Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nejvíc mě baví Onlinefitness.cz Mám placené členství a je to boží. Máš možnost velkého výběru jako třeba: jóga, dance workout, pro začáteníky, břicho, zadeček, nebo kombinace břicho-paže-záda…prostě fakt moc…a od každého několik videí. I online cvičení jsou tam fajn. Líbí se mi, že to prostě není stereotyp.
Ať se daří, ať už budeš cvičit kdekoliv.
@berusa.m píše:
Nejvíc mě baví Onlinefitness.cz Mám placené členství a je to boží. Máš možnost velkého výběru jako třeba: jóga, dance workout, pro začáteníky, břicho, zadeček, nebo kombinace břicho-paže-záda…prostě fakt moc…a od každého několik videí. I online cvičení jsou tam fajn. Líbí se mi, že to prostě není stereotyp.Ať se daří, ať už budeš cvičit kdekoliv.
Děkuji moc, uvítala bych spíše něco neplaceného. Alespoň pro začátek, jelikož už jsem těch apliakcí atd. zaplatila dost a zklamala jsem se v nich :/
@kecalka32 píše:
Děkuji moc, uvítala bych spíše něco neplaceného. Alespoň pro začátek, jelikož už jsem těch apliakcí atd. zaplatila dost a zklamala jsem se v nich :/
Jo to znám
Takových vyhozených peněz za placené členství jsem už taky vyhodila dost. ![]()
@kecalka32 píše:
aha, tak v tom případě Body Coach ne
Nicméně youtube - The Body Coach Tv - stejný člověk jen má na youtube videa zdarma, fakt tisíce workoutů. Je super.
Pak mám taky ráda Yoga with Adriene - též jóga.
Vše je teda v angličtině.
Pěkné téma. Připomnělo mi to, že mám někde na půdě zděděný rotoped a úplně jsem na něj zapomněla. A to jsem na něm chtěla jezdit. Aplikaci taky nevím.
@kecalka32 píše:
A v čem ses v nich zklamala? Že nejsou dostatečně motivační?
@kecalka32 píše:
Můžeš to zkusit, první měsíc je za korunu a pak to kdyžtak zrušíš. Taky jsem tu korunu obětovala a teď to členství nechám běžet, těch 189 korun měsíčně mě nezabije a je to super.
@Senses píše:
A v čem ses v nich zklamala? Že nejsou dostatečně motivační?
Zaplatila jsem za ně třeba i 500 měsíčně a přesně jak říkáš, nebyla dostatečně motivující a hlavně nebyla účinná a to jsem doopravdy stravu držela. Pak jsem našla jednu na google play u které jsem viděla změny už po týdnu
Bohužel jsem si nezapsala název a už využívám apple, kde nelze najít
@kecalka32 píše:
Zaplatila jsem za ně třeba i 500 měsíčně a přesně jak říkáš, nebyla dostatečně motivující a hlavně nebyla účinná a to jsem doopravdy stravu držela. Pak jsem našla jednu na google play u které jsem viděla změny už po týdnuBohužel jsem si nezapsala název a už využívám apple, kde nelze najít
Tak ta by mě tedy fakt zajímala
. Nemáš třeba kamarádky, co mají Android a nepodívaly by se?
Hezký den dámy,
chtěla bych začít cvičit doma, máte někdo ozkoušenou aplikaci na hubnutí? nemyslím kalorické tabulky a ano vím, že hubnutí je o stravě. Stravu držím, ale chci nějaké účinné cvičení podle aplikace. Kdysi jsem cvičila podle jedné aplikace po které jsem hezky zhubla, ale už nevím název a byla jen na google play. Prosím prosím, případně můžeme začít spolu a psát si a podporovat se ☺️