Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:burgundy píše:burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění
základem úspěšného šťouchacího umění je kombinace „malej ale šikovnej“
vlastně ta šikovnost je důležitá nehledě na cm ![]()
burgundy píše:Kamča.dalmatinka píše:základem úspěšného šťouchacího umění je kombinace „malej ale šikovnej“burgundy píše:burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění
vlastně ta šikovnost je důležitá nehledě na cm
no stejně dám raději přednost velkému šikovnému proto že 5 cm to i mé prsty jsou delší
![]()
Kamča.dalmatinka píše:sepi píše:sepi já mám poševní svaly že bych mohla štípat dráty a přesto hubenej malej se mnou nic nedělá
Na velikosti samozrejme zalezi- teda spis na tloustce, prilisna delka muze byt spis neprijemna v urcitych polohach. Sama jsem se teda s mensim penisem nesetkala, ale pokud by muj manzel byl v tehle partiich min obdarenej, tak bych ho nevymenila a nezacala bych ani s nejakyma nastavcema, ktery by ve me tak maximalne vyvolaly zachvat smichu a bylo by po vasniZintenzivnila bych procvicovani posevnich svalu, tudy myslim vede cesta k tomu, jak si uzit i s kasparkem.
a máš pravdu nejde tak o tu délku jako o tu tlouštku
Hehehe, stipat draty
Tak pak jsem s napadama u konce. Hm, no je to trochu prekerka, tak pak uz leda ty nastavce nebo mu vrazit do ruky nejakej vibrator. Jina cesta asi nebude ![]()
ted prej frčí tohle.ryba jako penis
![]()
http://www.stream.cz/…a-jako-penis
Kamča.dalmatinka píše:
ted prej frčí tohle.ryba jako penis![]()
http://www.stream.cz/…a-jako-penis
Ježišmarjááá, co to je za hadicu totok!! Kamčo, kde ty na to chodíš!!
![]()
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět…
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:Ježišmarjááá, co to je za hadicu totok!! Kamčo, kde ty na to chodíš!!
http://www.stream.cz/…a-jako-penis![]()
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět…![]()
já myslela zažít
.
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:já myslela zažítKamča.dalmatinka píše:Ježišmarjááá, co to je za hadicu totok!! Kamčo, kde ty na to chodíš!!
http://www.stream.cz/…a-jako-penis![]()
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět…![]()
![]()
.
Nechtěl bych, aby to bylo to poslední, co bych ve svým bídným životě zažil… Takže myslím, že to koukání by úplně a bohatě stačilo…
![]()
ak mi ide o sex a milenca, tak chcem takeho co je dobry milenec a ma pindika 17-18 cm a relativne dost hrubeho, nic viac od neho nechcem ......ak ide o partnera a o lasku, tak po nom chcem, aby ma lubil, varil, pral, upratoval, nosil mi kvety, pocuval moje starosti, utesil ma..... a ja mu za to, aj keby mal len 5 cm budem robit nebicko v posteli..... …ale uprimne: lepsie mat dobreho, mileho muza s velkym pindakom a talentom na milovanie ako zleho, mrzouna s malym gasparečkom
Prosím Tě neřeš to !!!! To opravdu není důležité, pořiď si robertka a hlavně buď ráda, že máte zdravé dítě. Jestli to je Tvého chlapa jediný handicap, tak si můžeš gratulovat. Otázka je , proč to tak řešíš ? Je mi líto Tvého chlapa. Problém máš ty !!!
awalancha3 píše:
ak mi ide o sex a milenca, tak chcem takeho co je dobry milenec a ma pindika 17-18 cm a relativne dost hrubeho, nic viac od neho nechcem ......ak ide o partnera a o lasku, tak po nom chcem, aby ma lubil, varil, pral, upratoval, nosil mi kvety, pocuval moje starosti, utesil ma..... a ja mu za to, aj keby mal len 5 cm budem robit nebicko v posteli..... …ale uprimne: lepsie mat dobreho, mileho muza s velkym pindakom a talentom na milovanie ako zleho, mrzouna s malym gasparečkom
Tak tomu říkám ta správná odpověď! ![]()
![]()
tak to si mě rozsekala ![]()
Jím u toho tyčky a zadělala jsem si celej monitor, když jsem vyprskla smíchy ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění
Dnes mi prisiel proextender z ebay za 16€!!! Mal som obavu aka bude kvalita za tu cenu ale je super. vsetko funguje ako ma. Uvidime ci aj vysledky budu ok.
Obecně řečeno, penis zvětšit nelze. Tedy lze, ale výsledky jsou značně nejisté a hlavně pak zásadně ohrožují samotnou funkčnost penisu. Penis totiž je neskutečně složitý orgán a hlavně erekce je velmi složitý proces, náročný na tenoučké cévy. Právě kvůli této složitosti muži od určitého ve srovnání se ženami o moc rychleji sexuálně stárnou. Jejich sexuální orgán je prostě zbytečně složitý a křehký.