Cyklosedačka a tažná tyč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
18.1.16 16:57

@Lutonka Muzu se zeptat, na cem ti jezdi ten triletak? Nasi uz je prakticky 4,5 a na kole mi neujede ani metr. Je fakt, ze ma velky a tezky a ona je takovej drobek (101cm,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
18.1.16 17:53
@LKL píše:
@Lutonka Muzu se zeptat, na cem ti jezdi ten triletak? Nasi uz je prakticky 4,5 a na kole mi neujede ani metr. Je fakt, ze ma velky a tezky a ona je takovej drobek (101cm,

Loni jsme koupili nějakou 14, značku nevím.. Je taky docela těžké, ale po rovině (s kolečky) na něm jezdil bez problému. Rovnováhu umí taky držet, jen ještě nedosáhl nohama na zem, proto ta kolečka. Já byla ale těhotná a pak s malým miminem, tak jsem za ním nemohla běhat. Letos to už ale chceme víc potrénovat a věřím, že to vypiluje. I kdyby ne, tak ho holt budu déle tahat. Prostě na sedačku už je těžkej a na vozík velkej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
509
1.5.18 20:17

Obnovují téma. Nepovedlo se někomu vykoumat cyklosedacku co by pasovala s tou klasickou tažnou tyčí. Máme triletacku co hezky zvládne jízdu na tyči, ale stále po obědě spí. Když jedeme s manželem, tak je to v pohodě. Jeden táhne a druhý má sedačku pro případ vytuhnuti. No když nevykoumam, tak s ní budu jezdit jen kratší výlety po spaní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
1.5.18 20:21

@Ada22 napadá mě jen vyměnit tyč za Follow me. To potom jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
1.5.18 20:52

To vím, ale zas je to investice. To by se asi dalo, protože prodat jdou dobře. :)
Ale kamarádka ho má a stěžují si, že je těžké. Zase o proti tyči je mnohem stabilnější.
Jednalo by se jen o pár výletu, kdy bych s holkama vyrazila v létě. Tak jsem chtěla mít jen pojistku, kdyby malá vytuhla. No případně ji odpadnutí naplánují k nějaké prima zahradní restauraci. (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
1.5.18 21:05

Na dovolene jsem videla, ze to jeden pan mel, sedacku a taznou tyc, ale bohuzel nez jsem se k nemu dostala, tak mi cela skupina odjela. Urcite tedy nejaka moznost je, ale bohuzel jsem to nevyzjistila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí