Čtyřletý se baví tím, že stále otravuje mladšího brášku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7478
28.6.18 09:04

@milwinka Hele, presne tohle mi delal starsi bracha. V dospelosti si pamatuje uz jen tu cast, ze jsem byla urvany smrad.Ze se tim bavil a vesmes jsem mela duvod, si nepamatuje :nevim: :lol: Jestli te to uklidni, tak to delal opravdu jen me, nikde v kolektivu, kamaradum…asi ten pocit prevahy starsiho a jistoty, kterou citil doma. Pred pubertou zacal mit jine zajmy, a ja si tohle uvedomuji az v dospelosti. V detstvi jsem k nemu „vzhlizela“ i pres kockovani. Doma mame neco podobneho, ale dve holky, tak je mozna jednodussi stejne pohlavi. Starsi uz to jakz takz preslo, ted je mladsi v obdobi vzdoru a naopak zkousi ona na starsi. Resim to prubezne, podle situace, vysvetluju, navrhuju hlavne JAK se to da resit lepe, spolecna cinnost ktera je pro obe ok. Jinak neco co uz jsem vysvetlovala xkrat, bych uz nevysvetlovala.Syn to moc dobre vi a jen „hraje“.Takze bych mu znovu nevysvetlovala, rekla neco jako Ty vis proc a kdyz tady neumite byt spolu, pujdes mi pomoct a budes se mnou.Me uz je 5 leta schopna utirat nektere kousky nadobi, umyt brambory…Ono ho to mozna rychle prestane bavit ;) Hodne stesti, je to nekdy na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí