Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoooj, mám na vás prosbičku ![]()
Našla jsem toto - viz. odkaz níže…
Přemýšlela jsem si letos udělat sama manželovi daně.
Měl HPP, slevu na manželku, dvě děti a školku.
Co myslíte, dělal jste to někdo takto??
Ano, je to jednoduché. A interaktivní formulář Idnes je i zdarma. Za tohle zaplatíš 150Kč.
@AnastazieB A ještě více bych věřila tomu, který je přímo na webu finanční správy…
@AnastazieB píše:
Ano, je to jednoduché. A interaktivní formulář Idnes je i zdarma. Za tohle zaplatíš 150Kč.
Nooo, já tady potřebuji krok za krokem, jako pro troubu ![]()
@matkabagristy píše:
https://adisepo.mfcr.cz/…m_uvod.faces?…tady
Ten odkaz je blbě, nemůžeš dávat přímo na formulář, je vázán na tvoje dočasné ID, musí to být na hlavní stranu ![]()
https://adisepo.mfcr.cz/…/vstup.faces
To zvládneš sama, já jsem to taky několikrát dělala a ten formulář na Idnes je nejlepší, samo tě to navede co tam napsat a odkud.
@Monchichik píše:
To zvládneš sama, já jsem to taky několikrát dělala a ten formulář na Idnes je nejlepší, samo tě to navede co tam napsat a odkud.
Já právě jsem to docela i pobrala, myslím, že to dokážu podat, ale nevím co se stane, když mi to vyjde špatně. Když to vyplním blbě ![]()
@Zirafka11 Celkem nic, jako zaměstnanec nikdy nedoplácíš, tedy penále nehrozí a prostě z finančáku zavolají / napíšou a nadiktují ti, co máš opravit. Tedy pouze peníze přijdou později.
@j.a.n.i1 píše:
@Zirafka11 Celkem nic, jako zaměstnanec nikdy nedoplácíš, tedy penále nehrozí a prostě z finančáku zavolají / napíšou a nadiktují ti, co máš opravit. Tedy pouze peníze přijdou později.
Což to nevadí
ale vyplnila jsem na onlinepriznani.cz vše a vyšlo mi docela rozumně vypadající číslo ![]()
@Zirafka11 Nestane se nic, mně to vždycky paní kontrolovala hned na místě, když bude něco blbě, tak ti zavolají.
@Zirafka11 když to vyplníš špatně, tak ti vyjde, že by měl na daních něco zaplatit. Což je blbost, takže podle toho to poznáš. Já tam vždycky zapomenu vyplnit jeden řádek (a každý rok zapomenu jaký to je, snad už to letos zvládnu napoprvé
.
@AnastazieB Tak dá se to vplnit blbě i tak, že by ti měli vracet víc a to poznáš blbě…