Daňové přiznání u dvou firem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
25.3.19 12:59
Na finančák určitě ne, tam jsi prohlášení nepodepisovala. Takže si to vyřeš u mzdové účetní jednoho ze zaměstnavatelů. U té firmy, kde vyděláváš míň. Aby ti zůstalo platné prohlášení tam, kde vyděláváš víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
25.3.19 13:20
Zajdi za mzdovou účetní z té první firmy a tam jej zruš. Podepisuje se to vždycky na určitý měsíc, ne? Tak to bys s trochou štěstí mohla mít v té nové práci podepsané až teď na březen a v té staré bys to za březen ukončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o radu. Už dva roky jsem zaměstnaná na DPP, kde mám i podepsaný ten růžový formulář. V únoru jsem měla brigádu ukončit z důvodu rušení firmy (bylo mi to jen ústně řečeno). Letos od půlky února jsem si našla jinou brigádu, kde mám 2 smlouvy na DPP i DPČ. Zde jsem také podepsala růžový formulář, myslela jsem, že už v prvním zaměstnání nebudu a vlastně jsem si blbec neuvědomila, že ho už podepsané mám jinde. Problém je, že první firma se nakonec neruší a mohu pokračovat… Teď potřebuji radu - jak zrušit podepsání jednoho růžového formuláře? Mám dojít na finančák? A u jaké firmy? U první mám mnohem méně peněz než teď u nového zaměstnavatele. Moc děkuji za radu…