Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
zoubky píše:RadanaH píše:Aha, tak to jsme si špatně rozumnělyzoubky píše:na gymballu jsem skakala ja pred porodem…ja myslela ten maly micekŠtuclíček píše:
Jen BTW overbal je malý měkký balon, velky je gymball - to jen na okraj, aby jste nenakoupili něco jiného než chcete.![]()
A já taky měla pocit, že je to overball
Ale olouvá mě, že my máme Egg ball
ALe i to vejce se dá koupit v menší formě
v pohode,jsem to blbe napsala
se clovek i zasmeje ![]()
Dobrý den, chtěla bych začít cvičit na overballu s dcerkou? Neporadí někdo, jakou velikost pro kojence cca 75 cm (9 měsíců)?
@lalaláček tak záleží jak s ním chceš cvičit.
Já s malou „cvičila“ s overballe když ji byly cca 3-5 měsíců.. a od narození jsme cvičili na velkém balónu.
Ale myslím, že ta velikost cca 25 cm by mohla byt dobra..
Velký balón máme, ale přijde mi, že to není ono. Chtěla bych trénovat druhé vzpřímení podle Kiedronove. Takový jakoby trakař na tom balónku.
@lalaláček tak když nikdo neporadí, tak můžete zkusit koupit jeden větší a druhý menší.. 🤔 já taky nevím, my jsme naštěstí nic takového nepotřebovali tak bohužel neporadím. Ale on není zas takový rozptyl ve velikostech.. vím jak jsem si a tím lámala hlavu já, jak mám koupit veliký.. on jde dystak prifouknout, odfouknout v pohodě pusou..
Já sem jí ho pak asi dvakrát dala pod bříško když se snažila na čtyři, to ji byly asi 5 měsíců. Balónek jsme trochu odfoukla a bylo to akorát.. 🙂 jinak jsme s ním jen blbli, kopali do něj a tak..