Danette puding

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
22.5.14 06:46

A ten pudink od Alpro je chuťově podobný Danette? Už jsem po něm několikrát koukala a zatím jsem ho nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.14 11:06

No chuťově si jsou trošku podobný, akorát v tom od Alpro je cítit ta soja ;). Ale nemusíš se toho bát, je výborný! :). Miluji ten vanilkový. A nebo sojová mléka. Vypadaj jak pitíčka :D. Taky vynikající :). Určitě vyzkoušej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.4.16 22:05

Vim, kde koupit ;)

Holky, Kaufland!!! Ale ne ledajaký. Zatím mám vyzkoušený v Písku a ve Strakonicích a pak teda jakýkoliv Consum ve Španělsku. Tam prodávají i karamelový a s kousky cookies,… Pecka pudding ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.4.16 22:05

Vim, kde koupit ;)

Holky, Kaufland!!! Ale ne ledajaký. Zatím mám vyzkoušený v Písku a ve Strakonicích a pak teda jakýkoliv Consum ve Španělsku. Tam prodávají i karamelový a s kousky cookies,… Pecka pudding ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.4.16 22:41

Tak teď jsem si vzpomněla na tu reklamu na něj, ale není na youtube. Jak se tam ty děti v nocí na něj plíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.4.16 20:17

@lalaláček Jo, tu si taky pamatuju :)
Já jsem ho kupovala i v Kauflandu v Plzni. Hmmmm, dala bych si ho. Asi pojedu nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.16 19:14

Sk

Holky. Co sem se tak dozvěděl. Tak v Cz se Danette ruší, ale v Sk toho máj hromady. Já to mam kousek od hranic takže si zajedu :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí