš se začal po narození mladšího počůrávat, házel jídlo po zemi a dnešní čas blbě jí…, neměla jsem na něj čas, určitě tím trpěl… teď je mi skoro 35,5, malá Kačka neplánovaná, nechali jsme si jí… Nyní praskl kondom, pak jsem použila Postinor, přesto je dítě tady, je to nefér, chráníme se po Kačence furt a tahle to dopadne (kondom pokaždý Me&you, praskl už několikrát, poté co asi praskl v době ovulace, jela jsem do 12 pro Postinor (neměli v lékárně Postinor, Afternor prý je to samý..)… bojím se, že to nedám, čtyři děti, polední kluci ani ne dva roky do sebe)…, ale hlavě asi to chlap nedá |(nese to těžce, obě varianty)… čtyři děti, to už je moc, nedám, to jsem stará, chci mít už klid (je mi 35, bude brzy 36)… jsem moc velký sobec??? Vím, co jsou děti ani ne dva roky od sebe, co jsem kdysi měla hlídání s klukama, tak teď nemám nikoho (nechtějí a zdravotní problémy)… Nechci další dítě, je to sobecký a hnusný… potřebuju rozhřešení… bojím se, že toho budu celý život litovat…
Tak stará určitě nejsi ve 36letech. Uplne nesnáším když o sobě takhle mladí lidé mluví. Jinak 4deti je masakr.No vlastně i 3.Nektete ženy prostě nejsou extra mateřský typ já taky ne.Jak se rozhodneš je jen na tobě.
Ahoj má tři děti - Fanda 10let, Honzík 8 let, Káča rok a měsíc…před poslední Káčou jsem šla na potrat (nejsem mateřský typ, který touží po velké rodině), nakonec máme neplánovanou Káču, miluju jí, je to má jediná dcera, jinak, jsem měla kluky 22 měsíců (dnes 10 a 8 let) od sebe, bylo to na začátku peklo, starší syn se začal straš se začal po narození mladšího počůrávat, házel jídlo po zemi a dnešní čas blbě jí…, neměla jsem na něj čas, určitě tím trpěl… teď je mi skoro 35,5, malá Kačka neplánovaná, nechali jsme si jí… Nyní praskl kondom, pak jsem použila Postinor, přesto je dítě tady, je to nefér, chráníme se po Kačence furt a tahle to dopadne (kondom pokaždý Me&you, praskl už několikrát, poté co asi praskl v době ovulace, jela jsem do 12 pro Postinor (neměli v lékárně Postinor, Afternor prý je to samý..)… bojím se, že to nedám, čtyři děti, polední kluci ani ne dva roky do sebe)…, ale hlavě asi to chlap nedá |(nese to těžce, obě varianty)… čtyři děti, to už je moc, nedám, to jsem stará, chci mít už klid (je mi 35, bude brzy 36)… jsem moc velký sobec??? Vím, co jsou děti ani ne dva roky od sebe, co jsem kdysi měla hlídání s klukama, tak teď nemám nikoho (nechtějí a zdravotní problémy)… Nechci další dítě, je to sobecký a hnusný… potřebuju rozhřešení… bojím se, že toho budu celý život litovat…