Čtyřleťák kadí do plenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Verkom,do školky zatím právě nechodí.Hlídá nám babička,když jsme v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávejte dítě ještě spící nebo v polospánku na nočník. Dostane se mu to do podvědomí a bude s tím mít později problém. Znám to z vlastní zkušenosti. Mě máma dávala na nočník taky v polospánku a ještě v osmnácti jsem měla živé sny o tom jak si sedám na záchod a čůrám a přitom jsem pořád spala. Naštěstí jsem se nepočůrala, protože jsem se na poslední chvíli probudila, ale byla jsem z toho dost v šoku. Obavy že se počůráte na návštěvě v posteli ještě v osmnácti letech fakt nejsou nic moc. Dokonce jsou o tom i články a já můžu jen potvrdit, že jsou pravdivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, carol ![]()
Kamarádky dcera se v noci počůrávala až do 5 let (teď nevím, jestli tě to uklidní nebo naopak ne
) - chce to opravdu nedávat na noc pít, dát ho vyčůrat co nejpozději a když se podaří, že je ráno suchá plenka, chválit ![]()
S tím kakáním to občas děti mají - jestli se mu chce kakat, ale nechce do záchodu a řekne si o plenku, tak podle mě to není problem pro proktologa, je to spíš psychický - už je veliký, dá se s ním mluvit, zkus ho nalákat na záchod, že bude jak veliký kluk nebo jako táta, klidně bych i slíbila drobnou odměnu apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Vertigo, ![]()
jsi moc hodná,u něj je to psychika,to vím 100%,jen nevím,jak na něho.Kluci prý s tou stolicí mívají častěji problémy,snad se to brzy poddá.Děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kaděním neporadím, ale chci tě uklidnit s tím nočním počůráváním. Dcera přestala až ve 4,5 letech. Několikrát jsme zkoušeli noční buzení a bezúspěšně. Až v těch 4,5letech nějak dozrála a klaplo to. Ze začátku jsme budili 2× za noc, pak jen jednou a pak jsme párkrát zapoměli a vydržela. A to se ze začátku dokázala počurat i 3× za noc
Taky jsme omezili večerní pití, po 19té hodině už většinou nepije, jen pokud má žízeň tak trošku. Většinou si ohlídám, aby se napila kolem 18nácté hodiny a pak už žízeň nemívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lynette píše:
Nedávejte dítě ještě spící nebo v polospánku na nočník. Dostane se mu to do podvědomí a bude s tím mít později problém. Znám to z vlastní zkušenosti. Mě máma dávala na nočník taky v polospánku a ještě v osmnácti jsem měla živé sny o tom jak si sedám na záchod a čůrám a přitom jsem pořád spala. Naštěstí jsem se nepočůrala, protože jsem se na poslední chvíli probudila, ale byla jsem z toho dost v šoku. Obavy že se počůráte na návštěvě v posteli ještě v osmnácti letech fakt nejsou nic moc. Dokonce jsou o tom i články a já můžu jen potvrdit, že jsou pravdivé.
Opravdu to tak funguje? Musím se zeptat mámy, jestli mě dávala také v polospánku na nočník, protože tohle se mi stává také.
Nic tedy příjemného, čím bych se chlubila, proto raději anonym. Také se mí párkrát stalo (naposledy asi v 19 letech), že jdu na záchod a sedám a čůrám. A naštěstí jsem se probudila, ale kapička na pyžamu byla!!! A v 7. třídě na základce jsem se probudila celá mokrá
A měla jsem z toho tedy pořádné psychologické problémy. Ale sestra mívala také takové sny, takže asi vím, odkud vítr vane ![]()
- Citovat
- Upravit
anonymní: Ano, opravdu to tak je. Mně tedy dost pomohlo to, že jsem zjistila příčinu - dávání na nočník když jsem nebyla úplně vzhůru. Ale já jsem zvláštní případ - mně kolikrát pomůže jen pochopit příčinu problému a problém zmizí. Neříkám že to tak musí mít každý koho maminka dávala na nočník v polospánku, ale stává se to často a myslím, že je zbytečné to riskovat. Takže já osobně tohle dělat nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit