Cvičíte po 40?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
23.3.26 12:57

Teda, dost jste mne překvapila s tím věkem 40+ a problémy s tělem :P Mně se narodila nejmladší dcera ve 39 letech a v jejím dětství hsem naprosto fit a fyzicky jsem jí stačila celé dětství-veškeré různé aktivity :) A dnes rodí některé ženy po 40+ tak musí být fit…!! To, co navrhujete je tak pro 75+, mně je 73 a chodím na jógu pro starší, cvičení pro starší atd… 8) Hýbu se tedy celý život-pohyb-cvičení je určitě dúležité, ale Váš návrh je pro mnohem starší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9465
23.3.26 13:06
@Vandelyna píše: Více

Mám stejný problém… pohyb, strava ok, ale dolů nejde ani kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56729
23.3.26 14:18

Jinak jednoduchý plán je k smíchu, promiň. V mém okolí jsou holky nad 40 aktivní az běda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
23.3.26 14:53
@Kelsey1 píše: Více

Hlavně nenápadně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
23.3.26 16:45
@rmot píše: Více

Velmi nápadně v tomhle případě. Co hůř. Působí amatérsky. Nevím, jestli bych někdy v životě chtěla rady od člověka, který takhle píše o starších. Jak mamut v porcelánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
23.3.26 17:45
@PetraF84 píše: Více

Urcite to rodicum rekni. Neni duvod to tajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
23.3.26 18:22

A nezabudni ze co je pre teba v tvojich 18tich jednoduchy moze byt pre tych rozpadavajucich sa starcov 40+ velmi narocne az smrtelne :-D

Ano tiez patrim k tym tesne pred smrtou (40+) a pozorujem ze telo sa uz zacina rozpadat, obcas ma boli rameno, obcas koleno… to sa mi pred 40 nestalo ani raz takze mas urcite pravdu ;-)
Poradis mi kolko casu mi este ostava a aku rakvu si mam vybrat, pretoze mam desny strach ze mi vyberu nejaku skaredu, tak by som si ju rad vybral sam :-D Pohreb je predsa minimalne tak dolezity ako narodenie a nerad by som tam lezal v nejakom nevkusnom drevenom spalku :-D

Platim v hotovosti bez nutnosti ucasti danoveho uradu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43053
24.3.26 18:16

Sportuji a nemam zajem. Souhlasim, ze ta kondicka klesa strasne rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43053
24.3.26 18:18
@Sondra53 píše: Více

ja myslim, ze dite je zivotabudic. Je pro Tebe priorita a svoje obtize ignorujes. Mrzi me, ze uz zadne nebudu mit, pomohlo by mi to. Ale mysli alespon na vzprimene drzeni tela, abys pak nebyla ptekvapena, az najednou budes mit vice volneho casu a vsimnes si, ze mas hrb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
25.3.26 10:34

*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24437
25.3.26 11:21
@PetraF84 píše: Více

Cvičím od cca 18 let. Je dobře cely život cvičit, ale nejprijde mi, ze kdyz jsem starší než 40 let, je ze mně vetchá troska. A ano, kdyz z nějakého důvodu delší dobu necvičím, cítím záda, mam sedavé zaměstnání.

Ne, o cviky zájem nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
25.3.26 11:36
@elen-ka píše: Více

Ono to právě funguje tak, že ve vyšším věku se začne projevovat, jak se člověk choval k tělu do té doby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12437
25.3.26 11:46

Ano, mačkáním čudlíků na ovladači, včasný stisk Back při sledování filmů pro dospělé se rovná hodinovému cardiu, takže i ve svých 43 letech o sebe pečuji. Fidorku už si dávám pouze ráno, omezil jsem masturbace a díky tomu mám více sil na Emimino a další životní výzvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze