Cybex Pallas do Berlinga?

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
21.1.15 19:34

@Denness děkuji, určitě to vydrží… Potřebovala bych změřit délku celého pásu zapnutého přes pultík (od horní díry na pás k přezce a zpět k dolnímu uchycení pásu. A ještě vzdálenost od horní díry na pás k sedadlu. Moc ti děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.1.15 20:17

@Denness pardon, já vám tykla… To je mateřská demence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.1.15 08:30

@elulena změřit délku pásu v jiném autě nestačí, to by muselo být stejné auto a stejná sedačka, protože v každém autě jsou jinak sklopená sedadla, a jinak vysoko umístěné držení pásů, zámek pásů, takže jiné auto a jinak dlouhý pás je potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.1.15 08:35

Já vím, ale orientačně mi to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.15 08:41

@elulena pás bych ti i změřila, ale taky si myslím, že je to k ničemu.. Třeba do Mazdy 5 nebo suzuki sx4 se vejde v klidu, stejně jako do Toyoty Yaris!! a pak přišlo nissan qasqai a já zírala, nedopnu jí.. v mazdě CZ 7 mám taky problém, ale dopnu.. a to jsou velká auta.. prostě mají jinak ten pás chycený a nestačí..koukala jsem, vede uplně jinak, než u mého auta :-(

No - jak říká můj tchán - všechno jde, jenom chcíplá kočka nejde. Pokud bych měla opravdu zájem a potřebu to vyzkoušet, vzala bych tchána a jeho služebák do obchodu.. ale to je věc komunikace.. Nebo holt počkat na někoho, kdo má C Berlingo a tuhle autosedačku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.15 08:42

@elulena tak když si dneska vzpomenu a vezmu si cm, změřim.. ale já bych na to nespoléhala.. zrovna ty dvě velká auta v naší rodině mě teda uplně dostaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.1.15 09:09

@Nataša dekuju, já na to nebudu absolutně spoléhat… A na některých věcech se prostě někdy domluvit nejde. Podle tchána to přeháním a mám koupit jinou sedačku. Ale já chci tu nejbezpečnější, tak se snažím to nějak vyřešit ;) Za změření ti každopádně budu velmi vděčná, a pokud bys mohla změřit i vzdálenost horní díry na pás od sedadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.15 10:06

TeĎ nevím co myslíš.. :-) horní díry na pás od sedadla.. :? asi jsem natvrdlá.. :-) jakože jak vysoko nad sedadlem je pás ukotvený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.1.15 10:19

Ano :) prostě od sedáku nahoru k té díře, ze který leze pás… asi to nepíšu moc srozumitelně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.15 10:37

Ok, od sedáku na kterém leží autosedačka nahoru k ukotvení pásu.. :-)

pokusím se nezapomenout metr.

jedu už po čtvrté reklamovat kávovar, který jsme dali tchýni k 70tinám, takže jsem trochu napružená a roztěkaná :-) :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.1.15 11:07

Tak teď si mě pobavila! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.1.15 11:29

@elulena
Tykat mi je myslím si, že na místě. Tady si tyká každý. Jinak odpoledne změřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.1.15 23:20

@Nataša @Denness podařilo se vám, prosím, změřit? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí