D-test klokanky - má někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
11.3.14 09:26

Pokud po celé té diskusi ještě stojíš o další názor tak tady je :-)
původně jsme měli vybranou manducu, nakone koupili ergo, protože se dle mého muže snadněji dotauhje a při střídání z chlapa na ženu (já mám 161cm takže fakt velký rozdíl mezi námi) je prostě jednodušší, ale jinak manduca špatná není
na miminka, která slibují být větší se mi moc líbí KiBi, dá se polohovat nejen délka zad, ale i šířka mezi nožkoma což je důležité u těch větších dětí, aby jim podsedák nekončil uprotřed stehýnek
jinak nehcápu jak vůbec někdo může doporučit nošení čelem od nosiče :nevim: to s mi otvírá kudla v kapse :zed: na druhou stranu je to asi jako podivovat se nad tím, že se stále vyrábějí cigarety, alkohol nebo smažená jídla ;-)
jo a jinak pro malé mimi bych nosítko nedávala ani s tou novorozeneckou vložkou, prostě to není 100% opora, možná na chvilkové nošení, ale to mi zas pak přijde jako zbytečná investice
na začátek doporučuju šátek - jeden úvaz na novorozeně se naučí snad každý
tak hodně štěstí při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Každopádně díky za zkušenosti.. až se budu nudit, tak fičim do obchodu a půjdu zkoušet klokanky atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190

@martina.se Nebo Manducu a zapínat ji křížem. Ale na novorozeně je fakt na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
11.3.14 09:27

@martina.se Mě taky všechno padá z ramen, ale když u manducy zapnu ten „hrudní“ pásek, tak je to ok, akorát tedy si někdy připadám, že si vyhodím rameno, než se mi to na zádech povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:28

@hrnoulek jj, sem s názory - pročtu, nastuduju, co kdo doporučil, vyzkoušim a pak budu vybírat.. víc hlav víc ví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.3.14 09:35
@martina.se píše:
tenhle odkaz je v úvodním dotazu :mrgreen: na základě toho jsem se totiž ptala ;)

Aha a ja jak blbec prolitla celou diskuzi, jestli to nekde neni.. ale v uvodnim prispevku jsem to prehledla… :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
72725
11.3.14 09:37
@Anielka píše:
Aha a ja jak blbec prolitla celou diskuzi, jestli to nekde neni.. ale v uvodnim prispevku jsem to prehledla… :oops: :oops:
:mrgreen: v pohodě ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.3.14 09:45

Jinak jeste teda k tematu, na male mimco doporucuju satek.. ja ho teda doporucuju i pozdeji, akorat mne se v nem blbe nosi na zadech, takze ted nosim na zadech v manduce, ale brzo pujde do sveta a koupim nejake vetsi nositko… vaham mezi bobou 3g, tulou toddler nebo kibi.. ale mne to kibi zas tak nebere.

• Citovat
  • Upravit
69023
11.3.14 09:49

Se mi ten prispevek nekam ztratil nebo jsem slepa?
Manduca ma hrudni pasek s prezkou (hrudni je samozrejme pri noseni na zadech), ale jestli ti ani tohle batoh neudrzi, tak uz neporadim. Problem u me byl, ze s brichem me to temer nikde nenechali vyzkouset a s novorozencem se mi zas nechtelo litat po obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
11.3.14 09:49

Taky souhlasím, že ideální je šátek, na druhou stranu není moc na taková ta 10 minutová poponášení, na to abych ho 5 minut vázala a pak 10 minut nosila, to není příliš efektivní. Ale já mám obě děti kočárkové, takže manduca byla jen na poponášení na táboře a případě jako náhrada dvojkočáru, když starší nechtělo ťapat. I když tedy nosit tříleťáka na břiše je fakt úžasný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.3.14 09:50

Já si právě pořídila Kibi, až když jsem potřebovala nosit na zádech..mám teda jedno z prvních, tak nevím jestli jsou teď vylepšený, nebo novější typ.. spokojenost velká, klidně si tam na zádech chrápala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:53

Mi nic jiného, než nějaké nosítko pořídit, nezbyde :think: ale tak prostuduju a uvidím. z toho šátku mám kapánek obavy, ale třeba to i zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
11.3.14 10:00

Já jsem měla elastický šátek na úplně malé mimčo, ale moc jsem se s ním neskamarádila - buď jsem blbě vázala (bohužel mi neměl kdo poradit, podle fotek mi na diskuzích všichni říkali, že je to OK) nebo to prostě děti neměly rády, ani jedné se v kolébce nelíbilo a cca od půl roku jsem u starší přešla na manducu, nosila jsem ji s překříženými popruhy a bylo to fajn, zvládali jsme s tím i celkem dlouhé výšlapy (třeba na Boubín jsme vylezli :lol: ), muž je o 20 cm vyšší a taky mu to sedělo :)
pak jsem nosila i na zádech, ale pamatuju si, že ještě v roce a půl jsem ji jednou uspávala v nosítku na břiše a šlo to :)

mladší dítě není moc kontaktní, takže tam nosítko „hrozí“ tak maximálně na půl hodiny, nelíbí se jí tam, není schopná na usnout, po chvilce se hned hrne ven :?

jinak to, že nosítka, kde se dá dát dítě čelem od nosiče, nebrat, to už tu padlo, tak to opakovat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
11.3.14 10:01

@chaarleene Na půl hodiny :lol: tak to máš ještě celkem nosivé dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí