Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dia1812 píše:
Moc nechapu nektere diskuze, kdy nekdo zada o radu a x lidi jej za to zacne moralne hodnotit. Nikdo netusime jakou praci kdo vykonava a treba ja bych kvuli miminku kaslala na vsechno a vsechny. To same je se 100% platu a byt doma - at si zamestnavatele i vy sahnete do svedomi, komu se chce vyplacet plat za nic? Chtela bych vsechny moralistky tady videt jak by se tvarily a nekdo by jim na to rekl, ze to je zakon. Hold takova je mentalita ceskeho naroda.
Zakladatelce preji pohodove tehotenstvi a at vse vyjde jak by si prala
Mě lékař neschpenku sám nabízel už někdy v 16tt, šla jsem až od 28tt. Snažila jsem se vydržet co nejdýl, hlavně kvůli penězům a protože jsem se bála, že se budu doma nudit. Ale kdyby mi ji sám nenabízel asi bych teď ještě makala
Já si myslím, že je úplně zbytečný se tady ptát jestli ti jí dá nebo nebo ne, protože to ti žádná z nás nepotvrdí. Viz předchozí příspěvky, kde některé píší, že i přes zdravotní problémy nebo rizikové povolání jim ji lékař napsat nechtěl a jiný jim ji napsal… vždycky asi bude záležet jaký je tvůj lékař, jak se na to dívá apod. Jistotu budeš mít jen tehdy, pokud se zeptáš přímo lékaře a uvidíš… Asi bych se ale nejdřív zeptala v zaměstnání jestli ta možnost přeřazení je, a kdyby ne, tak zkusit toho lékaře s tím, že tě zaměstnavatel nemá kam přeřadit, a proto tě zajímá možnost vzít si PN…