Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Attila8 píše:
Tak já vám nastíním jak vypadá její den, teď je teda na MD neptejte se jak otěhotněla… spíš jak se teď jako matka chová, znáte ty typy, já jsem matka kdo je vícno jinak ráno vstane, pustí TV, jí, kouká na TV odpoledne teda obleče malého jde na procházku, pak sedí u TV a čeká na bratra až dojde z práce, sednou do auta, no spíš teď už oba jezdí dodávkou a jedou někam na jídlo, a pak zase sedí doma. Ona nemá žádné aktivity, když jsem se jí kdysi ptala proč s malým nejezdí třeba na to plavání tak mi řekla že nemá na nic čas. takže mě ještě napadlo zajet do obchodňáku tam je manufaktura, koupit jí tam nějakou tu sadu, pak je tam myslím ten lindt obchůdek tak jí tam udělat balíček, kytku a hotovo, vsadím se že až já budu mít na jaře 30 tak mi dá hnusnou bonbošku s likérem
a kytku z lidlu, protože to mi zatím dala pokaždé ona bonbošku a brácha tu kytku
Tak se zarid stejne, proc se snazis zavdecit nekomu kdo pro to, aby ti udelal radost nehne ani prstem?
@Attila8 píše:
@Papuchalka protože je mi trapné jít na oslavu pomalu jak na svatbu jen s bonboškou a kytkou. a nakonec jsem jí koupila poukaz na kosmetiku, takže si může zarelaxovat a manžel jí dá kytku a hotovo.
Myslím, že jsi to vyřešila správně ![]()