Interrupce a budoucí neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowDancer
18.1.19 20:45
@Burj Chalifa píše:
měla doma už jedno malé dítě a chlap jí ubližoval.No tak to je s prominutím kráva, co spí s blbem a stejně si s ním udělá dítě.

Asi jí tvrdil, že se změní a že začne druhý den. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Nečetla jsem vše,prosím anonym kvůli kamaradce. Ta šla na 2 interupce v 18ti letech. Pak se nikdy nechránila s více partnery a otěhotněla až ve 35ti letech při 3.IVF. už myslela že bude muset zůstat bezdětná.. nynější mého ex byla minimálně na dvou a teď ceka druhé dítě. Je jí 25

• Citovat
  • Upravit
817

@Libuslibu Padly tady dotazy, na které jsi neodpověděla. Jak je možné, že před pár dny vše v pořádku, pak příjdeš o práci a najednou jsi zadlužená? Zaměstnavatel tě jako těhotnou vyhodit nemůže, takže si nech od doktora vystavit potvrzení a šupej zpátky do práce. Nebuď přece tak hloupá a nenechej se vyhodit, na to nemá zaměstnavatel právo, ty jsi chráněná zákonem.
A ten argument, který pořád dokola omíláš jako kolovrátek, že chceš svému dítěti dopřát vše… To nemůže spousta rodičů, záleží, co si pod tím vše představuješ. Oblecky koupíš levně z druhé ruky, postylku a kočárek taky, v pohodě se vejdeš do několika tisíc, když budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
18.1.19 21:03

@Libuslibu zajímalo by mě, co si 21letá holka představuje pod větou.. chci dát dítěti vše nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 21:08

@Lucie1906 - Máš úplnou pravdu :kytka: , proto se toho rizika neplodnosti strašně bojím. A věřím, že bych si to vyčítala. Furt přemýšlím, neustále už 3den.
Celý dny brečím a jsem ve stresu…
Myslím, že bychom to zvládli.. ale právě to „co když“ Co když nebudu moc dát svému dítěti to co bude potřebovat.? Bojím se strašně interrupce a ještě více se bojím, že jako máma selžu.. :( :(

Děkuji, že mě neodsuzuješ, jsi jedna z mála co se tu snaží pomoc a ne ještě více stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
18.1.19 21:11

@Mandarinka01 Já o tom furt přemýšlím, je to tak divné… Leda by v práci udělala nějakou šílenou botu a s tím je spojený okamžitý vyhazov a náhrada škody, jinak si neumím představit, jak se během tří dnů dá ztratit práce a nadělat existenční dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.1.19 21:15

@Libuslibu Jste dva, takže vždycky se to nějak zvládne, i kdyby jsi nedejbože zůstala sama tak to zvládneš, jsou různé příspěvky, příspěvek na bydlení atd… Je spoustu žen samoživitelek a zvládají, a určitě by to každá řekla že i když je to těžké tak by neměnila a navíc tomu málemu bude úplně jedno jestli máš měsíční rozpočet 15 tisíc nebo 100 tisíc, a vždy když se pak na to malé podíváš a ono se na tebe usměje tak věř že všechny problémy budou to nejmenší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 21:15

@Mandarinka01 - Promiň ale řekla bych, že je to zrovna už osobní, to proč jsem zadlužená. S tou prácí se to snad vyřeší. A to, že to tu opakuji jak kolovratek, tak to bude tím, že chci pro své dítě to nejlepší. Ano o věcech a postýlka atd.. se koupí z druhé ruky, nebo se daruje od příbuzných.. ale to já to tu rozebírat už nebudu.. Promiň napsala jsem na Emimino abych se zeptala na pravděpodobnost neplodnosti po interrupci a ne abych tu psala o svém či-li našem soukromí a životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 21:18

@Lucie1906 - Opravdu Ti děkuji za podporu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
18.1.19 21:19

@Libuslibu když píšeš omáčku kolem toho, proč uvažuješ o interrupci, tak se nediv, že se ptáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 21:23

@mamina2017 - V pořádku, je moje chyba, že jsem prvně psala „omáčku“ .. a poté se teprve zeptala, omlouvám se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
18.1.19 21:40
@Libuslibu píše:
@Mandarinka01 - Promiň ale řekla bych, že je to zrovna už osobní, to proč jsem zadlužená. S tou prácí se to snad vyřeší. A to, že to tu opakuji jak kolovratek, tak to bude tím, že chci pro své dítě to nejlepší. Ano o věcech a postýlka atd.. se koupí z druhé ruky, nebo se daruje od příbuzných.. ale to já to tu rozebírat už nebudu.. Promiň napsala jsem na Emimino abych se zeptala na pravděpodobnost neplodnosti po interrupci a ne abych tu psala o svém či-li našem soukromí a životě.

Pravděpodobnost v procentech ti tady nikdo nepoví. Buď budeš moct mít jiné děti, nebo ne. Je na tobě zvážit, jestli ti ty tajemné okolnosti, které tady nechceš vysvětlovat, i když jsou pochybné, za ten risk stojí. Přeji ti do budoucna pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
18.1.19 21:50

Nedavno tady byla diskuze, kde zenska nechtene otehotnela (nebylo to prvni dite), jenze meli dluhy, nemeli jak vyzit a vsichni do jednoho jste ji tady semleli, jaka neni kr*va, protoze v takove situaci poridit si dite je sebevrazda…a dneska to je jen same “dite do 8 let nic nestoji”, “i s dluhama se to da zvladnout..” :nevim: tak jak to vlastne je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.1.19 21:56
@Libuslibu píše:

A co je tedy podle tebe to nejlepší, co chceš pro dítě pokud to nejsou hmotné věci. Láska a mámina náruč nic nestojí a je pro dítě o nejdůležitější. Jinak pravděpodobnost neplodnosti po potratu ti nikdo neřekne, stát se to ale může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
18.1.19 22:17

@poHanka89 to se samozřejmě odvíjí od situace. Tu otázku doufám nemyslíš vážně. Zakladatelčiny výmluvy jsou vágní, pochybné. Během tří dnů přišla o práci (odnese potvrzení o těhotenství a má ji zpátky=vyřešeno), zadlužili se kvůli výpovědi (peníze tedy zůstanou neutracené, protože práci má=vyřešeno. Poplatek za půjčku ze dvou platů snad zvládne uplatit i matla), nejsou připraveni stát se rodiči (několik měsíců se o dítě vědomě snažili=čili tohle je výmluva). Tak co přesně jí kdo má říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí