Interrupce a budoucí neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.19 17:49
@Libuslibu píše:
@Limi123 - Můžou když o tom nevědí..

Tak by to asi měli vědět - a nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 17:55

Ahoj, nebudu Tě soudit. Chápu Tvojí situaci, ale chci ještě říct, že je tu ještě 3. možnost - adopce, nebo babybox. Interrupce může mít (ale nemusí) následky, nejen neplodnost, ale např. i krvácení, poškození dělohy… Nechci Tě strašit. Rozhodnutí je na Tobě. Přeji ať se máš lépe a ať se dluhy vyřeší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 18:02

Promiňte ale dál se k tomu vyjadřovat nebudu. Našli se tu lidi, který mě chápou a odpověděli mi normálně. A těm moc děkuji. :kytka:
Chápu, že do mě budete rýpat. Protože interrupce je špatná a já to dost dobře vím.
Jenže ale nechápete, že dát dítěti život je sice ta nejkrásnější věc co existuje.. ale vzít mu šanci na krásný život bez omezení, tak krásný není. Chci dát svému dítěti vše a ne, že budu já nervní, přítel nervní s toho, že mu nemůžeme dát vše.
Jediný co Vám k tomu ještě napíšu, vy co urážíte - Nic nevíte a neznáte mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109638
18.1.19 18:02
@Libuslibu píše:
Zdravím, jsem v prekérní situaci. Jsem ve 4tt a s přítelem přemýšlíme o interrupci s důvodu nestabilní práce a dluhů a nepřipravenosti býti rodiči. I když jsem si dítě moc přála, bylo by to ode mne sobecké vůči přítelovi, který není připraven a jsme oba v nejistotě což je normální, protože je to v našem vztahu nové.
Já se ale bojím jít na interrupci s důvodu budoucího rizika neplodnosti.

Proto se obracím na Vás s otázkou, kterou si furt kladu.

Jak velká pravděpodobnost je, že po interrupci budu neplodná?

Předem moc děkuji za odpověď.

Ps: Moc prosím, jsem opravdu zoufalá..

podle mne moc velka ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 18:03

@DzungaracekChlupacek

• Moc Ti děkuji za odpověď :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
18.1.19 18:08
@pionyrka píše:
Ja mam kamaradku, ktera byla na interupci uz trikrat a ted ceka 5 dite takze z kazde zeny to muze byt jine, tam bych spis videla problem vek, pokud jsi mlada tak je riziko mensi po 40 uz by problem byl

Ta kamarádka je normální jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.1.19 18:08

Následky dopředu odhadnout nelze…
Když dostaneš kočárek a oblečení, necháš si ho? Nebo co všechno mu jako nemůžeš koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
18.1.19 18:10
@Libuslibu píše:
Promiňte ale dál se k tomu vyjadřovat nebudu. Našli se tu lidi, který mě chápou a odpověděli mi normálně. A těm moc děkuji. :kytka:
Chápu, že do mě budete rýpat. Protože interrupce je špatná a já to dost dobře vím.
Jenže ale nechápete, že dát dítěti život je sice ta nejkrásnější věc co existuje.. ale vzít mu šanci na krásný život bez omezení, tak krásný není. Chci dát svému dítěti vše a ne, že budu já nervní, přítel nervní s toho, že mu nemůžeme dát vše.
Jediný co Vám k tomu ještě napíšu, vy co urážíte - Nic nevíte a neznáte mě.

Nečetla jsem všechny příspěvky.Asi nemá mmoc smysl se ptát,proč máte dluhy a proč jsi v této situaci otěhotněla :roll: Bóže,tihle lidi :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.1.19 18:10
@Libuslibu píše:

Víme o tobě to, co jsi tu sama napsala. Že se snažíte o dítě a když se to povede tak chceš jít na potrat. To ti přijde normální?? Tohle pochopit nedokážu i když potraty neodsuzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
18.1.19 18:13

Pokud nejsi citově naprosto oploštělá, pak ti potrat chtěného a plánovaného dítěte dost možná přivodí nemalé psychické potíže. To ti neříkám, abych tě citově vydírala nebo moralizovala, jen udávám jednu z možných „komplikací“ takového zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.1.19 18:35
@Libuslibu píše:

ty mu bereš život úplně a nevratně, kvůli tretkám,Za války ženské rodily do daleko horších podmínek.Jsi nezralá a sobecká.My si názor na věc a Tebe dovolit můžeme, protože vlastníme elementární charakter,my jsme dítěti život daly na rozdíl od Tebe, Ty nás nebudeš okřikovat, nesaháš nám po kotníky.Pokud to uděláš, zasloužíš si jen pohrdání a to, aby Tě to mrtvé dítě,které mohlo žít, ve výčitkách hodně dlouho pronásledovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.1.19 18:38
@Libuslibu píše:
@pikola - svému příteli nelžu.
Všem děkuji… !
Vůbec jsem se neměla ptát.. mělo mě napadnout, že tu bude pár lidí s negativními názory.

No, tady je vidět tvůj pohled na věc.. Není to „Pár lidí“ kteří mají negativní názor.. Je to hodně lidí, kteří mají rozum a jen Pár lidem přijde vědomý potrat zcela běžný.. Ty jsi prostě zbytečná po všech stránkách.. Škoda nějaké diskuze.. Stejně na ten potrat půjdeš a za rok třeba znova.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 18:39

@Andrea.Tom - Psala jsem, že přemýšlíme a NE že půjdu 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.1.19 18:41

@Burj Chalifa - Psala jsem, že přemýšlíme a NE že půjdu na 100%…
Vy už vidíte sobeckost z mé strany ale nevidíte, že s tím sama bojuji.. Nevidíte, že pro své dítě chci to nejlepší a že právě proto přemýšlím o tak špatné věci jako je interrupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.1.19 18:45

Mě by zajímalo, jak může novorozenec zhodnotit svůj „dosavadní“ život.. Tohle nepochopím.. Taky nepatříme mezi zajištěné zazobané.. Ale máme dvě děti, dali a dáváme jim lásku, jíst co mají, nahatí taky nechodí.. nevidím problém.. jsou důležitější věci než Iphone, noťas, značkové oblečení apod.. Ale škoda mluvit.. Rozhodli jste se, akorát tohle je takové bouřlivé téma, že tady se poplácání na ramenou nedočkáš.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí