Čůráte ve sprše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
13.9.11 07:34

už jsem se kdysi na to ptala v diskuzi jesti se mejete po každým wc :mrgreen:

jj já si čůrnu ve sprše, manžel ale přesně jak píšeš chodí před na wc…a pak že jsou ženský čistotnější, spíš teda šetřivější ne :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.9.11 07:40

Já jak kdy, někdy jdu čůrat před, někdy ve vaně pod sprchou. V napuštěné vaně teda nee. Přítel chodí před sprchou, i po ní na záchod, prý ho ta voda tak vyprovokuje :mrgreen: Vanu často čistím, protože po muži je z práce stejně černá, tak co.. S tím i odpad, protože se nám tam vylívá i pračka a to je po monterkách katastrofa :zed: A přítelova dcerka je taky naučená jít na záchod před i po, ale ona se koupe, sprchu nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.9.11 07:46

Chodím se i vyčůrat před, ale většinou mě to reflexivně přepadne i při..Takže žádný problém..
Jako když mi ta moč nevadí uvnitř mě, proč by mi vadila na chvíli na noze, když se umyji?? :mrgreen:

To se mi spíš ekluje, když tam manžel smrká ( má problém s dutinami a někdy se nahřívá a pak.. :roll: ).Ale také to umyje, takže.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.9.11 07:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.9.11 08:00
Lizbeth píše:
To se mi spíš ekluje, když tam manžel smrká ( má problém s dutinami a někdy se nahřívá a pak.. :roll: ).Ale také to umyje, takže.. :nevim:

Tak tohle mě vysloveně se.e :mrgreen: vždycky se mi akorát navalí, když ho tam slyším :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.9.11 08:00

Čůrám a je to panečku počůráníčko :lol: Do vany sice ne, no na druhou stranu, když šoupnu do vany malou, taky se mě neptá, jestli se může vyčůrat nebo to má držet, prostě to pustí a nějakého úbytku na kráse jsem si nevšimla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.9.11 08:19

:lol: Kdysi na to byl vyloženě článek na novinkách, aby lidi čůrali do vody při sprchování, že je třeba šetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
13.9.11 08:21

Panebože to je diskuze :D Taky čurám do sprchy.. Divný mi to nepřijde protože to dělám od mala :oops: I kdybych sla pred tím čurat tak v té sprše to na mě přijde znovu :D

• Citovat
  • Upravit
19692
13.9.11 08:23

Jo cela rodina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.9.11 08:25
Davdan píše: :lol: Kdysi na to byl vyloženě článek na novinkách, aby lidi čůrali do vody při sprchování, že je třeba šetřit…
dalimil píše:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…

článeček už tu je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.9.11 08:40

Ve sprše. Oba. I kdybych byla vyčůraná, ve sprše mě to stejně nutká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
13.9.11 08:57

už se vidim, jak zastavuju sprchu, utírám se a mastim na wc, to bych si asi krupla cestou :mrgreen: takže do sprchy normálně čůrám, když jdu do vany dojdu si na záchod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.9.11 08:59

ve sprše se vyčurám když se mě chce, naco se zdržovat na záchodě.
chlap ten je na zabití-jde před koupáním na wc kde půl hodiny sedí a čte si, pak se vysprší a jde čurat a v tu chvíli mě přejde chuť na sexuální praktiky :mrgreen:
malýmu pokaděný zadek myji v kuchyni ve dřezu aby jsem s ním neletěla přes celý dům do koupelny když přebaluji v obýváku a do kuchyně to jsou dva kroky
ale 2měsíční mimčo to má pidi hovínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 09:00

To jsou debaty :D. No, já taky čůrám a divný mi to přijde no, ale to je jedno. Spláchne se to a je to jen moč.

• Citovat
  • Upravit
9622
13.9.11 09:17

My taky čuráme při sprše :lol: Před vanou si dojdu většinou na záchod, do napuštěné vany ne-e…Když sme byly se ségrou malý, bývala fronta na záchod, takže někdy sme šly i cíleně čurat do vany (sprchu nemáme) a pak sme se hned ošplouchly :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová