D-test klokanky - má někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.3.14 08:50

@martina.se Podle videí téhle paní to uváže i totání jantar :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.3.14 08:51
@Barunka88 píše:
@michee je jasné, že musíš odzkoušet…už i proto, aby se tam prckovi líbilo. Podle mě je Manduca opravdu nejlepší co se týče ergonomie.

My zkouseli prave i Manducu, ale nam vubec nesedla. Blbe se nam nosila, ale jinak je to hodne dobre a oblibene nositko. Koho znam, tak ji ma, jen my mame neco jineho :-) Jenze vsichni si ji kupovali bud po netu nebo proste prisli do kramu, koupili a neresili jine moznosti. Coz je skoda, protoze neni nic lepsiho nez vyzkouset i s miminem ruzna nositka, pokud by maly jecel v nositku, tak ho nekoupim. On nam v nem v krame usnul, takze koupe byla jasna :palec: Jedne kamaradce maly jecel uplne ve vsem, v nosiktku i satku, takze nic z toho neuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 08:52

@michee teď jsem našla s timhle nosítkem i video - vypadá to dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 08:53
@Krkael píše:
@martina.se Podle videí téhle paní to uváže i totání jantar :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…

mám obavy, že jsem mnohem větší jantar :mrgreen: a obavu, že dítě někde zapomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.3.14 08:54
@panenka87 píše:
Z vlastní zkušenosti můžu napsat, že nám vyhovuje nositko Bondolino. Není to ale klokanka. Pořád se setkávám s vln, že si to okolí plete

Taky mame bondolino, nosite v nem porad maleho? My se ted chystame zkusit prehodit na zada, zatim byl prave jen vpredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.14 08:55
@martina.se píše:
mám obavy, že jsem mnohem větší jantar :mrgreen: a obavu, že dítě někde zapomenu :lol:

Jako že bys nosila prázdnej šátek jo?? :P No já včera byla na nákupech a 2× jsem kontrolovala (po vyjetí z parkoviště), jeslti jsem nenechala na parkovišti kočár a jestli mám dítě v sedačce :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.14 08:56

Na úplně malýho prďolku jsem měla vak. Ale zvládla jsem ho tam nosit asi tak 14 dnů a pak trpěla moje záda, jak se nosí přes jedno rameno. Takže jsem pořídila šátek a i když jsem si myslela, že to nemám šanci zvládnout, tak jsem se naučila sama podle videa vázat krásnou kolíbku. Tam kluk vydržel do necelých 4 měsících. To jsem začala zkoušet vertikální úvazy a na nich moje přátelství se šátkem ztroskotalo a koupila jsem manducu (nebyla jsem schopná ho s pohybujícím se dítětem správně uvázat). Šátek jsem vzala na milost opět v době, kdy jsem kluka začala nosit na zádech a už se mnou byl ochotný spolupracovat.
A určitě bych vybírala ergonomický nosítko, ne žádný takový, kde se dítě nosí zády k nosičovi.

• Citovat
  • Upravit
2485

@martina.se tak za me urcite manduca. Uplne prtave mimino jsem nosila v satku (rozhodne doporučuju pevny, nikoliv elasticky - ten se borti, natahuje a bolely me z nej zada). Manduca mi vyhovuje proto, ze je to sup sup - nasadim, zapnu a je to. Pouzivam ji tak 3× az 4× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Jinak díky všem, co nabídly, že test pošlou - už ho mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 08:57

A mmchdm - šátek je elastický nebo ne? Jak koukám, jak ta paní na videu to dítě do toho souká, tak nechápu, jak to přes něj přetáhne :think: asi fakt třeba hodně praxe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 08:58
@Krkael píše:
Jako že bys nosila prázdnej šátek jo?? :P No já včera byla na nákupech a 2× jsem kontrolovala (po vyjetí z parkoviště), jeslti jsem nenechala na parkovišti kočár a jestli mám dítě v sedačce :lol: :mrgreen:

no taky.. ale jako že blbě uvážu a dítě udělá šup a není :oops: :mrgreen: Já už si odvykla kontrolovat, protože to věčné „a mamííííííí“ mi nenechá na pochybách, že bych dítě někde nechala :mrgreen: a věci už si hlídá sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
11.3.14 09:00

@martina.se jsou pevne a elasticke. Ja teda bych po zkušenostech uz do elastickeho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
11.3.14 09:02

@martina.se já jsem v manduce odnosila obě děti, od 4,5měs. do 2let. Ono pro nejmenší miminka jsou lepší šátky, ale v 6týdnech jsem měla malého i v manduce a ok. Pak je problém právě mezi tak 2/3 a 5měs že novovložka už je malá a dítko ještě není dost velké aby mělo pohodlně nožičky kolem tebe. Ale od 5m už pohoda. Na šátek jsem taky levá, tak holt první měsíce byl v kočárku a na rukách a od 5m v manduce.
Hodně nosítek není vůbec vhodných, zvlášť ty kde se může nosit i dopředu čelem, a ty co mají málo látky mezi nožkama a dítko tam visí. to je mor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.3.14 09:02

Mam nositko stokke-to dopadlo najhorsie, hlavne kvoli materialom, ktore su podozrive ci co..ja som s nositkom spokojna, mozem ho dat i od seba ze maly cumakuje von..rhb doktorka mi povedala, ze pokial v tom nebude dlhsie ako hodku(obecne v akomkolvek nositku) tak je to ok..ja teda moc nenosim, radsej ho nechavam lezat v kocarku..ale to je vec nazoru na nosenie, nejsme opice, ani podobne zvierata, ktore maju iny vyvoj co sa tyka klbov, patere, chodenia atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:03

@Folinka aha.. takže se dá zvolit oboje. No právě jsem si říkala, jak to ta paní dělá, že tam to dítko tak souká - že to musí být elastické :think: asi budu trénovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí