Cvičení v Brně s 1,5 roční dcerou

4622
27.9.15 21:07

Cvičení v Brně s 1,5 roční dcerou.

Ahoj, mám dcerku. Je velmi akční, chvilku neposedí. Takže bych ráda s ní chodila do nějakého cvičení. Má ráda společnost jiných děti a moc ráda tancuje na muziku. Neznáte prosím některá, nějaké dobré centrum, kde by se mě i malé mohlo líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1686
27.9.15 23:23
@scentini píše:
Ahoj, mám dcerku. Je velmi akční, chvilku neposedí. Takže bych ráda s ní chodila do nějakého cvičení. Má ráda společnost jiných děti a moc ráda tancuje na muziku. Neznáte prosím některá, nějaké dobré centrum, kde by se mě i malé mohlo líbit?

Ahoj, tak zkus ten klub medlanci v medlankach, tam by melo byt nejake tancovani pro deti a nebo v reckovicich bych mohlo neco byt. Co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.9.15 13:28

@Lucy 21 ahoj, teď na to koukám. Lekce jsou ve středu. Tak to půjdu omrknout a uvidíme. Potřebuju ji nějak zabavit semnou se už nudí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.9.15 16:52
@scentini

Taky jsem na to koukala, ale je to myslím ráno že? To nestíháme. Pak napiš jaký to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
8.10.15 09:30

@Lucy 21 ahoj, tak včera jsme byly na tom cvičení. Jsem nadšená, tak pěkný jš to ani nečekala. Překvapila mě dost malá, doma je to ďábel a tady se dost styděla. Daleko mladší děti, to zvládli líp. Tak budeme chodit, aby se malá otrkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.10.15 11:15
@scentini

Jé škoda, že je to tak brzy, taky bych šla. Já přemýšlela o montessori centru na Ječné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.15 15:37

My se chodíme vyřádit do sokolovny v Bystrci, cvičení je za pusu a mládě se vyřádí http://www.tjbystrc.cz/rozpis

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML