Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gabrielaaa píše:
mě taky přijde normální se při sprchování vyčurat, do vany ne, to mi ani nějak nejde, ale ve sprše proč ne.. navíc z moči se dělají i krémy, moč se doporučuje na dezinfekce, v některých případech i k pití, myslím že při nějakých kožních problémech, není na tom nic špatného a ty co to odsuzují by si prvně o tom měly něco přečíst…
jo, to mě hrozně pobavilo, když byla nějaká reklama na novej tělovej krém Nivea se speciální látkou bla bla, to už si nepamatuju a přitom to byla normální močovina ![]()
no priznam se- do sprchy curam-i kdyz ja se vetsinou koupu vevane a tam necuram,ale kdyz me to capne ve sprse,vycuram se, a curala jsem i do verejnych sprch- v porodnici- a musim rict,ze naprosto cilene a nutne nekolikrta denne- jinak mi totiz curat neslo
Malyho -az tomu bude rozumet-tak ho asi do vany curat nenecham- asi urcite- ale ted to ve vanicce fakt nevychyatm
takze ho pak jeste pekne vezmu sprchou ![]()
Gabrielaaa píše:
a to drhnutí vany domestosama atd. nebo koutu po tom co se tam vyčuráte a spláchnete sprchou mi přijde bizardnější než to že bych se tam vyčurala, moč je desinfekce a je sterilníjako jasný vanu taky drhnu, ale jednou za týden nehledě na to jestli jsem se tam vyčurala nebo ne…
Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no. ![]()
Raduš.ka44 píše:Gabrielaaa píše:Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no.
a to drhnutí vany domestosama atd. nebo koutu po tom co se tam vyčuráte a spláchnete sprchou mi přijde bizardnější než to že bych se tam vyčurala, moč je desinfekce a je sterilníjako jasný vanu taky drhnu, ale jednou za týden nehledě na to jestli jsem se tam vyčurala nebo ne…
Jinak by vám upadly nohy:-)))
Jako desinfekce je myslím naprosto nutná. Jenom opláchnutí nic neřeší. Moč je sterilní v těle, později se rozkládá.
Nevím jak ostatní, ale já bych si tedy do záchodu mýt hlavu nešla ![]()
(anonymní z 9.39h).
jjanekk píše:
ehm, ja i kdyz se pred sprchovanim vycuram, tak ve sprse to na me dojde stejne znova
Mám to úplně stejně,jsem jak průtokáč ![]()
Ve sprše ano, do vany ne. A ve sprše jen doma! Jináč moje babička si čůrala na kousance hmyzem ![]()
hofka píše:Raduš.ka44 píše:Jinak by vám upadly nohy:-)))Gabrielaaa píše:Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no.
No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no.
Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek. ![]()
Raduš.ka44 píše:hofka píše:No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no.Raduš.ka44 píše:Jinak by vám upadly nohy:-)))Gabrielaaa píše:Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no.
Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek.
Ale pipku si nedezinfikuješ ne? ![]()
Lizbeth píše:Raduš.ka44 píše:Ale pipku si nedezinfikuješ ne?hofka píše:No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no.Raduš.ka44 píše:Jinak by vám upadly nohy:-)))Gabrielaaa píše:Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no.
Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek.
Tak po nás, jako po mně a mužovi to teda z prkýnka jen setřu hajzlákem, ale po cizích to čístím dezinfekcí, co mám ze špitálu
A vanu teda taky nedrhnu, když si čurnu
Nikdy mě to teda nenapadlo…
Je tak to je husta diskuse
![]()
Priznam se,ja taky curam ve vane kdyz se sprchuju
ale manza ne,ten jde pred sprchovanim na WC ![]()
Pochybuju, že se ta moč stihne v té vaně či sprše rozložit…plácat se zbytečně s čistidlem aby se ve finále čistila moč kdesi v odpadu je pro mě teda jaksi na prd, vanu umýváme jednou týdně ![]()
já čůrám, a už je to i spíš nepodmíněný reflex…začnu se sprchovat, a hrozně to na mě přijde ![]()