Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co třeba co těch bunkrů nějakou špionskou výbavu a nebo něco na ven - trampolínu…? ![]()
A co nějaký akční dárek? Poukaz na nějaký výlet, akci, co budete vědět, že ji zaujme. Já mám letos v plánu dát mojí starší dětskou únikovku. Bude jí tedy 8, ale koukala jsem, že jsou dělané už od 5 let.
Kdyz technika, tak co nejakou neholcici hracku? Ja byla taky takova a nejradsi jsem si (teda krome stavebnic) hrala s vlackama a muj sen byl autodraha.
Napadá mně takový ten tekutý kinetický písek? Prodávají k němu i takové nafukovací pískoviště,mám 2 děti 6 a 11 let a hrají si s tím oba dva. Dcera staví hrady a syn si v tom jezdí autíčkama. Oba milují bláto,tak tohle je taková čistší náhrada na zimu. ![]()
Drona
nebo nějakou jinou blbost na ovládání, která jezdí nebo lítá, jestli má ráda techniku a je ráda venku. Kdyby jí bylo o deset víc, poradil bych vzduchovku
ale v 6-ti ještě raději ne …
@honzek86 píše:
Dronanebo nějakou jinou blbost na ovládání, která jezdí nebo lítá, jestli má ráda techniku a je ráda venku. Kdyby jí bylo o deset víc, poradil bych vzduchovku
ale v 6-ti ještě raději ne …
Zkuste únikovou hru. Buď normálně někde jako zážitek nebo tu co se dá poskladat doma ![]()
Drona s kamerou, to by potesilo jako dite me
Byla jsem stejna
Nebo se delaji takove sady pro “skauty” (nevim, jak to lip nazvat), je to detska sada a je v ni dalekohled, kompas, celovka atd. Vsechno v detske verzi, ale funkcni. Nebo treba kuse, to by mi jako diteti taky udelalo tenkrat radost ![]()
@mmuerka píše:
Maminky, potřebuji poradit. Dcerce bude v listopadu 6 let a my netušíme, co jí pořídit k narozeninám a pak následně k Vánocům. Dcera si nehraje s panenkami, nemá ráda krášlení, stavebnice ji neberou.Zajímá ji technika, tablet, mobil, ráda kreslí, ráda se kouká na pohádky od Disneyho, ráda je venku. Staví se starším bratrancem bunkry a hraje si s bahnem. Je těžké vymyslet něco, co by ji zaujalo. Hraček má miliony a stejně ji nejvíc zabaví plyšáci, kterých ale máme hafo a další už se nám nikam nevejdou
. Batoh a věci do školy chceme koupit až příští rok, nechceme, aby se nám to 3/4 roku „válelo“ doma a navíc, nepřijde mi to ani jako dárek. A na vlastní tablet nebo mobil, je podle nás, ještě moc malá. Jediné, co mě zatím napadlo, je automat na žvýkačky, do kterého bychom jí mohli dát cereálie, které má ráda, a ona by si mohla sama přidávat. Ale nevím, co ještě? Poradíte mi, prosím? Děkuji!!!
U jednoho chlapecka jsme si jednou hrali v bahne. Mel v tom bahne stovky cinovych vojacku. Bylo to super!!!
Hlasuji pro cinove (nebo plastove) vojacky do bahna ![]()
@Martule Lukáš píše:
Napadá mně takový ten tekutý kinetický písek? Prodávají k němu i takové nafukovací pískoviště,mám 2 děti 6 a 11 let a hrají si s tím oba dva. Dcera staví hrady a syn si v tom jezdí autíčkama. Oba milují bláto,tak tohle je taková čistší náhrada na zimu.
Nemate doma porad bordel?
a co vláčky nebo autodráha? Nebo autíčko na dálkové ovládání. Po tom jsem strašně toužila jako dítě já ![]()
@Denina01 děkuji za radu
, trampolínu mají na zahradě. Ale ta výbava…mrknu na to, nebo to dám za úkol chlapovi, já se v tom nevyznám
.
@geileenka děkuji! Kouknu na to
.
@histep autodráhu dostal její bratranec minulý rok, tak ji mají u babičky, ale moc na ní nefrčí
.
@divine woman mrknu na ty maskáče
, kdyby byly i růžové, tak je vezme všemi deseti
.
@Martule Lukáš kinetický písek má u babičky, asi jsme přestřelili už od začátku. Má toho strašně. ![]()
@honzek86 drona má její tatínek, ten se občas chová víc jako dítě, než naše dcera
. Ale malá o něj jeví zájem tím, že ho maximálně honí po zahradě
. A vzduchovku jsem já dostala až v 11. Na to je asi opravdu ještě malá
.
@Nimie mrknu, děkuji
.
@FenekUsaty ten dron neklapne, přítel ho má, má i letadla a malou to nebaví…asi by ji nezabavily ani auta na dálkové ovládání.
Ale na tu sadu se podívám, děkuji.
Doufám, že se dělají kvalitní, aby to vydrželo její akce
.
Dalekohled, nějaký lehčí, ale kvalitní. Zavírací nožík, rybičku.
Co taková ta pistole nerf? Když říkáš že si hodně hraje venku s bratrancem, mohli ste se domluvit s jeho rodičema a koupit ji oběma, myslím že by si s tím vyhráli ![]()
@Limi123 to by šlo, vojenský bunkr, bitvy v blátě
. Už jsem si to bahno zvykla prát - nechat uschnout, zlámat a vyprášit, pak namočit a hodit do pračky
.
@Lalelale autodráhu mají, vláčky má u mých rodičů.
Jako, je to blbé napsat, ale my máme vlastně nenáročné dítě. Není z těch dětí, co napíší dlouhé seznamy hraček za tisíce, které by chtěly od Ježíška. Když se jí zeptám, co by si přála k narozeninám, řekne, že nic.
O to to je horší
. Na druhou stranu má přesnou představu o dortu, který jí máme nechat k narozeninám udělat.
Ale přece jí nemůžeme dát k narozeninám jen dort a k Vánocům jen automat na žvýkačky?!
![]()