Dárek k 30 pro švagrovou

13955
14.1.16 10:37

Tak jestli ji chces nas..t, tak ji kupte poukaz k vyzivove poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
14.1.16 10:39
@Attila8 píše:
Holky pomoc, mám švagrovou která má 30 a jsme pozvaní na mecheche, co jí koupit? Ona je ten typ nevděčného člověka, co má všechno nejlepší, je nejchytřejší, nejkrásnější a vše nej a my ostatní jsme nuly… Jedeme tam spíš kvůli bratrovi kterého by asi neúčast mrzela. Napdl nás poukaz na masáže jenže ona váží přes 150 kg a nevím jak by to chudák masér dal a hlavně jeho stůl, poraďte prosím. Díky

Předplatné časopisu Dieta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
14.1.16 10:41

A za kolik penez? Ja jsem dostala od svagrove k vanocum Berger lamp, je to aromalampa - katalyticka lampa, v podstate designovy kousek, okolo 15set.

Asi jde o to ji presvedcit, ze darek ktery dostala, je to nejkrasnejsi a nejlepsi a ty se vlastne divis, ze ona to jeste nema, kdyz je to ted tak in

• Citovat
  • Upravit
5185
14.1.16 10:41

Ne teď váženě…takovým nevděčným obdarovaným, kteří vždy frflají bych koupila klasiku: velkou kytku (je to přece jen 30), kvalitní pralinky a třeba balíček z Marionaud. Oni tam mají svoji značku sprchových gelů, tělových mlék apod. Mají několik barev a vůní a umí z toho udělat moc pěkné balíčky za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D_Horackova
14.1.16 10:42

žraso

Kupte jí hodně jídla, mekáče káefcéčko a tak :)

• Citovat
  • Upravit
17007
14.1.16 10:45

Náhodou ten poukaz k výživové poradkyni je dobrý nápad.. podle mě neexistuje nikdo se 150kg, kdo by to neocenil.. :think: Nebo balíček zdravé výživy s nějakou trendy knížkou o výživě (třeba Břicháč Tom či něco podobného).. Pokud chce být ve všem top.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.1.16 11:18

Poukaz na nějakou pořádnou véču, at praskne :D

Ne, jak píšou holky, nějakou kytku a kosmetický balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.1.16 11:25

Já bych jí ten poukaz k výživové poradkyni dala pouze v případě, že bych ji chtěla nasr*t.. určitě si uvědomuje, kolik váží - kdyby s tím něco chtěla dělat, tak se tam už dávno objedná sama…řešila bych to kytkou a poukazem na zboží dle vlastního výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.1.16 11:30

@Attila8
To záleží na tom, jak moc máš švagrovou ráda :oops: :lol:
Já se minulý týden stavila na zmrzku v mekáči a dostala jsem tam nějaké slevové poukázky, tak jestli chceš, klidně ti je pro švagrovou pošlu, jestli je najdu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Jinak, taková permice do fitka, nebo výživový poradce - samozřejmě to případně okecat tím, jakou o ni máte starost. Vždyť musí být fit, na případné dítko, pokud někdy plánují :think: :lol:
Případně třeba dcera dostala k vánocům taneční podložku, je to super, po kole pro začátečníky jsem málem pošla a až dostanu odvahu vlézt na to znova, tak si myslím, že to na hubnutí také nebude úplně špatný. Takže třeba něco takového - jen si tedy nejsem jistá tím, co taková podložka unese. Přeci jen jsem o pár desítek kilo lehčí, než tvá švagrová :think: :mrgreen:

Masáž či kosmetika - to chce nějaký vysokotonážní stůl, nejsem si jistá, jestli mají všude :think:

Ale bez legrace - nemá nějaké záliby (kromě jídla a sebe)? Co třeba vstupenky do divadla pro ní a bratra :think:, nebo nějaký víkendový pobyt? Ono také záleží na tom, kolik do toho chcete investovat.
Nebo využít sněhu a zaplatit lyžařský výcvik, při tom se prý také dobře hubne. Osobně nevím, jsem nelyžař

A nebo, já osobně bych třeba ocenila nějakou společenskou hru, třeba takové filmové hlášky nebo něco podobného… :think:
Pěkná kniha, jestli čte?

Příspěvek upraven 14.01.16 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.1.16 11:42

Poukazku do restaurace Ambiente, jsou tam akce sněz co sníš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
14.1.16 16:26
@Attila8 píše:
Tak já vám nastíním jak vypadá její den, teď je teda na MD neptejte se jak otěhotněla… spíš jak se teď jako matka chová, znáte ty typy, já jsem matka kdo je víc :mrgreen: no jinak ráno vstane, pustí TV, jí, kouká na TV odpoledne teda obleče malého jde na procházku, pak sedí u TV a čeká na bratra až dojde z práce, sednou do auta, no spíš teď už oba jezdí dodávkou a jedou někam na jídlo, a pak zase sedí doma. Ona nemá žádné aktivity, když jsem se jí kdysi ptala proč s malým nejezdí třeba na to plavání tak mi řekla že nemá na nic čas. takže mě ještě napadlo zajet do obchodňáku tam je manufaktura, koupit jí tam nějakou tu sadu, pak je tam myslím ten lindt obchůdek tak jí tam udělat balíček, kytku a hotovo, vsadím se že až já budu mít na jaře 30 tak mi dá hnusnou bonbošku s likérem :poblion: a kytku z lidlu, protože to mi zatím dala pokaždé ona bonbošku a brácha tu kytku

Tak se zarid stejne, proc se snazis zavdecit nekomu kdo pro to, aby ti udelal radost nehne ani prstem?

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
14.1.16 21:40
@Attila8 píše:
@Papuchalka protože je mi trapné jít na oslavu pomalu jak na svatbu jen s bonboškou a kytkou. a nakonec jsem jí koupila poukaz na kosmetiku, takže si může zarelaxovat a manžel jí dá kytku a hotovo.

Myslím, že jsi to vyřešila správně :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí