Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
už jsem se kdysi na to ptala v diskuzi jesti se mejete po každým wc ![]()
jj já si čůrnu ve sprše, manžel ale přesně jak píšeš chodí před na wc…a pak že jsou ženský čistotnější, spíš teda šetřivější ne
![]()
Já jak kdy, někdy jdu čůrat před, někdy ve vaně pod sprchou. V napuštěné vaně teda nee. Přítel chodí před sprchou, i po ní na záchod, prý ho ta voda tak vyprovokuje
Vanu často čistím, protože po muži je z práce stejně černá, tak co.. S tím i odpad, protože se nám tam vylívá i pračka a to je po monterkách katastrofa
A přítelova dcerka je taky naučená jít na záchod před i po, ale ona se koupe, sprchu nemusí..
Chodím se i vyčůrat před, ale většinou mě to reflexivně přepadne i při..Takže žádný problém..
Jako když mi ta moč nevadí uvnitř mě, proč by mi vadila na chvíli na noze, když se umyji?? ![]()
To se mi spíš ekluje, když tam manžel smrká ( má problém s dutinami a někdy se nahřívá a pak..
).Ale také to umyje, takže.. ![]()
Lizbeth píše:
To se mi spíš ekluje, když tam manžel smrká ( má problém s dutinami a někdy se nahřívá a pak..).Ale také to umyje, takže..
Tak tohle mě vysloveně se.e
vždycky se mi akorát navalí, když ho tam slyším ![]()
Čůrám a je to panečku počůráníčko
Do vany sice ne, no na druhou stranu, když šoupnu do vany malou, taky se mě neptá, jestli se může vyčůrat nebo to má držet, prostě to pustí a nějakého úbytku na kráse jsem si nevšimla ![]()
Kdysi na to byl vyloženě článek na novinkách, aby lidi čůrali do vody při sprchování, že je třeba šetřit…
Panebože to je diskuze
Taky čurám do sprchy.. Divný mi to nepřijde protože to dělám od mala
I kdybych sla pred tím čurat tak v té sprše to na mě přijde znovu ![]()
Davdan píše:Kdysi na to byl vyloženě článek na novinkách, aby lidi čůrali do vody při sprchování, že je třeba šetřit…
dalimil píše:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
článeček už tu je ![]()
Ve sprše. Oba. I kdybych byla vyčůraná, ve sprše mě to stejně nutká:-)
už se vidim, jak zastavuju sprchu, utírám se a mastim na wc, to bych si asi krupla cestou
takže do sprchy normálně čůrám, když jdu do vany dojdu si na záchod ![]()
ve sprše se vyčurám když se mě chce, naco se zdržovat na záchodě.
chlap ten je na zabití-jde před koupáním na wc kde půl hodiny sedí a čte si, pak se vysprší a jde čurat a v tu chvíli mě přejde chuť na sexuální praktiky ![]()
malýmu pokaděný zadek myji v kuchyni ve dřezu aby jsem s ním neletěla přes celý dům do koupelny když přebaluji v obýváku a do kuchyně to jsou dva kroky
ale 2měsíční mimčo to má pidi hovínka ![]()
To jsou debaty
. No, já taky čůrám a divný mi to přijde no, ale to je jedno. Spláchne se to a je to jen moč.
My taky čuráme při sprše
Před vanou si dojdu většinou na záchod, do napuštěné vany ne-e…Když sme byly se ségrou malý, bývala fronta na záchod, takže někdy sme šly i cíleně čurat do vany (sprchu nemáme) a pak sme se hned ošplouchly
![]()