Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@martina.se píše:
mám obavy, že jsem mnohem větší jantara obavu, že dítě někde zapomenu
@michee Já musím mít Manducu upnutou křížem… obecně mi padají ramínka podprsenky, batohy… jsem nějaká celá divná… a Manduca klasiky to byla hrůza. Pořád to padalo, mě všechno bolelo…
Ja dvouletacku obcas nosim jeste ted a pohoda (ma 12 kilo), akorat to dobihani na autobus nic moc, ale ona to miluje. Sprintuju s jazykem na veste a dvanactikilovym batohem a zezadu slysim zachvaty smichu ![]()
@avm3 a kurňa.. takže v tom případě fakt šátek - mám to samé - byť ramena jak rambo, tak mi padá vše od podprdy po batoh
![]()
@martina.se No ne, spřízněná duše
A máš nějaké zkušenosti s nošením? JAko na novorozence jedině šátek - Manducu jsem brala jen do města, protože to bylo rychlejší.
@martina.se babybjorn one ze zad nepada
raminka drzi vzadu je spojka, takze to nema sanci…
ale mimo téma, když měl malej krizi tak jsem ho měla v nosítku i doma a luxovala s nim - velká prča
@avm3 píše:
@martina.se No ne, spřízněná dušeA máš nějaké zkušenosti s nošením? JAko na novorozence jedině šátek - Manducu jsem brala jen do města, protože to bylo rychlejší.
no právě žádné, jsem zakladatelka - ale jak to čtu, tak problém mám stejný jak Ty, takže dobrý bude asi ten šátek, jinak mi bude vše padat.. ![]()
Tak ona manduca tam ma ten hrudni pasek s prezkou, ale jestli ti padaji i batohy s hrudnim popruhem… fakt to chce vyzkouset. Trochu problem je, ze s brichem mi to vyzkouset temer nikde nenechali a s novorozencem se mi zas nikam nechtelo vlacet.
Skoda, ze tam neni Kibi. To mam a miluju, ale je az pro vetsi deti… Kdyby se cirou nahodou chtel jeste nekdo o vysledky testu podelit, byla bych moc rada ![]()
@martina.se taky mi všechno padá z ramenou… takže jsem u manducy taky nosila popruhy křížem (i se mi to teda líp nandavalo než klasicky). A šátek taky držel dobře. A když už byl kluk větší a ve vzpřímený poloze v manduce, tak jsem s ním zvládla chodit i na záchod ![]()
@Anielka píše:
http://www.stream.cz/…tska-nositka
tenhle odkaz je v úvodním dotazu
na základě toho jsem se totiž ptala ![]()