Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No unas to nejak neresime moc je hygienicka a setejne se pak clovek umyje mydlem nebo sprchacem a osprchuje se. A hlavne moc je nejlepsi desinfekce . Horsi je treba u deti ze obcas kadi do napustene vany ![]()
Ve sprše ano, ve vaně ne. Spočítej příteli, kolik vody ušetříš za rok. ![]()
Taky jsme toto téma jednou vedly
Když se sprchuji tak čůrám, kdy se koupu tak ne. Přítel teda nečůra, nebo se stydí to říct
ale expřítel to taky dělal…
Ani jeden do sprchy nečůráme, vždycky si před tím dojdeme na WC. Náš malej se tam ale vždycky vyčůrá ![]()
ja taky curam do sprchy
ale spis se sprchuju ve vane mame oboji a tam taky curam ale jen kdyz se sprchuju,kdyz se tam valim tak nee.ale i kdyz si dojdu predtim na zachod tak se mi proste chce
a pritel chodi pred sprchovanim curat na zachod takze asi nee,nebavili jsme se o tom
![]()
Ve sprse se vycuram, nevidim na tom nic nehygienickeho kdyz se to stejne hned splachne. V napustene vane ne.
Zajímavá debata ![]()
Já chodím na malou na wc,
ale pak mě štve že když zapomenu vypnout napouštění vody na splachování opařím si zadek.
Takže ano někdy čůrám ve sprše a vanu nemáme,
ale i kdyby jo nedělala bych to tam ![]()
Nedovedu si představit že v tom pak budu 30-60minut ležet
![]()
Ale myslím že je to kažédho věc,a pokud se někdo pro koupání ještě psrchuje tak ať si tam dělá co chce ![]()
bože to mi připomnělo jedno video, kde pubertální krasotinka natáčí jak čurá do sprchy aby dokázala nějakýmu klukovi že to hned odteče
Já tedy do sprchy čurám výjimečně, ale nepřijde mi na tom nic špatného. Do vany bych teda nikdy
pak se tam v tom rochnit
Přítel má zas zlozvyk že se vysprchuje a pak jde na wc. To se vždycky vztekám, že se ani nemusel mýt ![]()
Ve sprše jo,do vany nee.Ani malý do vany nečůrá,vyndaváme ho ![]()
já chodím před sprchou i potom ve sprše,vanu nemáme.Ale před přítelem normálně čurám:-)
Sice to vždycky bvylo neslušné, ale pak jsem se dočetla, že to je eko. Takže by to vlastně měl dělat každý.
ve vaně ne, ve sprše čůrám a dvojčatům myju kaka prdelky v umyvadle
to bych se za vlhčený ubrousky nedoplatila
no a hodně často čistíme odpady ![]()
jsk jste to dělaly vy s malejma dětma, když jim rostly zuby? moji kluci teď kakaj cca 4-5krát denně a když si to vynásobím 2krát, tak už je to celkem síla ![]()