Třetí těhotenství a strach z možných komplikací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.14 21:38

@smejdka Když jsem viděla, jak to brala všecko, tak jsem měla celkem strach, aby nevyvedla nějakou blbost, které by pak litovala, ale díky bohu k tomu nedošlo…
Já jsem o přerušení nepřemýšlela ani minutu, představovala jsem si, jak s partnerem máme miminko a jak jsme šťastná rodina… No, když mě ve 4. měsíci nechal, tak jsem byla úplně v háji, nepřála bych to nikomu já do teď pořádně nespala, probrečela většinu nocí, pořád nervy, stres a hrozná obava z budoucnosti, ale jako každá další mamina, která se objevila v podobné situaci jako já, se s tím musím poprat a musím hájit práva své a práva dítěte… A hlavně myslet jen na to hezké, i když to přiznávám moc nejde… Věřím, že po porodu se to změní…
Každopádně zakladatelce držím palce, aby vše zvládla na jedna s *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.1.14 21:40

@hedabedna Chachacha, my ty hajtry máme 4, z toho doma tč 3 (teda jedno je poník) a gól největší, protože stará kobulena už je na důchodě, koupila jsem si chvíli před 2. porodem superhodnou gaučohaflingu za nemalý peníz, těšeje se, že po šestinedělí si budu vozit dupu v rámci duševní rekonvalescence. Porod stál za…hodněšpatně, následky mám doteď (3. porodu se nebojím, asi bude díky tomu druhému SC:-)), na haflošce jsem se vozila chvíli a prd a zase v tom. Tak camrá ve výběhu a kyne a hele, asi na to nechípne:-)Ti tvoji dva asi taky ne. Vykydat a nakrmit jde i s pupanem, záleží, co máte za systém a ustájení.
A co by s tebou bylo. Nic, no. Jseš těhotná:-) Věřím, že ty pocity rychle přejdou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.1.14 21:46

Holky, díky všem, chtěla bych reagovat na jednotl. příspěvky, ale pořád mi vypadává internet a když už něco sesomlím, tak mi to spadne. Díky vám vidím, že jsou moje pocity celkem normální a snad se s nimi rovnám, ať je výsledek jakýkoli. Tahle zkušenost mi ukázala, co teď chci a to je věnovat se dvěma prckům, co mám doma a s případným třeťátkem počkat. Teď ještě uvidím, co na to život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.14 21:48
@mischelinka píše:
Holky, díky všem, chtěla bych reagovat na jednotl. příspěvky, ale pořád mi vypadává internet a když už něco sesomlím, tak mi to spadne. Díky vám vidím, že jsou moje pocity celkem normální a snad se s nimi rovnám, ať je výsledek jakýkoli. Tahle zkušenost mi ukázala, co teď chci a to je věnovat se dvěma prckům, co mám doma a s případným třeťátkem počkat. Teď ještě uvidím, co na to život ;)

Každopádně budeme napnuté s Tebou! Koukej napsat, jak to vypadá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 21:49

@mischelinka Přesně tak, myslím, že nejlepší je nezabývat se tím, nechat to na přírodě, za 14 dní udělat test a co se stane, má se stát :-)
Hodně štěstí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.1.14 21:50

@skyline.girl01
Tak to je taky mazec. Chlapi umí být slušní srXči. Tak hodně štěstí a už jenom samé happyendy :-)

A totéž přeju i ostatním těhulím.
Jo a netravte moc času na emiminu :jazyk:, mám pocit, že to občas zrovna taky nepřidá. Třeba takových vyloženě optimistických deníčků je tu snad zanedbatelné procento. Já se vždycky uklidňuju, že ty spokojené matky 5ti dětí(nebo dosaďte vlastní číslo), lítají okolo dětí a chlapa a nemají na vysedávání na netu čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.1.14 21:52
@mischelinka píše:
Holky, díky všem, chtěla bych reagovat na jednotl. příspěvky, ale pořád mi vypadává internet a když už něco sesomlím, tak mi to spadne. Díky vám vidím, že jsou moje pocity celkem normální a snad se s nimi rovnám, ať je výsledek jakýkoli. Tahle zkušenost mi ukázala, co teď chci a to je věnovat se dvěma prckům, co mám doma a s případným třeťátkem počkat. Teď ještě uvidím, co na to život ;)

Přesně jak říkáš, no a když (nebo až) k vám to třetí miminko bude tak moc chtít, no tak co už naděláš, budeš (a o to líp, že můžu napsat „budete“) se věnovat třem prckům :-)))

Příspěvek upraven 16.01.14 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 21:53

@smejdka Ano, chlapi se „umí“ i takto postavit starostím čelem… :)
A děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
16.1.14 21:53

@mischelinka Ahojky, mám doma tři malé děti, plánovali jsme dvě a pak najednou pocit, že nejsme kompletní, kupodivu souhlasil i manžel, i když před nějakým tím rokem by nesouhlasil a tak jsme si řekli, že tomu dáme čas 4měs do vánoc a necháme to na přírodě. Otěhotněla jsem hned první měsíc a už od začátku jsem měla divný pocit, strach, že to šlo tak rychle a jestli to všechno zvládnem. Čárka zmizela po týdnu, biochemické těhu. Hrozně jsem se zklidnila a řekla si, že příroda ví, co dělá a další měsíc znova těhu. Obavy byly na místě, dvě děti vyčerpávali dost, ale prožila jsem nejlepší těhu a doma mám krásného zdravého kluka a jsem ráda, teď cítím, že jsme kompletní. Obavy o zdraví dítka neovlivníš, jednou jsi matka a víš, že strach o děti je součástí rodičovství. Je potřeba mít rád, o lásku se dělit a být vděčný za každý dobrý den. Fandím ti, ať si to v hlavě srovnáš a ať do dopadne dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
16.1.14 21:55
@smejdka píše:
@hedabedna Chachacha, my ty hajtry máme 4, z toho doma tč 3 (teda jedno je poník) a gól největší, protože stará kobulena už je na důchodě, koupila jsem si chvíli před 2. porodem superhodnou gaučohaflingu za nemalý peníz, těšeje se, že po šestinedělí si budu vozit dupu v rámci duševní rekonvalescence. Porod stál za…hodněšpatně, následky mám doteď (3. porodu se nebojím, asi bude díky tomu druhému SC:-)), na haflošce jsem se vozila chvíli a prd a zase v tom. Tak camrá ve výběhu a kyne a hele, asi na to nechípne:-)Ti tvoji dva asi taky ne. Vykydat a nakrmit jde i s pupanem, záleží, co máte za systém a ustájení.
A co by s tebou bylo. Nic, no. Jseš těhotná:-) Věřím, že ty pocity rychle přejdou. :kytka:

Jé tak to je dobrý :mrgreen:
my máme teda vlastně dva a půl
poničku pro občasné svezení naší malé rozmazlené princezničky :lol:
pak máme dvouletou kobylku, kterou jsme měli do nedávna ustájenou o ves dál, tak k ní aby nebyla sama jsme pořídili ještě staršího valáška, prý kůň pro začátečníka :roll: cha ten se bojí sám vylézt i před barák, na poničku se zafixoval a na mladou je jak na cizí, že sme je museli oddělit aby jí nezakous :twisted:
takže mela, potřeboval by porovnat ale já teda asi dojezdila no :?
a usájené je ted máme na noc box přes den výběh a na léto budou pořád venku!
Jako vim že kydta mužu, taky už sem to zažila, ikdyž tedy přdtím ne denně, ale spíš mi jde o tu mladou, začli sme chodit na procházky dávám jí deku a tak a pak s bubnem, to bude teda taky na prd, muže se stát cokoliv, je ještě prdlá no a ten starej blb tu pukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.1.14 22:08

Já měla podobné pocity u druhého těhu, přitom bylo taky plánované. teď uvažujeme o třetím, nebojím se ani tak toho, jak bych to zvládla, ale občas ve mě hlodá červíček, jestli si nechci zahrávat s osudem, mám 2 zdravý děti, tak proč to pokoušet znova…to mě přepadá hlavně když si přečtu nějaký smutný deníček :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.1.14 22:09
@hedabedna píše:
Jé tak to je dobrý :mrgreen:
my máme teda vlastně dva a půl
poničku pro občasné svezení naší malé rozmazlené princezničky :lol:
pak máme dvouletou kobylku, kterou jsme měli do nedávna ustájenou o ves dál, tak k ní aby nebyla sama jsme pořídili ještě staršího valáška, prý kůň pro začátečníka :roll: cha ten se bojí sám vylézt i před barák, na poničku se zafixoval a na mladou je jak na cizí, že sme je museli oddělit aby jí nezakous :twisted:
takže mela, potřeboval by porovnat ale já teda asi dojezdila no :?
a usájené je ted máme na noc box přes den výběh a na léto budou pořád venku!
Jako vim že kydta mužu, taky už sem to zažila, ikdyž tedy přdtím ne denně, ale spíš mi jde o tu mladou, začli sme chodit na procházky dávám jí deku a tak a pak s bubnem, to bude teda taky na prd, muže se stát cokoliv, je ještě prdlá no a ten starej blb tu pukne :mrgreen:

Já bYch se na mladou vyprdla, budeš mít luxusně pošetřenýho koně:-).stačila mi „srovnávací víkendová domluva“ s ponclem :-P, já bych dvouletého vykulence s pupkem nedala ani na vodítku, protože mám zafixováno zažádnoucenunesmíšpustit!). V dubnu vykopnout ven, zavřít v říjnu, sbírat čisté bobky je lepší:-). Já jsem si na mladou našla šikovnou holčinu, platím teda ustájení, ale na slušnou domluvu, kobylu mi obsedla, udělala zkoušky, občas s ní něco přeleze (S:L) a stará se o ni. To je ten 4tý kůň. Až jednou dorodím, dokojím a manžel nebude přes týden v prachu, tak si ji vezmu domů, každopádně to ale bylo dobré rozhodnutí. V mém případě. A bo jsem „čím víc dětí, tím víc posera“, asi na mladou stejně poleze manžel a já už budu jenom trajdat po lese na haflospolehlívo:-) Nešlo by dvouletku zase na pár měsíců - rok, strčit o ves dál a doma nechat jen staršího vyděšence a ponici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.14 22:11

Já jsem čekala 3. dítě, chtěla jsem ho, ale jakmile se potvrdilo, že jsem těhotná, tak jsem dostala strach, čekal by mě 3. císař. Neustála jsem to a šla na miniinterupci. Nevyčítam si to, ten strach byl silnější.

• Citovat
  • Upravit
6538
16.1.14 22:18

Holky, vy jste úžasný. Určitě dám vědět, jak to dopadne (myslím ale, že moje pocity a příznaky moje tělo produkuje právě proto, že se hlava necítí připravená a že se po jednom nechráněném zadařit nemohlo :nevim: ). Kdyby se ale náhodou zadařilo, tak už pokec s váma přispěje ke srovnání se s novým těhotenstvím a snad už přijde jen to těšení (abyste pochopily, já bych se těšila na miminko, jen s těhotenstvím a kontrolama a porodem a nemocnicí… se nemůžu srovnat, ten strach mě úplně ochromuje). Každopádně jsem poučená (v případě negat. testu), že nemám na všechno tak spěchat a tlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.1.14 22:20
@Anonymní píše:
Já jsem čekala 3. dítě, chtěla jsem ho, ale jakmile se potvrdilo, že jsem těhotná, tak jsem dostala strach, čekal by mě 3. císař. Neustála jsem to a šla na miniinterupci. Nevyčítam si to, ten strach byl silnější.

jsi tady pro své dvě děti, to je hlavní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky