Nepříjemný tlak na spodek

306
23.11.14 07:06

Neprijemny tlak na spodek

Sem v 28 tydnu a zacinam citit dost neprijemny tlak na spodek. Na mocovi mechyr je to dost neprijemny. I kdyz sedim trochu to boli i kdyz se ze zidle zvedam. I kdyz si chci treba jen „prdnout“ tak to skoro u konce dost zaboli. Emeroidy nemam. Jen je to u „konce“ nejak moc uzky si myslim. Nevi nekdo jak si od toho ulevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
23.11.14 07:13

V prvnim jsem zhruba v tomto tydnu mela to stejne. Kdyz se mi chtelo na velkou, tak jsem mela dost velke bolesti. Asi se tam rozpinaji svaly kolem kostrce. Tezko rict, ono ke konci uz boli proste vse. Zkus si uvolnovat panev na velkem mici, jen tak se na nem kroutit.

• Citovat
  • Upravit
1398
23.11.14 09:09

Tak já jsem pak už po 30 týdnu, když jsem se chtěla v noci jenom otočit v posteli tak jsem skoro brečela jak mě to bolelo. nemohla jsem dlouho sedět, chodit ležet…prostě už jsem se těšila až bude prcek venku!! ulevit se od toho asi nedá, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.11.14 10:01

Já měla takovýhle podobný tlak v 31tt jeden den, mám pocit, že se tam prcek točil hlavou dolů, tak tam všechno tlačil..teď už je to zase lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
23.11.14 11:35

To máme nejspíš všechny. Já jsem už v 35 a popravdě občas se ta bolest a tlak dá srovnat s tím, jako když člověk odvykne jezdit na kole.Pak jede dlouhou trasu a celej spodek bolí. Chodit, sedět, v noci se otáčet, to všechno už je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.12.14 00:20

Holky já jsem teprv v 17.tt a už mám stejné problémy. Většinou když jdu na záchod tak mám takový jakoby pár sekundový křeče v podbříšku a v konečníku - je to normální, ikdyž jsem ještě tak daleko porodu? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.4.15 02:12

@BersiEn úplně tě chápu, dnes od odpoledne jsem na tom úplně stejně 28tt. tak jsem zvědavá, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí