Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2@Denness děkuji, určitě to vydrží… Potřebovala bych změřit délku celého pásu zapnutého přes pultík (od horní díry na pás k přezce a zpět k dolnímu uchycení pásu. A ještě vzdálenost od horní díry na pás k sedadlu. Moc ti děkuju!
@elulena změřit délku pásu v jiném autě nestačí, to by muselo být stejné auto a stejná sedačka, protože v každém autě jsou jinak sklopená sedadla, a jinak vysoko umístěné držení pásů, zámek pásů, takže jiné auto a jinak dlouhý pás je potřeba
@elulena pás bych ti i změřila, ale taky si myslím, že je to k ničemu.. Třeba do Mazdy 5 nebo suzuki sx4 se vejde v klidu, stejně jako do Toyoty Yaris!! a pak přišlo nissan qasqai a já zírala, nedopnu jí.. v mazdě CZ 7 mám taky problém, ale dopnu.. a to jsou velká auta.. prostě mají jinak ten pás chycený a nestačí..koukala jsem, vede uplně jinak, než u mého auta ![]()
No - jak říká můj tchán - všechno jde, jenom chcíplá kočka nejde. Pokud bych měla opravdu zájem a potřebu to vyzkoušet, vzala bych tchána a jeho služebák do obchodu.. ale to je věc komunikace.. Nebo holt počkat na někoho, kdo má C Berlingo a tuhle autosedačku… ![]()
@elulena tak když si dneska vzpomenu a vezmu si cm, změřim.. ale já bych na to nespoléhala.. zrovna ty dvě velká auta v naší rodině mě teda uplně dostaly..
@Nataša dekuju, já na to nebudu absolutně spoléhat… A na některých věcech se prostě někdy domluvit nejde. Podle tchána to přeháním a mám koupit jinou sedačku. Ale já chci tu nejbezpečnější, tak se snažím to nějak vyřešit
Za změření ti každopádně budu velmi vděčná, a pokud bys mohla změřit i vzdálenost horní díry na pás od sedadla.
TeĎ nevím co myslíš..
horní díry na pás od sedadla..
asi jsem natvrdlá..
jakože jak vysoko nad sedadlem je pás ukotvený?
Ano
prostě od sedáku nahoru k té díře, ze který leze pás… asi to nepíšu moc srozumitelně ![]()
Ok, od sedáku na kterém leží autosedačka nahoru k ukotvení pásu.. ![]()
pokusím se nezapomenout metr.
jedu už po čtvrté reklamovat kávovar, který jsme dali tchýni k 70tinám, takže jsem trochu napružená a roztěkaná
![]()
@elulena
Tykat mi je myslím si, že na místě. Tady si tyká každý. Jinak odpoledne změřím ![]()