Interrupce a budoucí neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.19 14:28
@Libuslibu píše:
Ještě stále se rozhoduji.. jsem s toho strašně nesvá… Tak moc jsme se snažili a nakonec přemýšlíme o interrupci… Ani nevíte (pokud jste to nezažili) jak je to těžké… hrozně moc těžké. Mám strach a obavy, nejistota, nervozita..
Jen ale říkám si, že je moudřejší si počkat a vyhrabat se s dluhů a najít si práci. I když si říkám, že bychom to dali po finanční stránce ale to bych byla sobecká a ubírala bych svému dítěti. A já chci dát svému dítěti vše.

Jak můžeš říct SVÉMU a VŠE ? Když mu nedáš ani šanci žít ? Nebo že není na světě neznamená ze je tvé ?

• Citovat
  • Upravit
167
21.1.19 16:47
@Anonymní píše:
Jak můžeš říct SVÉMU a VŠE ? Když mu nedáš ani šanci žít ? Nebo že není na světě neznamená ze je tvé ?

Vy asi neumíte číst.. psala jsem, že přemýšlíme a ne, že je to jasná věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.1.19 16:49

@Burj Chalifa - To si kupuješ ale ty ne? Když to tak dobře znaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 19:27
@Libuslibu píše:
Vy asi neumíte číst.. psala jsem, že přemýšlíme a ne, že je to jasná věc!

Tak jste si malé nechala ? :think:

• Citovat
  • Upravit
63
21.1.19 19:48

@Libuslibu ahoj, jedine co nechapu je, proc to pises mezi tuhle smecku vlku :mrgreen: prijde mi totiz ze vetsina uzivatelek emimina je dost zakomplexovanych a bez sebereflexe. Bohuzel je smutne ze ma nekdo problem s plodnosti, sle to ze si to prectes v diskuzi rozhodne neznamena ze je to bezna vec. Ja jsem na preruseni byla, kdyz jsem se zacla snazit o chtene mimi tak se zadarilo na treti sup. Jedine co bych ti chtela predat je to, ze ikdyz jsem byla presvedcena ze mimco nechci, vycitky svedomi s pocit prazdnoty byl k zblazneni.. dobre to tedy zvaz protoze existuje postinterupcni syndrom a ja jsem se opravdu chvilemi nenavidela tak ze jsem myslela ze si nezaslouzim zit. Jsem rada ze ke me byl zivot milosrdny a chybu mi odpustil a ja ted cekam drobecka, ale na toho prvniho nikdy nezapomenu a nikdy si to neodpustim… proto zvaz dobre a bud silna, musime byt jako lvice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.1.19 19:56

Ahoj, my se o dite taky snazili, celkem i dlouho a pak az to vyslo, tak jsem taky dostala strach. Vsechno se to ve me mlelo, spousta otazek, strach, atd… Myslim, ze je to normalni. Nevim kolik ti je a jak velke dluhy jsou, ale tady je jen jedna otazka a odpoved. Chces to dite nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
21.1.19 19:57

@Bejb30 přečti si celou diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 20:07
@Bejb30 píše:
@Libuslibu ahoj, jedine co nechapu je, proc to pises mezi tuhle smecku vlku :mrgreen: prijde mi totiz ze vetsina uzivatelek emimina je dost zakomplexovanych a bez sebereflexe. Bohuzel je smutne ze ma nekdo problem s plodnosti, sle to ze si to prectes v diskuzi rozhodne neznamena ze je to bezna vec. Ja jsem na preruseni byla, kdyz jsem se zacla snazit o chtene mimi tak se zadarilo na treti sup. Jedine co bych ti chtela predat je to, ze ikdyz jsem byla presvedcena ze mimco nechci, vycitky svedomi s pocit prazdnoty byl k zblazneni.. dobre to tedy zvaz protoze existuje postinterupcni syndrom a ja jsem se opravdu chvilemi nenavidela tak ze jsem myslela ze si nezaslouzim zit. Jsem rada ze ke me byl zivot milosrdny a chybu mi odpustil a ja ted cekam drobecka, ale na toho prvniho nikdy nezapomenu a nikdy si to neodpustim… proto zvaz dobre a bud silna, musime byt jako lvice :kytka:

Pokud někdo dítě opravdu nechce nebo se na to necítí .. jsou děti i z nechtěného sexu tak to chápu je to každého rozhodnutí .. ale když slečna očividně dítě chce ale jen kvůli financím ze mu nemůže dat vše by šla na potrat je hloupost podle mě .. na plenky, mlicko, jídlo atd. si myslím ze bude mít a jestli mimi nebude mít furu hraček a hadriku ? To je snad prd oproti životu :nevim: ale myslím ze je lepší zkusit to utáhnout finančně (vždy je něco co si rodiče můžou odepřít na úkor děti) a vyjít jen tak tak než žít s tím ze kvůli tomuhle jsem se vzdala dítěte
Každopádně nejsem proti nikomu jen to je můj názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 20:10
@Botičkadam píše:
Ahoj, my se o dite taky snazili, celkem i dlouho a pak az to vyslo, tak jsem taky dostala strach. Vsechno se to ve me mlelo, spousta otazek, strach, atd… Myslim, ze je to normalni. Nevim kolik ti je a jak velke dluhy jsou, ale tady je jen jedna otazka a odpoved. Chces to dite nebo ne?

Myslím ze tak to má většina žen ;)

• Citovat
  • Upravit
167
21.1.19 20:29

@Bejb30 - Chtěla jsem radu ohledně interrupce, proto jsem sem napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.1.19 20:30

Pravděpodobně si ho necháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 20:43
@Libuslibu píše:

Myslím že pokud se tak rozhodnete nikdy nebudete litovat :hug:

• Citovat
  • Upravit
13475
21.1.19 21:25
@Botičkadam píše:
Ahoj, my se o dite taky snazili, celkem i dlouho a pak az to vyslo, tak jsem taky dostala strach. Vsechno se to ve me mlelo, spousta otazek, strach, atd… Myslim, ze je to normalni. Nevim kolik ti je a jak velke dluhy jsou, ale tady je jen jedna otazka a odpoved. Chces to dite nebo ne?

Taky jsem měla takové pocity, je to docela normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 19:52
@Libuslibu píše:

To je super :kytka: nebudete litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...