Čtyřměsíční úplně odmítá láhev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
16.12.12 19:27

@suik Jéé, ahoj. Tak to držím palce s kojením. Já dobojovala v 6.týdnu :? :,( Takže nás možná za 2měsíce čekají příkrmy, už sháním stará bodyčka a bryndáčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.12 19:31

@zoubky ahoj.....my se furt drzime, ted se to zlepsilo. Ja obcas dokrmim UM, varim tak jednu lahev, ale ne vzdy ji vypije…dneska na ni nejak nedoslo, tak jsem zvedava - s tem druhejma mi to prijde narocnejsi. Ja jsem s laktaci hodne citliva na stres, vycerpani, nedostatek jidla, je to hned znat.

a proc mate HA? Kvuli pripadnejm alergiim?

ja mela na prikrmy vzdy plinu…spis resim kde budu krmit, jak lehatko, tak autosedacka je nova a nemusela by se uplne zaprasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.12.12 19:35

@suik Jj, já jsem atopik a alergik(pyly, seno), starší syn to samé (ekzém, alergie na mléko, čokoládu, citrusy, kiwi - ten měl rovnou Nutrilon AC): Malý měl při kojení průjmy a pořád řval hlady, takže jsem pro pohodu obou přestala kojit - asi alergie na BKM, jako tehdy u staršího (taky kojený do 6.týdne, kdy byl hospitalizovaný :( ). Ještě čekáme na testy, a případně se nasadí Nutrilon AC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.12 19:42

@zoubky tyjo, tak to jo…my jsme teda taky alergici seno, pyly, ale jinak nic. Jedna PA nam rikala, ze v pripade Um bychom meli davat HA, ta druha ze nemusime, ze je to zbytecny, tak jsem se na to vybodla a koupila obyc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.12.12 19:50

@Naima
fakt by mel vypit pres litr? nas maly je stejne stary a vypije tak 800ml - v prumeru, nekdy vic, ale nekdy taky dost min.
ja jsem nikdy tabulky nestudovala, protoze porad hezky pribira, tak me to mnozstvi ted trochu zarazilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí