Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Libuslibu píše:
Ještě stále se rozhoduji.. jsem s toho strašně nesvá… Tak moc jsme se snažili a nakonec přemýšlíme o interrupci… Ani nevíte (pokud jste to nezažili) jak je to těžké… hrozně moc těžké. Mám strach a obavy, nejistota, nervozita..
Jen ale říkám si, že je moudřejší si počkat a vyhrabat se s dluhů a najít si práci. I když si říkám, že bychom to dali po finanční stránce ale to bych byla sobecká a ubírala bych svému dítěti. A já chci dát svému dítěti vše.
Sobecká jsi, ale ne proto, že nechceš ubírat svému dítěti, ale proto, že chceš na potrat. Dítě nic moc nepotřebuje, první roky jsou na provoz dítěte v pohodě.
@Libuslibu a proč ses teda o to dítě snažila? A evidentně ještě nedávno, když jsi ve 4tt. K dotazu, kamarádka po interupci otěhotněla bez problému
@Libuslibu píše:
Ještě stále se rozhoduji.. jsem s toho strašně nesvá… Tak moc jsme se snažili a nakonec přemýšlíme o interrupci… Ani nevíte (pokud jste to nezažili) jak je to těžké… hrozně moc těžké. Mám strach a obavy, nejistota, nervozita..
Jen ale říkám si, že je moudřejší si počkat a vyhrabat se s dluhů a najít si práci. I když si říkám, že bychom to dali po finanční stránce ale to bych byla sobecká a ubírala bych svému dítěti. A já chci dát svému dítěti vše.
Možná mu nedáš „vše“, ale co mu můžeš dát více, než-li život…
@Libuslibu píše:
@Helileli - Promiňte ale je to pro mě dost těžké i bez toho co jste teď napsala.. Mě to právě dochází, proto jsem s toho tak špatná… Nechci o něj přijít ale nechci vychovávat dítě a odebírat mu jen kvůli tomu, že jsem byla blbá.. a vzala si půjčku.
Promiň, ale prober se. Sobecké vůči příteli? Nechceš dítěti odebírat, tak ho zabiješ? Myslím, že dítě by radši second hand než umřít…
@Libuslibu píše:
Dite potrebuje hlavne lasku, vis? A nez mu bude 8, kdy to tak zacne vic vnimat, tak na tom urcite budete financne jinak ![]()
My jsme byli dost chudi, kdyz jsem byla mala a o to vic si ted vazim toho, co mam. Jsem za to vlastne rada.
@Libuslibu píše:
@pionyrka Děkuji moc, jsem mladá ale strach neskutečný
zbytečně zabité dítě.Máma s tátou blbci, co se nechránili,neplánovali, šustili jak králíci. tak zbytky dítěte skončí odpadkovém koši a pak ve spalovně.No tak si ten potrat pěkně užij, ať máš jednou na co vzpomínat
@Burj Chalifa hůř oni to ještě plánovali
![]()
@Libuslibu nech si t debilni kecy a výmluvy a přeber zodpovědnost za své chování !!!
@Libuslibu píše:
@pikola - svému příteli nelžu.
Všem děkuji… !
Vůbec jsem se neměla ptát.. mělo mě napadnout, že tu bude pár lidí s negativními názory.
@Libuslibu píše:
@pikola - svému příteli nelžu.
Všem děkuji… !
Vůbec jsem se neměla ptát.. mělo mě napadnout, že tu bude pár lidí s negativními názory.
Zkus si z toho prosim vzit spis to dobre. Jsem si jista, ze nikdy nebudes litovat, pokud si to dite nechas. Uz ted je to tve dite, i kdyz malinke. A vypada to, ze i ty to dite chces a na interrupci chces spis kvuli priteli… Nebo se pletu?
Kdyby kazdy uvazoval takhle rozumne,tak je to tady na tom svete lepsi .. sice nejsem zastance potratu,ale ve Tvem pripade to chapu
nikdo Ti nerekne,co bude za par let,az se budes snazit znovu,ale kazdopadne drzim palce,at se situace brzy zlepsi
![]()
@Libuslibu když jsem byla těhotná s prvním synem, rozjížděli jsme podnikání a bohužel narazili na neplatiče, takže příjem téměř žádný…člověk fakt vyžije z mála, když musí. Vše na mimino se dá pořídit levně (charitní šatník, skupinky Věnuji za poštovné…), pokud budeš kojit, tak ušetření i za výživu… Děti to neřeší, ti jsou spokojeni hlavně když je v pohodě máma. A že nemají nový kočár nebo postýlku a oblečky ji je šumák. Já osobně bych na potrat nešla, psychicky bych to nedala.
@Libuslibu píše:
nechápu snažili jste se a měli dluhy ?