Čtyřměsíční mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
16.5.11 13:59
sterezie píše:
Banny.J- My Praha Vršovice :-D Tyjo, konečně někdo z Prahy :-D :mavam:

:-D nerodilas náhodou ve Vinohradech? :lol: Máš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.5.11 19:17
Banny.J píše:
sterezie píše:
Banny.J- My Praha Vršovice :-D Tyjo, konečně někdo z Prahy :-D :mavam:
:-D nerodilas náhodou ve Vinohradech? :lol: Máš první mimi?

Nenene, v Krči :-D Jo, je to náš první zlobivej poklad:) kdyžtak klidně napiš SZ, ať nerušíme diskuzi :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
166
17.5.11 13:32

Ahoj holky, tak náš chlapeček (narozený 5. 1. 2011)pase relativně dobře koníčky - i když teď začal trochu stávkovat, na zádech si ručičkama sahá na kolínka, hraje si s hračkami,slintá, na bříško se otočil dvakrát asi před 14 dny, ale protože nechce být na bříšku, už to víckrát nezopakoval, na bok se kulí docela často (zatím teda pouze na jeden), výská, piští, směje se…

Jinak my jsme z Liberecka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
17.5.11 13:48
vichad píše:
Ahoj holky, tak náš chlapeček (narozený 5. 1. 2011)pase relativně dobře koníčky - i když teď začal trochu stávkovat, na zádech si ručičkama sahá na kolínka, hraje si s hračkami,slintá, na bříško se otočil dvakrát asi před 14 dny, ale protože nechce být na bříšku, už to víckrát nezopakoval, na bok se kulí docela často (zatím teda pouze na jeden), výská, piští, směje se…Jinak my jsme z Liberecka :wink:

Julie je na tom v podstatě úplně stejně, včetně toho stávkování :mrgreen:
A koukám, kolik nás tu je s miminkama, která se narodila 5.1. :-D :hug:

• Citovat
  • Upravit
632
17.5.11 14:25

ahoj taky mám Tomáška akorát se narodil 16.1. 2011 :-) na neurologii sme byly taky s tím že malý preferuje spíše pravou stranu. DR nám řekla že ať sme klidný že každé mimi je jiné a dřív nebo později se mu to srovná. Tak nás nechala na pokoji a nyní sme úplně ok takže se podle mě nemusíš bát a postupem času se vše napravý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
20.5.11 09:22

ahoj :mrgreen: , my jsme taky 5.1. :mrgreen: a bohužel se přidáváme do klubu stávkujících. Minulý týden se malá překulila na bříško 2× a další den také a od té doby nic a vůbec to nechce dělat… :cert: lump jeden. Jinak si strká kolena pod sebe, takže se tu strašně nasmějeme, jak vystrkuje zadek a od středy se snaží se vytáhnout na ruce, když pase… :wink: tak doufám, že zase nezačne stávkovat, až se jí topodaří úplně. A co nejvíc miluje je, když stávkuj u doktora, kterýmu já tvrdím co všechno dělá a ona tam leží jak buchta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
20.5.11 12:27
Hermiona píše:
ahoj :mrgreen: , my jsme taky 5.1. :mrgreen: a bohužel se přidáváme do klubu stávkujících. Minulý týden se malá překulila na bříško 2× a další den také a od té doby nic a vůbec to nechce dělat… :cert: lump jeden. Jinak si strká kolena pod sebe, takže se tu strašně nasmějeme, jak vystrkuje zadek a od středy se snaží se vytáhnout na ruce, když pase… :wink: tak doufám, že zase nezačne stávkovat, až se jí topodaří úplně. A co nejvíc miluje je, když stávkuj u doktora, kterýmu já tvrdím co všechno dělá a ona tam leží jak buchta :mrgreen:
To s tím doktorem chápu, ve středu jsme byli na náušničkách, tak jí doktorka dávala na bříško, julie hned pláč, takže prý máme dráždivé dítko :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28
20.5.11 21:18

Ahojky, moje Erička se narodila 27.1. a jsme na tom stejn jako vy s Tomáškem…
Také se nepřetáčí ani na bok ani na bříško. Když ji dr. zvedala za ručičky a přitáhla k sobě, neudržela hlavičku, ale klimbala ji vzádu… Má prý ochablé bříško, také je mírně asymetrická a má i vyšší svalovéé napětí :nevim:
Bohužel nám cvičení vyvolává záklony a tak se bojím cvičit… na jedná rehabce nám řekli, at necvičíme, že ten cvik není vhodný a na druh ho zase doporučují… a teď si vyber Také na jedné rehabce je prý už vpořádku a na druh nám zjistili výše jmenované problémy :think:
Jsem z toho vystrašená… Začínám,a le nabývat dojmu, že jsem snad měla poslechnoiut okolí a nechodit s ní nikam… Pravdou je, že doktoři si vždy něco co sem jim nelíbí najdou… Snad se jen málokdo vyvýjí přesně podle tabulek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí