Cvičení s overbalem - kojenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
18.1.12 14:00
zoubky píše:
RadanaH píše:
zoubky píše:
Štuclíček píše:
Jen BTW overbal je malý měkký balon, velky je gymball - to jen na okraj, aby jste nenakoupili něco jiného než chcete. :mavam:
:oops: :oops: A já taky měla pocit, že je to overball :oops: Ale olouvá mě, že my máme Egg ball :lol:
na gymballu jsem skakala ja pred porodem…ja myslela ten maly micek :lol:
Aha, tak to jsme si špatně rozumněly :mrgreen: ALe i to vejce se dá koupit v menší formě ;)

v pohode,jsem to blbe napsala :lol: se clovek i zasmeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
12.12.22 20:14

Dobrý den, chtěla bych začít cvičit na overballu s dcerkou? Neporadí někdo, jakou velikost pro kojence cca 75 cm (9 měsíců)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.12.22 22:38

@lalaláček tak záleží jak s ním chceš cvičit.
Já s malou „cvičila“ s overballe když ji byly cca 3-5 měsíců.. a od narození jsme cvičili na velkém balónu.
Ale myslím, že ta velikost cca 25 cm by mohla byt dobra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
13.12.22 00:20

Velký balón máme, ale přijde mi, že to není ono. Chtěla bych trénovat druhé vzpřímení podle Kiedronove. Takový jakoby trakař na tom balónku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
13.12.22 13:53

@lalaláček tak když nikdo neporadí, tak můžete zkusit koupit jeden větší a druhý menší.. 🤔 já taky nevím, my jsme naštěstí nic takového nepotřebovali tak bohužel neporadím. Ale on není zas takový rozptyl ve velikostech.. vím jak jsem si a tím lámala hlavu já, jak mám koupit veliký.. on jde dystak prifouknout, odfouknout v pohodě pusou..
Já sem jí ho pak asi dvakrát dala pod bříško když se snažila na čtyři, to ji byly asi 5 měsíců. Balónek jsme trochu odfoukla a bylo to akorát.. 🙂 jinak jsme s ním jen blbli, kopali do něj a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí