Čůráte ve sprše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
13.9.11 09:20

Jo a až se bude malá koupat ve vaně, normálně ji nechám…Teď si do vaničky taky čurá a nesprchuju ji po koupání…Vy jo? Moč je sterilní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.9.11 09:22

mě se malej zrovna včera vyčural do vaničky a to jsme teprve začínali koupat-tak jsem ho hned vytáhla-nějak mě to bylo blbý ho v tom cachtat a umývat mu vlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 09:39

Většinou teda chodím na wc před sprchou, ale občas se i zadaří ve sprše.
Myslím si, že pokud se dodržuje hygiena a pravidelně se vana umývá, desinfikuje, tak není žádný problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296
13.9.11 09:40
jjanekk píše:
ehm, ja i kdyz se pred sprchovanim vycuram, tak ve sprse to na me dojde stejne znova :nevim:

mám to stejně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
13.9.11 09:41

Ve me tedy pustena voda pri sprse curani primo evokuje :twisted: :lol: Takze ano, kdyz se mi chce, ve sprchaci se vycuram 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.9.11 09:46

Ja teda do sprchy vetsinou ano i kdyz jdu predtim na zachod jak vetsina maminek pise stejne to ve me to sprchovani vyvola a fakt nebudu vylejzat utirat se brat si boty atd. abych tam pak vlezla znovu a zacalo by se mi chtit zas… by byl nekonecny kolobeh. Koupu se malokdy a kdyz uz snazim se vydrzet ale po porodu mi nejak selhavala kontrola takze to obcas uteklo…ale stejne se vzdy po koupeli jeste sprchuji a teprv pak si myju hlavu a pouzivam sprchac. Male je pul roku kdyz vidim ze ve vane cura neresim to. Kdyby se pokakala samozrejme ji vyndam ale abych ji vyndavala vzdy kdyz si curne nic by z toho koupanda nemela. Jinak velmi zajimava diskuze… nikdy me nenapadlo to resit rikala sem si ze je to vec ktera se proste neprobira a koukam ze je hodne lidi ktery to maji stejne jako ja… clovek si neprijde trapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 09:51

takse přidám k této bizardní diskuzi :lol: taky sem zdegenerovala po porodech, kdy kvůli hojení ran bylo nutné se často mýt, nejlépe čůrat tedy do sprchy… já vzhledem k očistkům, či tomu hnusu co odcházel velmi dlouho po porodu tak nějak přivykla a teď když se spustí voda, i když jdu předtím na wc tak stejně potřebuju zas… muj přítel tedy nikdy ne.. děti jsou naučené na záchod, jen té dvouleté to občas unikne ale to zatím i mimo sprchu ;)
do veřejných sprch nechodím, v bazénu či na koupališti bych si to samozřejmě nedovolila… to je opravdu nechutné…

• Citovat
  • Upravit
9018
13.9.11 09:52

Přiznávám se a nestydím se. Jdu před sprchou, ale čůrám i ve sprše a teď při kojení, kdy piju i 5 litrů, mám furt žízeň, tak i 2× po sobě. Dcera taky čůrá. Přijde jí to směšné. Má přece panenskou moč.
Vanu myji každý den. Ale manžel to nedělá a nějak jsme se o tom nikdy nebavili.
Zakladatelko, dobré téma. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.9.11 10:15

A on někdo dospělej si čůrá do napuštěný vany? Že tu tak všichni píšete, že vy zrovna ne:-)
Mimina chápu. Naše Linda si do vany načůrá snad pokaždé. Asi reflex, teplá voda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.9.11 10:24

Tak já se teda taky přiznám. :mrgreen: Taky čůrám do vany (během sprchování samozřejmě, já se stejně nekoupu, válení se ve vaně mě neba :-D ), ale vždycky ji pak musím umýt Domestosem, nebo alespoň octem. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.9.11 10:34

mě taky přijde normální se při sprchování vyčurat, do vany ne, to mi ani nějak nejde, ale ve sprše proč ne.. navíc z moči se dělají i krémy, moč se doporučuje na dezinfekce, v některých případech i k pití, myslím že při nějakých kožních problémech, není na tom nic špatného a ty co to odsuzují by si prvně o tom měly něco přečíst… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.9.11 10:37

a to drhnutí vany domestosama atd. nebo koutu po tom co se tam vyčuráte a spláchnete sprchou mi přijde bizardnější než to že bych se tam vyčurala, moč je desinfekce a je sterilní :roll: jako jasný vanu taky drhnu, ale jednou za týden nehledě na to jestli jsem se tam vyčurala nebo ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
13.9.11 10:41
Gabrielaaa píše:
mě taky přijde normální se při sprchování vyčurat, do vany ne, to mi ani nějak nejde, ale ve sprše proč ne.. navíc z moči se dělají i krémy, moč se doporučuje na dezinfekce, v některých případech i k pití, myslím že při nějakých kožních problémech, není na tom nic špatného a ty co to odsuzují by si prvně o tom měly něco přečíst… :roll:

jí znám ještě lidi, staří pánové co když si něco udělali, nějaká tržná rána tak si na ni čůrali.. prý nejlepší věc na hojení… :-P když je velké teplo jedí syrové brambory, když je bolí záda strkají si za gumu od spoďárů nějaké bylinky, trčí jim z kaťat normálně listy trávy… je zábavné je pozorovat jak se léčí..jsou to chlapi koňáci co jim je už dobře přes 80 let ale furt běhají po kopcích za koňma a starjaí se o své statky… možná nejsou uplně hloupí ty starý lidi ;)

• Citovat
  • Upravit
13046
13.9.11 10:44
no jasně že ne.. dneska to všechno přeháníme, hygienu, starostlivost, léky…myslím že všeho moc škodí.. Můj taťka byl když sem byla malá jako voják v NATO, kamrád šlápl na minu, utrhlo mu to kus nohy.. a táta mu to prostě pochcal… zachránil ho tenkrát před infekcí, než ho dopravily do provizorní nemocnice!!
eMaminka píše:
Gabrielaaa píše:
mě taky přijde normální se při sprchování vyčurat, do vany ne, to mi ani nějak nejde, ale ve sprše proč ne.. navíc z moči se dělají i krémy, moč se doporučuje na dezinfekce, v některých případech i k pití, myslím že při nějakých kožních problémech, není na tom nic špatného a ty co to odsuzují by si prvně o tom měly něco přečíst… :roll:
jí znám ještě lidi, staří pánové co když si něco udělali, nějaká tržná rána tak si na ni čůrali.. prý nejlepší věc na hojení… :-P když je velké teplo jedí syrové brambory, když je bolí záda strkají si za gumu od spoďárů nějaké bylinky, trčí jim z kaťat normálně listy trávy… je zábavné je pozorovat jak se léčí..jsou to chlapi koňáci co jim je už dobře přes 80 let ale furt běhají po kopcích za koňma a starjaí se o své statky… možná nejsou uplně hloupí ty starý lidi ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
13.9.11 10:48

jj Gabrielo, taky si myslim, že se v dešní době hygiena velmi přeceňuje…Tvůj tatík je borec… myslim, že něco takového vidět ja tak se spíš pose… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová