Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pred tehotenstvim sem mela pevne dvojky, co pekne vypadali. Jakmile jsem otehotnela prsami vyrostli do trojek a uz nejsou tak pevna a mam dojem, ze nai ne tak pevna. I kdyz nosim pevnou podprsenku a mazu si je detskym olejem. Nema nejaka recept na to, aby zustali pevna a nepadali i po kojeni? ![]()
Díky, taky mě to zajímalo, po dvouch dětech a zatím odkojenejch 4letech už taky nejsou co bejvaly holky moje. Ale zajímavý je že já u prvního měla z jedniček čtyřky, kojila jsem 2,5roku a a prsa po kojení dostala zpět svůj tvar i pevnost. A u druhého se zvětšila na dvojiky, kojím stále, malý má 1,5roku a už vidim jak ted padaj ![]()
@BersiEn Ahojky, taky to řeším
Jsem poprvé těhotná a teď ve čtvrtém měsíci mám desítky ![]()
Co mě zaručeně funguje je pořád nosit podprsenku, jakmile ji nemám, hned cítím, jak se ta kůže napíná a podle mě se musí vytahat. Krom toho bez podprdy mám hned strie až od krku…
Jinak teda plastika to jistí, jak píšou holky…maminka si nechala krásně vymodelovat prsa (zmenšit, měla je jak já) a stálo ji to dvacet tisíc na jedno.
@majki.r teda s takovýma už by to mohlo jít na pojišťovnu, ne?
Ale i tak 40 000,– za obe je i tak palka. Kdyz si clovek predstavi, ze by za to jel treba na malou dovolenou. No nevim, promylsim to podle toho jak pak budou vypadat, ale neminim dlouho kojit.
@Sibyla0 píše:
@majki.r teda s takovýma už by to mohlo jít na pojišťovnu, ne?
Jojo, to by šlo určitě
Jenže já mám strach, mám za sebou hodně zpackaných zákroků, ponesu si doživotní následky. Takže jestli ještě někdy půjdu dobrovolně pod kudlu, tak radši soukromně, jako mamča. Já vim, že pokazit se to může i na soukromé klinice, ale aspoň ten přístup je tam lepší ![]()
@BersiEn píše:
Ale i tak 40 000,– za obe je i tak palka. Kdyz si clovek predstavi, ze by za to jel treba na malou dovolenou. No nevim, promylsim to podle toho jak pak budou vypadat, ale neminim dlouho kojit.
To já bych obětovala i pět dovolených
Ta představa, že si budu moct koupit pěkné tričko, šaty, plavky a nemuset je hledat dva měsíce, je krásná
Mám 75-80 I, někdy J, a to se fakt nedá sehnat nic na sebe. O podprdě ani nemluvě ![]()
@majki.r tak to tě lituji. To už se asi o pohodlnosti moc mluvit nedá, při takové velikosti.
@majki.r
no tak u tebe uz je to extrem no
to pak i chapu a schvaluju ![]()