Dá mi neschopenku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.14 12:02
@Dia1812 píše:
Moc nechapu nektere diskuze, kdy nekdo zada o radu a x lidi jej za to zacne moralne hodnotit. Nikdo netusime jakou praci kdo vykonava a treba ja bych kvuli miminku kaslala na vsechno a vsechny. To same je se 100% platu a byt doma - at si zamestnavatele i vy sahnete do svedomi, komu se chce vyplacet plat za nic? Chtela bych vsechny moralistky tady videt jak by se tvarily a nekdo by jim na to rekl, ze to je zakon. Hold takova je mentalita ceskeho naroda.
Zakladatelce preji pohodove tehotenstvi a at vse vyjde jak by si prala :hug:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.11.14 15:04

Mě lékař neschpenku sám nabízel už někdy v 16tt, šla jsem až od 28tt. Snažila jsem se vydržet co nejdýl, hlavně kvůli penězům a protože jsem se bála, že se budu doma nudit. Ale kdyby mi ji sám nenabízel asi bych teď ještě makala :) Já si myslím, že je úplně zbytečný se tady ptát jestli ti jí dá nebo nebo ne, protože to ti žádná z nás nepotvrdí. Viz předchozí příspěvky, kde některé píší, že i přes zdravotní problémy nebo rizikové povolání jim ji lékař napsat nechtěl a jiný jim ji napsal… vždycky asi bude záležet jaký je tvůj lékař, jak se na to dívá apod. Jistotu budeš mít jen tehdy, pokud se zeptáš přímo lékaře a uvidíš… Asi bych se ale nejdřív zeptala v zaměstnání jestli ta možnost přeřazení je, a kdyby ne, tak zkusit toho lékaře s tím, že tě zaměstnavatel nemá kam přeřadit, a proto tě zajímá možnost vzít si PN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí