Cybex Pallas - NOVINKA 2009

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
827
1.9.10 19:52
tak
Nataša píše:
mamča09 píše:
Nataša píše:
souhlasím se steevem, fakt lepší 9-18kg, Vojtu (viz metřík) teprve teď trénujeme na 15-36kg, máme cybex, takže v podstatě pallas bez toho pultíku.. představuju si polohování pallase zhruba stejně jako u solution a to fakt nestačí.. v té 9-18 si krásně schrupne, je to o hodně víc do lehu.. (teď nám usnul v té cybexce a převrátil se dopředu, musela jsem zstavit a položit ho zpátky, pak teda krásně držel, ale stejně, to se mi v té 9-18 nestane..)
vidím, že píšeš, že za měsíc, to bude těch 9m, ale čím později - tím lépe. pokud se do vajíčka vleze, vozit v něm, přendat až z vejce vyroste..
JA JSEM JI CHTELA,MALÝMU JE SKORO 11 MĚS.,ALE SPAT VC NI BUDE CHTIT............TAK NEVIM.............

mamčo, ospovídali jsme na dotaz synyminis.
za sebe doporučuju 9-18 a pak 15-36kg. stejně vám nevydrží jedna autosedačka celou dobu, do těch 12 let.. nema prostě takovou životnost…
i v 11m je na tuhle sedačku podle mého malý.. a pak, ne každé dítě snese ten pultík.. a sedačka potřebuje dlouhý pás, nejde do každého auta .. takže každopodně potřeba vyzkoušet jí s dítětem a i zkusit poutání do vašeho auta.

zkus se spíše podívat na roemer king nebo maxi cosi priori nebo podobné sedačky, jdou více do lehu a 11m dítko v nich bude mít větší pohodlí..
užije jí (podle velikosti) do 3-4 let, moje neteř třeba jezdila do 6! let v priorce.. :)

tak asi mate oba pravdu.a co testy u těhle dvou?chci dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.9.10 08:59

ohledně testů, tak Römer King plus má 4 hvězdičky a je z 9-18 bez isofixu jedna z nejlepších, MC Priori XP má 3 hvězdičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí