Cvičení pro těhotné v brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
21.10.13 11:44

@Dice Doporučuju Majka kurzy na Hybešce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.2.20 11:15

Těhotenské cvičení v Brně 2020

Ahoj holky, měla byste některá nějaké aktuální tipy na cvičení pro těhotné, případně i třeba na aquaerobik v Brně? Informace, které jsem tu dohledala, nejsou zrovna nejnovější… :D
Dekuji za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
22.2.20 11:27

@Kajka321 ja jsem byla akorát na cvičení na hybešce, jak to spadá pod majkashop. Cvičeni pro těhotné, asi nějaká joga. Ale vůbec mě to nebavilo. Cviky byly krátké, rychle se střídaly, takže jsem si ho pomalu nestihla zacvičit než jsem se do něj nastavila. sotva jsme začaly ježečkovým balonkem masirovat nohu, šlo se na druhý „cvik“ a…aaa odpočineme si :mrgreen: jinak jsme seděli na balonu, úklon na strany,..aaa odpočineme si :mrgreen: pak s posilovací gumou posilování na ruce, ale takový pro mě nijaký. Ale ostatní ženský tam očividně chodili pravidelně, s trenerkou si povidaly jak byl pred týdnem a co plánují, a že se těší až se znovu uvidí…no takže neber to odemně jako negativní recenzi, prostě to jen asi nebylo vhodné pro mě. Byla jsem tak v 6 měsíci, asi jsem měla ještě víc energie než by bylo potřeba na tohle cvičení. A byly tam ženský teda i v 35týdnu, těm už některý cviky určitě mohly dát zabrat :mrgreen: člověk je asi rád že vypadne z domu do kolektivu..taky mě to čeká, za týden nástup na md (6 týdnů před)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
22.2.20 11:28

@Kajka321 kdybys tu hybešku chtěla vyzkoušet, musíš se registrovat dost dopředu. Termíny byly aspoň v tom listopadu dost plné, takže když jsem se rozhodla, byl volný termín až za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.2.20 13:01

Gravid jóga + workshop

Já byla na workshopu gravid jógy a od té doby chodím pravidelně na lekce do YogaBrno - studio v Zábrdovicích. Je to super, na workshopu spousta praktických informací i k porodu, přípravě atd. A pravidelně lekce 60-90minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
22.2.20 13:29

Gravid joga - už to tam vidím, bezva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie