Dálkové studium na VOŠ pedagogické Litomyšl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
12.2.19 00:39

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.19 00:44
@icy rose píše:
@Talona Ahoj, mohla bych tě poprosit, jestli bys mi do SZ nenapsala mail? Pokud by to nevadilo, moc by mě zajímalo pár věcí o škole :)

Napiš mi sz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.7.19 13:19

Ahoj holky, ráda bych si také doděla vzdělání na dálkovém studiu. Nevíte, zda někde najdu seznam s vyučovacími předměty? Nebo nevíte, zda i na speciální pedagogice je hudebka i pro dálkáče? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.8.19 13:28

@Talona ahojky, mohla bych tě poprosit nějaké info k dálkovému studiu VOŠ v Litomyšli? Jde mě o to, které dny v týdnu probíhá výuka a jak často. Moc díky na informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.10.19 21:28

@Akkina Ahoj, já jsem byla na školu přijata (PMP dálkově) ovšem kvůli nemožnosti dojíždění jsem byla jen na zápisu. Na DOD i přijímačkách nám bylo řečeno, že výuka probíhá 2×, výjimečně 3× v týdnu. Realita? 3× a někdy i 4× v týdnu. Co se týče dnů, my měli mít konzultace - tedy celé dny ve škole ve středy - ohromná logika. Ředitel navíc vyžaduje povinné kurzy, v leváků je jednodenní plavání v Litomyšli stylem „najdi si to koupaliště sám,“ ve druhæku povinný asi týdenní lyžák a ve třeťáku sportovně turistický kurz. Už jen kvůli tomuto přístupu bych na škole dál nepokračovala. Výuka nemá víceméně s dětmi nic moc společného, alespoň ve většině předmětů. Hned první den mi napařili téma seminární práce „holokaust,“ měla jsem dost. Jestli tě zajímá něco víc, klidně dej vědět, mohu ti vyfotit i detailnější rozpis informací co jsme dostali, ale upřímně říkám, že škola a hlavně přístup ředitele na mě dobře nepůsobí, a to jsem se na to těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.10.19 21:58

Ahoj všem, holky jestli můžu poradit, tak já třeba chtěla na dálkové, ale nebyl predpoklad, že bude druhé kolo a paní ze školy mi poradila podat si přihlášku na denní. Takže teď chodím s deňákama a mám individuální plán. Je nás tam asi 5 na ivp :) do školy si chodím jak potřebuju, je tu jediná podmínka a to minimálně jednou za měsíc na podpis. Jinak si vše řídím podle sebe a všichni jsou max. Vstřícní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.20 14:15

@icy rose

Ahoj. To mají takhle blbě? Já právě zvažovala, jestli si tam podat přihlášku. Myslím, že na internetu mají napsané, že se dojíždí dokonce jen jednou za týden. Ale jestli to mají teda takhle blbě tak na to prdim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.3.20 05:38

@o.daniela Pokud studujes dalkove, tak jezdis 1×tydne. Kdyz mas individualni plan, jezdis 1×za mesic…dalkove studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.3.20 11:10

@o.daniela Zdravím :) já tam byla pouze se zapsat, všem nám spadla čelist, když nám řekli, jak ve skutečnosti studium probíhá, hlavně kolikrát týdně a ještě mi zrušili většinu spojů, takže bych neměla jak dojíždět a s prací se to moc skloubit nedá, když tak musíš být tak často, navíc jim vůbec nedochází, že člověk jde studovat dálkově, protože nemá možnost tam být pořád, takže ty kurzy jsou přinejmenším pro dálkaře zarážející. Tolik dnů dovolené bych ani neměla, navíc by mě z práce neuvolnili a ne každý má možnost si ty dny nadpracovat. Jo jinak v předchozím komentáři jsem se upsala, bylo nám řečeno, že výuka je 1× a výjimečně 2× měsíčně a nakonec to bylo tak jak můžete vidět na fotce studijního plánu. Pár lidí to taky ten první den nejspíš odradilo, většina byla v šoku, že v práci jim tohle nikdo tolerovat nebude, že i tak byl problém s kurzy, natož výuka tak často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.3.20 11:12

@Talona Nám řekli něco jiného, než jsme nastoupili. Realita úplně jiná. Individuál taky nedostane každý, musí být pádný důvod, většina lidí nemá nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.9.22 11:31
@icy rose píše:
@o.daniela Zdravím :) já tam byla pouze se zapsat, všem nám spadla čelist, když nám řekli, jak ve skutečnosti studium probíhá, hlavně kolikrát týdně a ještě mi zrušili většinu spojů, takže bych neměla jak dojíždět a s prací se to moc skloubit nedá, když tak musíš být tak často, navíc jim vůbec nedochází, že člověk jde studovat dálkově, protože nemá možnost tam být pořád, takže ty kurzy jsou přinejmenším pro dálkaře zarážející. Tolik dnů dovolené bych ani neměla, navíc by mě z práce neuvolnili a ne každý má možnost si ty dny nadpracovat. Jo jinak v předchozím komentáři jsem se upsala, bylo nám řečeno, že výuka je 1× a výjimečně 2× měsíčně a nakonec to bylo tak jak můžete vidět na fotce studijního plánu. Pár lidí to taky ten první den nejspíš odradilo, většina byla v šoku, že v práci jim tohle nikdo tolerovat nebude, že i tak byl problém s kurzy, natož výuka tak často

Ahojky, trošku jsem koukala na studium na VOŠ v Litomyšli. Z přiloženého rozvrhu mi to teda přijde v pořádku. Výuka je tam vypsané prostě 1× týdně, v podstatě teda každý týden, ale 1×. Pak jsou tam navíc teda ty středeční konzultace, ale na ty zřejmě nebude nutné jezdit každý týden? To samozřejmě nevím. Zkoušky probíhají v různé dny i na VŠ, na tom není nic zvláštního navíc jsou tam potom asi ty kurzy ev. praxe. Studovala jsi nakonec dál? Zajímala by mě právě ta praxe, jestli si sama vybíráš zařízení, kde praxe bude nebo jsou školou dané. A pak časová náročnost kurzů ev. jak moc toho musíš na ně umět - plavání, lyžování. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.22 11:37

@anpa1 ted zacinam druhy rok studia. Jsem teda na specialni pedagogice. Praxe je v prvním rocniku skolni druzina, ve druhem materska nebo specialni materska skolka, ty dalsi si nepamatuji musela bych kouknout. Jinak kde budes praxi vykonavat si vybiras ty :) skolu mame kazdy ctvrtek. Jinak kurzy nejsou tak strasne. V prvnim rocniku jsme meli plavecky kurz. Ja ho mela kvuli zdravi prelozeny. Takze jo jdu delat az tento skolni rok. Ale holky rikaly, ze je to v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.9.22 19:52

Děkuji za info. Na speciální pedagogice asi nemáte výchovy nebo ano? Myslím hudební výchova, výtvarná výchova… A jak dlouhé jsou ty praxe? Abych měla představu o náročnosti studia. Já ještě nejsem rozhodnutá, zkusím asi UHK a uvidím jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.22 20:52

@anpa1 vychovy mame: hudebni, vytvarnou, telesnou a dramatickou. Praxe je vetsinou na 5 dni po 4 hodinach, akorat ve tretaku uz je to myslim jinak kvuli abs. praci. Ale je jen na vas jestli budete chodit tyden vkuse nebo treba kazde pondeli. Jinak ted ve druhem rocniku je lyzarsky kurz, ktery je teda na 7 dni. Ve tretim rocniku je turistak na 3 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.9.22 22:56
@o.daniela píše:
@anpa1 vychovy mame: hudebni, vytvarnou, telesnou a dramatickou. Praxe je vetsinou na 5 dni po 4 hodinach, akorat ve tretaku uz je to myslim jinak kvuli abs. praci. Ale je jen na vas jestli budete chodit tyden vkuse nebo treba kazde pondeli. Jinak ted ve druhem rocniku je lyzarsky kurz, ktery je teda na 7 dni. Ve tretim rocniku je turistak na 3 dny :)

Super, děkuju. A ještě jak náročné jsou ty výchovy, co se tam po vás chce, zajímá mě hlavně výtvarka a hudebka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze