Cvičící aplikace

Anonymní
7.9.21 13:46

Cvičící aplikace

Hezký den dámy,
chtěla bych začít cvičit doma, máte někdo ozkoušenou aplikaci na hubnutí? nemyslím kalorické tabulky a ano vím, že hubnutí je o stravě. Stravu držím, ale chci nějaké účinné cvičení podle aplikace. Kdysi jsem cvičila podle jedné aplikace po které jsem hezky zhubla, ale už nevím název a byla jen na google play. Prosím prosím, případně můžeme začít spolu a psát si a podporovat se ☺️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
7.9.21 13:51

Nejvíc mě baví Onlinefitness.cz Mám placené členství a je to boží. Máš možnost velkého výběru jako třeba: jóga, dance workout, pro začáteníky, břicho, zadeček, nebo kombinace břicho-paže-záda…prostě fakt moc…a od každého několik videí. I online cvičení jsou tam fajn. Líbí se mi, že to prostě není stereotyp. :mavam: Ať se daří, ať už budeš cvičit kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.9.21 13:53

Aplikace Body Coach. Je v AJ, ale je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.9.21 13:53
@berusa.m píše:
Nejvíc mě baví Onlinefitness.cz Mám placené členství a je to boží. Máš možnost velkého výběru jako třeba: jóga, dance workout, pro začáteníky, břicho, zadeček, nebo kombinace břicho-paže-záda…prostě fakt moc…a od každého několik videí. I online cvičení jsou tam fajn. Líbí se mi, že to prostě není stereotyp. :mavam: Ať se daří, ať už budeš cvičit kdekoliv.

Děkuji moc, uvítala bych spíše něco neplaceného. Alespoň pro začátek, jelikož už jsem těch apliakcí atd. zaplatila dost a zklamala jsem se v nich :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.9.21 13:55
@kecalka32 píše:
Děkuji moc, uvítala bych spíše něco neplaceného. Alespoň pro začátek, jelikož už jsem těch apliakcí atd. zaplatila dost a zklamala jsem se v nich :/

Jo to znám :lol: Takových vyhozených peněz za placené členství jsem už taky vyhodila dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.9.21 13:55
@kecalka32 píše:
Děkuji moc, uvítala bych spíše něco neplaceného. Alespoň pro začátek, jelikož už jsem těch apliakcí atd. zaplatila dost a zklamala jsem se v nich :/

aha, tak v tom případě Body Coach ne :lol: Nicméně youtube - The Body Coach Tv - stejný člověk jen má na youtube videa zdarma, fakt tisíce workoutů. Je super.
Pak mám taky ráda Yoga with Adriene - též jóga.
Vše je teda v angličtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.9.21 13:58

Pěkné téma. Připomnělo mi to, že mám někde na půdě zděděný rotoped a úplně jsem na něj zapomněla. A to jsem na něm chtěla jezdit. Aplikaci taky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.9.21 14:00
@kecalka32 píše:

A v čem ses v nich zklamala? Že nejsou dostatečně motivační?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.9.21 18:33
@kecalka32 píše:

Můžeš to zkusit, první měsíc je za korunu a pak to kdyžtak zrušíš. Taky jsem tu korunu obětovala a teď to členství nechám běžet, těch 189 korun měsíčně mě nezabije a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.21 11:05
@Senses píše:
A v čem ses v nich zklamala? Že nejsou dostatečně motivační?

Zaplatila jsem za ně třeba i 500 měsíčně a přesně jak říkáš, nebyla dostatečně motivující a hlavně nebyla účinná a to jsem doopravdy stravu držela. Pak jsem našla jednu na google play u které jsem viděla změny už po týdnu :D Bohužel jsem si nezapsala název a už využívám apple, kde nelze najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
14.9.21 14:45
@kecalka32 píše:
Zaplatila jsem za ně třeba i 500 měsíčně a přesně jak říkáš, nebyla dostatečně motivující a hlavně nebyla účinná a to jsem doopravdy stravu držela. Pak jsem našla jednu na google play u které jsem viděla změny už po týdnu :D Bohužel jsem si nezapsala název a už využívám apple, kde nelze najít

Tak ta by mě tedy fakt zajímala :mrgreen:. Nemáš třeba kamarádky, co mají Android a nepodívaly by se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková