Čůráte ve sprše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
13.9.11 11:15
Gabrielaaa píše:
mě taky přijde normální se při sprchování vyčurat, do vany ne, to mi ani nějak nejde, ale ve sprše proč ne.. navíc z moči se dělají i krémy, moč se doporučuje na dezinfekce, v některých případech i k pití, myslím že při nějakých kožních problémech, není na tom nic špatného a ty co to odsuzují by si prvně o tom měly něco přečíst… :roll:

jo, to mě hrozně pobavilo, když byla nějaká reklama na novej tělovej krém Nivea se speciální látkou bla bla, to už si nepamatuju a přitom to byla normální močovina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
13.9.11 11:38

no priznam se- do sprchy curam-i kdyz ja se vetsinou koupu vevane a tam necuram,ale kdyz me to capne ve sprse,vycuram se, a curala jsem i do verejnych sprch- v porodnici- a musim rict,ze naprosto cilene a nutne nekolikrta denne- jinak mi totiz curat neslo :oops: :oops: :mrgreen: Malyho -az tomu bude rozumet-tak ho asi do vany curat nenecham- asi urcite- ale ted to ve vanicce fakt nevychyatm :mrgreen: takze ho pak jeste pekne vezmu sprchou :palec:

• Citovat
  • Upravit
7182
13.9.11 11:50
Gabrielaaa píše:
a to drhnutí vany domestosama atd. nebo koutu po tom co se tam vyčuráte a spláchnete sprchou mi přijde bizardnější než to že bych se tam vyčurala, moč je desinfekce a je sterilní :roll: jako jasný vanu taky drhnu, ale jednou za týden nehledě na to jestli jsem se tam vyčurala nebo ne… :wink:

Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.9.11 11:54
Raduš.ka44 píše:
Gabrielaaa píše:
a to drhnutí vany domestosama atd. nebo koutu po tom co se tam vyčuráte a spláchnete sprchou mi přijde bizardnější než to že bych se tam vyčurala, moč je desinfekce a je sterilní :roll: jako jasný vanu taky drhnu, ale jednou za týden nehledě na to jestli jsem se tam vyčurala nebo ne… :wink:
Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no. :nevim:

Jinak by vám upadly nohy:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 12:34

Jako desinfekce je myslím naprosto nutná. Jenom opláchnutí nic neřeší. Moč je sterilní v těle, později se rozkládá.

Nevím jak ostatní, ale já bych si tedy do záchodu mýt hlavu nešla :nevim:

(anonymní z 9.39h).

• Citovat
  • Upravit
16557
13.9.11 12:45
jjanekk píše:
ehm, ja i kdyz se pred sprchovanim vycuram, tak ve sprse to na me dojde stejne znova :nevim:

Mám to úplně stejně,jsem jak průtokáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.9.11 12:45

Ve sprše ano, do vany ne. A ve sprše jen doma! Jináč moje babička si čůrala na kousance hmyzem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.9.11 13:27
hofka píše:
Raduš.ka44 píše:
Gabrielaaa píše:
Já tam musím aspoň trochu toho Domestosu kápnout, jinak mi to prostě nedá, no. :nevim:

No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no. :mrgreen: Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.9.11 13:36
Raduš.ka44 píše:
hofka píše:
Raduš.ka44 píše:
Gabrielaaa píše:
No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no. :mrgreen: Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek. :mrgreen:

Ale pipku si nedezinfikuješ ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.9.11 13:38

Lizbeth, to ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
13.9.11 13:40
Lizbeth píše:
Raduš.ka44 píše:
hofka píše:
Raduš.ka44 píše:
Gabrielaaa píše:
No to asi ne, ale zkrátka ten pocit, no nedá mi to, no. :mrgreen: Když malej počůrá záchodový prkýnko, nebo když třeba já ukápnu, tak mi taky nestačí to jen setřít papírem, vezmu aspoň vlhčený papír, nebo úklidový ubrousek. :mrgreen:
Ale pipku si nedezinfikuješ ne? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.9.11 13:57

Tak po nás, jako po mně a mužovi to teda z prkýnka jen setřu hajzlákem, ale po cizích to čístím dezinfekcí, co mám ze špitálu :lol: A vanu teda taky nedrhnu, když si čurnu :think: Nikdy mě to teda nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.9.11 14:34

Je tak to je husta diskuse :palec: :mrgreen:
Priznam se,ja taky curam ve vane kdyz se sprchuju :-D ale manza ne,ten jde pred sprchovanim na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.9.11 15:09

Pochybuju, že se ta moč stihne v té vaně či sprše rozložit…plácat se zbytečně s čistidlem aby se ve finále čistila moč kdesi v odpadu je pro mě teda jaksi na prd, vanu umýváme jednou týdně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.9.11 15:14

já čůrám, a už je to i spíš nepodmíněný reflex…začnu se sprchovat, a hrozně to na mě přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová