Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Chtěla bych s malým zajít někam na cvičení, ale v Českém Brodě jsme nový a ani na webu jsem nic nenašla…nevíte o něčem? Děkuji ![]()
V sokolovně je cviceni pro děti a rodiče
tedy pokud je ještě malý. http://sokolbrod.cz/…dice-a-deti/
Děkuji. To jsem koukala…ale nevím, zda není ještě moc malý. Budeme mu teď rok a chodit teprve začíná…
Děkuji moc. To právě chceme zkusit…zajímalo mě, zda není něco i tady. Mohu se optat, Vy jste také z Brodu? Jak máte staré děti, zda se mohu zeptat? ![]()
@mondul Jj jsme, tedy uz jen na par měsíců než zvedneme kotvy směr nový domov, klukům je rok a půl, staršímu tři a čtvrt
v Brodě funguje ještě nějaké rodinné centrum kosticka na náměstí, ale já na tyhle věci moc nejsem, tak netuším, co nabízí.
To mi povídejte… taky tyto „slety“ nevyhledávám. Ale tady jsem na jednou dost izolovaná. Mateřská a cizí město. Léto ještě šlo. Ale ta zima. Tak jsem si říkala, že se rohlédnu co zde lze. A kdyby se našel někdo, kdo by nám by nám dělal společnost a třeba poradil jak to tady ve městě chodí, lékaře. Byla bych moc ráda…Dcery už mám školové…
Ahoj, jsem taky broďanda.. včera jsem ti psala soukromou zprávu
Omlouvám se za anonym, píšu z práce. L
Ahoj, děkuji moc. Bohužel mám ročního klučinu, myslela jsem nějaké cvičení pro mrňata, holky si tu našly zumbu, ještě přemýšlíme o tenisu…koukala jsem, že tam u sídliště jsou kurty. Mohu se optat, zda jste dlouho v Brodě a jak jste tu například spokojení s doktory a školou? Díky moc, doufám, že moc neotravuji.
@mondul píše:
Ahoj, děkuji moc. Bohužel mám ročního klučinu, myslela jsem nějaké cvičení pro mrňata, holky si tu našly zumbu, ještě přemýšlíme o tenisu…koukala jsem, že tam u sídliště jsou kurty. Mohu se optat, zda jste dlouho v Brodě a jak jste tu například spokojení s doktory a školou? Díky moc, doufám, že moc neotravuji.
Stále v práci ![]()
To ta Kostička leda.
Já jsem místní, jen bezdětná. Doktory dětské znám - měla jsem je i já, ale přeci jen je to už 30 let
A do školy jsem sem chodila až od druhého stupně, školka/škola vesnice vedle, takže to také neporadím, bylo by to „jedna paní povídala“
I tak moc děkuji za odpověď. Kostička…kouknu na to. Nevadí, holky jsou ve škole docela spokojeni…s lékaři je to zde trošku horší…ale dá se to. Je to holt šok z přestěhování…celý život v jednom městě a teď si zvyknout, když zde člověk nikoho nezná…ale snad se to podá. ![]()
Ahoj,po delsi dobe trochu obnovuji diskuzi ????. Právě se stěhujeme z Prahy do Českého Brodu… zatím tedy bez dětí. Chci se zeptat,jak jste si zvykli nakonec v ČB? Jsem ve fázi,kdy z toho mám trochu obavu,přeci jenom za tři roky jsme si zvykli v Praze,ale kvůli cenám bytů jsme zvolili tuto cestu. Do Prahy budeme akorát dojíždět za prací. Já se za rok,za dva chystám na mateřskou,tak bych chtela slyset názory Vás, které už máte dítko a prošli jste tímto stěhováním a obdobnou zkusěnosti ????…
Díky za odpovedi.
@MK689
Ahoj, my bydlíme asi 5km od Brodu cca tři roky. Bydlení tu není špatné, jen si člověk musí zvyknout, že tu není takové vyžití jako v Praze. Ale naštěstí do Prahy to je půl hodiny vlakem a z Brodu jezdí vlak ve špičce každou čtvrt hodinu, takže tam jsi za chvíli. Jinak teď mám akorát roční dceru. Když byla miminko, tak jsme chodili na cvičení do Brodu, ale třeba na plavání jezdíme na Černý Most.
Přidávám se k diskuzi. Mohu se optat kam cvičit v Brodě s takto malým. Vím, že je tu Sokol.....Mám rok a půl klučinu:) Zvykám si tedy těžce… ![]()
@mondul
No je pravda,že tři roky v jednom městě je oproti celému životu nic… Pak se zvyká asi ještě hůř…Zase jak tak přemýšlím, když jsme ve fázi takové životní změny, že je řešení-než se člověk přizpůsobí životu na maloměstě (hlavně žena na mateřské tohle řeší-protože je s dítětem doma,kdežto chlap ráno zmizí do Prahy a nějakou extra změnu dle mého nevidí)- brát to prostě tak, že Brod je taková vzdálenější aglomerace Prahy a když je vcelku dobré spojení vlakem (jak tady bylo psáno-ve špičce kazdych 15min),že za službami a cvičenim apod. proste jezdit do Prahy… viz. jak tu bylo psano,ze na plavani pani jezdi s mimčem na Černý Most a tak…Ale chápu,že je to prostě už složitějsi,nez kdyz si clovek dojde na to plavani a nemusi se drkocat at uz autem nebo vlakem…
No jsem sama na sebe zvedava,az budu s mimcem doma v Brode.