Interrupce a budoucí neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
18.1.19 17:24

Ty seš teda pořádně vymašťená :zed: :zed: jdi na potrat, šance že nebudeš moct mít další děti je minimální, ale je a u tebe by to bylo jenom dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 17:24

@Twixinka - Moc děkuji, opravdu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.1.19 17:27
@Libuslibu píše:
@ka2ka - dluhy máme až teď, když jsem ztratila práci..

Takže jste si za týden nasekali takové dluhy, že nevyzijete jo :zed: tak jakou jste teda měli rezervu když jste se snažili o dítě? Další negramot s IQ tykve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
18.1.19 17:28
@Burj Chalifa píše:
zbytečně zabité dítě.Máma s tátou blbci, co se nechránili,neplánovali, šustili jak králíci. tak zbytky dítěte skončí odpadkovém koši a pak ve spalovně.No tak si ten potrat pěkně užij, ať máš jednou na co vzpomínat

Já se snaím být ta “hodná” ale zde nemohu jinak než souhlasit. Fakt. Nechápu to rozhodnutí “budeme se snažit” téměř zoufalé fňuky že to po 7 měsících nejde a teď toto. :zed: takový štěstí vás potkalo. A místo abyste se semknuli a řekli si že s partnerem vše dáte.. tak to skončí takto, nevinný mrtvý zárodek v koši. Hnus, opravdu.
Copak je třeba kočár za 40k? Teď tu byla diskuze že na výbavu 100k. Dá se to zvládnout i s málem a s tímto psychickým rozpoložením bys toho po zákroku tak litovala a bylo by ti neskutečně úzko. Dá se to zvládnout, většinou ta cesta je, jen nebude jednoduchá, ale za to.. za to moc krásná, to mi věř. A že to taky nemáme jednoduché. Ale když se na ní podívám, tak vím, že je to vše správně, že jsme rodina a že je to nejlepší co mě kdy potkalo. Taky jsem bála.. nemysli si. To dítě ti vše ale vynahradí. Věř tomu. A pokud jsi schopná mu dát lásku a vybojovat pro vás maximum, tak to nedělej. :hug:

• Citovat
  • Upravit
27873
18.1.19 17:28

@Libuslibu tak fakt nechápu 15 jsi byla zaměstnaná podle tebe bez dluhů, za tři dny jsi udělala takové dluhy že to nezvládnete ?
já si fakt asi sedím na vedení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 17:31

Vzhledem k tomu, že jste se několik měsíců snažili, až si příště usmyslis mít dite, třeba to po interupci nebude několik měsíců, ale let.
Další věc, pokud jsi teď přišla o práci, jak velkou půjčku jsi si vzala? 20 000? To přece splatis klidne do porodu, pokud jste na to dva.
Další věc je, že se mi nelíbí, jak sis zjišťovala mateřskou až po otěhotnění. Zjistila jsi, že je to málo? A že se zvyšuje až příští rok, tak teď interupci a pak dítě?
A poslední, či ti chci říct je, že dle psaní atd. by pro Tebe interupce z hlediska věku nebyla velké riziko( tipuju že ti je cca 22) ale z hlediska psychiky ano, už teď jsi z toho špatná,jak ti asi bude potom? Některé ženy z toho mají psychické problemy.
Tak to ještě zvaz…diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 17:35

@pikola - Ano, právě že jsem byla zamestnaná.. 3dny a co se vše změnilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
18.1.19 17:36

@Libuslibu kolik jsou ty strašný dluhy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.19 17:36
@Libuslibu píše:
@pikola - Ano, právě že jsem byla zamestnaná.. 3dny a co se vše změnilo..

Nemuzou te vyhodit, kdyz jsi tehotna. Jak se to vse stalo?

• Citovat
  • Upravit
4615
18.1.19 17:39

Ty mě úplně iritujes :cert: hlavně že máš na všechno výmluvu, bych ti přála ať se snažíte 7 let jako kamarádka a to ani na potratu nebyla, aby sis uvědomila jaká jsi **** :pocitac:

edit adminem - vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
18.1.19 17:40

@Ennny kamarádka 11 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 17:42

@Limi123 - Můžou když o tom nevědí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
18.1.19 17:44
@Libuslibu píše:
Ještě stále se rozhoduji.. jsem s toho strašně nesvá… Tak moc jsme se snažili a nakonec přemýšlíme o interrupci… Ani nevíte (pokud jste to nezažili) jak je to těžké… hrozně moc těžké. Mám strach a obavy, nejistota, nervozita..
Jen ale říkám si, že je moudřejší si počkat a vyhrabat se s dluhů a najít si práci. I když si říkám, že bychom to dali po finanční stránce ale to bych byla sobecká a ubírala bych svému dítěti. A já chci dát svému dítěti vše.

Chces mu dat vse ale beres mu zivot :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
18.1.19 17:47

@Libuslibu kdo v dnešní době není zadlužený??? Většinou 60% lidi kolem má hypotéku, třeba 2 děti a k tomu ještě nějaké dluhy… A víš co? Ono to i s těma dluhama jde… Trochu popřemýšlej nad tím jak vlastně je tvoje rozhodnutí sobecké, a pokud řekl přítel najednou že se na to necítí tak proč jste se vůbec snažili? Mohli jste oba zbytečně ušetřit momentálně život, než ho zabít :) :) a ano jde po interupci otěhotnět, ale ty výčitky svědomí po tom tě budou extrémně užírat… Jsou tu holky které z nějakého důvodu musí na kyretaz protože se s miminkem něco stalo a ty si to pak vyčítají snad celý život protože si říkají že něco udělaly špatně atd… A pak jsou tady takový sobecky husy co dítě chcou a když už se dočkají, tak najednou couvnou a běží na potrat… Rozmysli si to radši znovu pořádně a řekni si že tu jsou i ty které nemůžou mít děti vůbec a že ty můžeš a máš to štěstí (vím o čem mluvím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.19 17:48
@Libuslibu píše:
@Limi123 - Můžou když o tom nevědí..

Kdyz jim to reknes, tak nemuzou. Tak jim to rekni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex