D-test klokanky - má někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69013
11.3.14 08:42

Ja bych ten test brala s velkou rezervou, pokud se na prednich mistech umistila i nositka, u kterych vyrobce primo umoznuje noseni celem od nosice. Kazdopadne bych volila mezi manducou, ergobaby, beco, pro trosku starsi miminko kibi, ktere snad vubec netestovali? A volila bych na zaklade osobniho vyzkouseni, ona musi dobre sednout i na postavu matky.
Na uplne miminko - manduca (a beco?) maji novorozeneckou vlozku, ale je to spis takove provizorium, asi ne na mnohohodinove noseni. K ergu se novovlozka musi dokoupit a na letni deti je dost tepla. Kibi neni pro mrnata vubec, tak od 4 mesicu? ale pak je rostouci.

Do Cybexu a Babybjornu bych proste nesla, at si dtest tvrdi cokoliv a kdyz uz, tak nosit pouze celem k mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 08:43

Já to nosítko právě budu potřebovat, abych zvládla o péči o staršího, tak to chce něco dobrého :think: a nemám zkušenosti - na mladého jsem nosítko měla, ale noname a kluk nošení nesnášel :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 08:44

@martina.se Se vyprdni na nosítko a pořiď šátek. Já si nemůžu vynachválit :nevim: Teď už teda nepoužívám, ale jak byla malá malá, tak jsem ji v tom občas nosila. Na pole, do lesa… Pohoda :nevim: Teď používámkdyž něco tak nosítko, je to noname, ale není v tom dlouho a hlavně už je velká. Šátek je dle mýho pro úplný nedochůdče nejlepší. Mám elastik, černej :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
11.3.14 08:45

@martina.se Napiš mi mail do SZ zkusím ti to tam hodit jako PDF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Krkael njn, ale s mou šikovností se v životě nenaučim do toho to dítě zašmodrchat :mrgreen: :lol: ještě jsem zvažovala ten baby vak - že je dělaný přímo pro nejmenší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561

Zrovna tenhle babybjorn one se od starsich typu dost lisi a ty přesky jsou geniální, my jsme spokojeni, rozhodně nám sedí víc než ty látkové manduky. Na druhou stranu používáme ho 1× za 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
11.3.14 08:46

Něco je teď na streamu, tak na to mrkni. Berou informace z D testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.3.14 08:47
@martina.se píše:
díky :kytka:
@michee jaké jste nakonec zvolili?

Zvolili jsme bondolino, je to ergo nositko, ktere se zavazuje. Maly tam byl jako 4 tydenni bobek uplne schovany, hlavicka mu krasne drzela, pozice nozicek byla tak jak ma byt, proste spal tam jako opicka (z toho vlastne ta nositka vychazi, staci se podivat jak opice nosi malou opicku a myslim, ze je to jasne po kom se opicime ;-) ). Ted jako 11 mesicni se porad nosi. Velke plus pro nas je to, ze se nositko vaze a nema ani jednu prezku a sponku, takze kdyz uz nechci nosit ja, vezme si nositko chlap a jen zavaze a hotovka, zadne utahovani sponek, jen uvazes prckovi pod zadkem uzel a je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561

@martina.se babyvak (takovy ten lusk) si chválila kamaradka prcek chrochtal blahem, ale kamarádka brečela kvuli zádum :/ jenže ono je to od člověka a dítěte každému hold vyhovuje neco jiného, chce to vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@poplach píše:
Něco je teď na streamu, tak na to mrkni. Berou informace z D testu.

však z toho je odkaz, co jsem sem dala ;) ale oni vždycky řeknou jen 2 nejhorší a to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Přístup k testu nemám, ale mě osobně teda ani nenapadlo dát do nosítka novorozence… Na něj jsem kupovala šátek a nosila v kolíbce v šátku, až začal držet pořádně hlavu, začala jsem ho dávat do nosítka… :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
11.3.14 08:48

@martina.se já jsem nosila v manduce už od 1m - dcera nesnášela kočárek. když jsme kupovali, tak jsem zkoušela Beco a Maducu - beco mi vůbec nesedělo - chce to vyzkoušet na sobě, pokud máš možnost. Šátek jsem nezkoušela, neuměla bych ho uvázat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 08:48
@martina.se píše:
@Krkael njn, ale s mou šikovností se v životě nenaučim do toho to dítě zašmodrchat :mrgreen: :lol: ještě jsem zvažovala ten baby vak - že je dělaný přímo pro nejmenší :think:

Já chtěla taky babyvak, Lodger má nádherný. Ale tam se ti nerovnoměrně „sjíždí“ záda, máš to jen přes jedno rameno… A neboj, úvaz bys zvládla, já se naučila dva a s tím jsem si vystačila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.3.14 08:49

@martina.se nejlíp dopadla manduca, nejhůř stokee nebo jak se to píše. Můžu Ti ten D test sehnat, kdyžtak mi hoď do SZ mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
11.3.14 08:49

Z vlastní zkušenosti můžu napsat, že nám vyhovuje nositko Bondolino. Není to ale klokanka. Pořád se setkávám s vln, že si to okolí plete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí