Třetí těhotenství a strach z možných komplikací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.14 22:30

Teď už nic nenaděláš, dopadne to tak jak má..já mám dvě děti, otěhotněla jsem neplánovaně potřetí, bohužel nebyly vhodné podmínky na to si ho nechat (fin. problémy, zjištěná manželova milenka..), šla jsem na miniinterupci a dodnes se s tím nemohu srovna a občas v noci brečím do polštáře přestože jsem byla přesvědčená, že dělám správně..vzala bych všechno nazpět..počátční nejistota se překoná a pak už se budeš jen radovat z mimi :srdce: hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
6538
16.1.14 22:32
@Anonymní píše:
Teď už nic nenaděláš, dopadne to tak jak má..já mám dvě děti, otěhotněla jsem neplánovaně potřetí, bohužel nebyly vhodné podmínky na to si ho nechat (fin. problémy, zjištěná manželova milenka..), šla jsem na miniinterupci a dodnes se s tím nemohu srovna a občas v noci brečím do polštáře přestože jsem byla přesvědčená, že dělám správně..vzala bych všechno nazpět..počátční nejistota se překoná a pak už se budeš jen radovat z mimi :srdce: hodně štěstí

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
16.1.14 22:49
@smejdka píše:
Já bYch se na mladou vyprdla, budeš mít luxusně pošetřenýho koně:-).stačila mi „srovnávací víkendová domluva“ s ponclem :-P, já bych dvouletého vykulence s pupkem nedala ani na vodítku, protože mám zafixováno zažádnoucenunesmíšpustit!). V dubnu vykopnout ven, zavřít v říjnu, sbírat čisté bobky je lepší:-). Já jsem si na mladou našla šikovnou holčinu, platím teda ustájení, ale na slušnou domluvu, kobylu mi obsedla, udělala zkoušky, občas s ní něco přeleze (S:L) a stará se o ni. To je ten 4tý kůň. Až jednou dorodím, dokojím a manžel nebude přes týden v prachu, tak si ji vezmu domů, každopádně to ale bylo dobré rozhodnutí. V mém případě. A bo jsem „čím víc dětí, tím víc posera“, asi na mladou stejně poleze manžel a já už budu jenom trajdat po lese na haflospolehlívo:-) Nešlo by dvouletku zase na pár měsíců - rok, strčit o ves dál a doma nechat jen staršího vyděšence a ponici?

jéé po druhé :mrgreen:
já se taky začla děsně bát :?
ale fakt brutálně :?
letos sem ani hubertovku nejela, ty kvanta koní kolem mě už mi nedělají dobře
proto jsem si taky zbaběle prosadila toho staršího, jenže on to ze mě cejtí že se bojim a dělá si ze mě prd 2 krát už mě sudal)a na tu mladou nevim nevim jestli někdy sednu :?
pořídit si hříbě a dítě to byl teda zběsilej nápad 8o, ale naštěstí si to aspon uvědomuju, mám domluvené že na podzim by si jí odvez kamarád, co má zkušenosti s obsedáním, a přiveze nám jí zpátky jako hodného obsednutého koníčka :*
je to peklo takovýhle koníček, někdy si řikám, že by mi bylo líp třeba si doma štrikovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.1.14 00:18

Anonamní no nevím nepravděpodobné na 1× pokus těch pokus to jsou holky štěstiny :) Ale držím ti palce a uvidíš sama co bylo správné to čeho se bojíš mám neustále takže ono je nelepší to mimčo vylodit zdravý a jít životem dál viz náš cíl najít ten správný dům :lol: Ale to budu dřív po smrti a mít všechny děti dospělý :lol:

Určitě dej vědět jak to dopadlo, zda to ještě nijak nedopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky