Dárek pro manžela k Vánocům typy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
4.12.20 09:46
@Aduš8 píše:
@PeBa12 ja se na něj vyloženě nezlobím, bylo to myšleno s nadsázkou. Jenže být to ženská, vymyslím dalších 1000 věcí, ale můj manžel je jinak strašně minimalistický. Parfém používá výjimečně, oblečení pro něj slouží jen, aby neběhal po světě nahý. Takže fakt nevím co :nevim: a každou možnost mi zhatí :lol:

Jo taak, mě to vyznělo, že teď kolem něj chodíš s kudlou v ruce :lol: :lol: Ale jinak máš pravdu, kupovat chlapům dárky je fakt mazec, taky se s tím každý rok peru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
4.12.20 09:55
@Anonymní píše:
Ahoj mám asi blbý dotaz, ale jsem už fakt zoufalá. Vybrala jsem pro manžela dárek k Vánocům, notebook, o kterém mluvil a moc si ho přál. Už jsem ho měla dokonce i objednaný, ale on jednoho dne přišel domů a v ruce držel ten notebook, co jsem mu objednala. Myslela jsem, že mě klepne. On měl takovou radost z toho notasu, že se mi hned pochlubil, že si ho sám koupil (teď před Vánoci si ho koupí sám, nechápu, že nepockal.. :zed: ). Dobrý, tak jsem to prekousla.. Pak jsem si vzpomněla, že mluvil o bezdrátových sluchátkách, tak jsem se radila a kolegou, který tomu rozumí, jaké mu koupit. Už jsem je měla vybrané a měla je jít koupit, když v tom zase přišel domů a já si všimla, že má v uších ta sluchátka. Už docela nasran *á jsem se ho ptala, kde je sakra vzal a on, že od šéfa za to, že uzavřel super obchod. Takže já zas nasraná, že nic nemám.. Pak jsem si tedy řekla, že mu koupím krásně hodinky, kdysi mluvil o tom, že by si jednoho dne rád koupil hodinky.. Nevěříte, co se stalo.. Pro hodinky jsem měla jet dnes, ale on včera přišel domů a hodinky měl na ruce.. Myslela jsem že už se fakt po…zblaznim. Tak jsem se ho ptala, kde to zase vzal a on, že mu to dal jeden náš kamarád za to, že mu pomohl. Holky já byla tak vytocena. Jako kdo teď před Vánoci dá tak drahý dárek? Štve mě, že ho nenapadlo, toho kamaráda, že bych mu to třeba chtěla dát já, že se mě nezeptal, zda už jsem mu to třeba nekoupila. Jsem fakt naštvaná, že Ty lidi nepřemýšlí a před vánoci mu dávají dárky nebo si to sám kupuje. Prostě nepochopím. Tak si asi dovedete představit, nK neskutečně naštvaná a smutná jsem, když jsem si s tím dávala takovou práci. Jemu je těžký něco vybrat, on moc nemluví o tom co chce. Jsem vážně nešťastná. Nemáte někdo nějaký typ, co mu dát? Bojím se, že když něco zase vymyslím, tak si to koupí nebo mě někdo předběhne a da mu to… Za každý typ budu ráda jsem už zoufalá. :nevim: :zed:

Nějak se mi tomu nechce věřit a už vůbec ne tomu, že jsou to dary. Dary zrovna toho, co si dlouho přeje a vše náhodou dostane tak najednou? No, já bych se spíš zaměřila na tohle, jestli nekecá.
A pokud je to čistě náhodou pravda, dala bych mu flašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35915
4.12.20 09:56

Můj muž taky nic nechce. Elektroniku máme, jediné novou vrtačku a to jsem mu posílala odkazy na Black Friday I Monday a není schopen si vybrat, a teď je to za plnou cenu a na to mu prdím… Oblečení nesnáší dostat, parfém má. Basu piva nebo fakt už nevím :nevim: pak mě napadlo lego technic, ale když jsem to nadhodila nemá čas si to skládat :roll: já chtěla bezdrátový sluchátka a dostanu mobil, notebook a chytrý hodinky. Sluchátka tam asi nejsou :roll: ale mám ještě teda narozeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.12.20 10:11

Vůbec se Vám nedivím, že jste naštvaná :D. Jak už psali ostatní, koupila bych mu nějakou dovolenou nebo třeba nějaký relaxační den i s vámi (masáž, wellness). Popřípadě jestli třeba rád sportuje, tak něco skrze sport :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
4.12.20 10:19

Kvalitní kožený pásek, kvalitní zavírací nůž, peněženku… vzhledem k tomu, že teď má tedy tři drahé věci, které si přál by mohlo něco takového stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.12.20 10:22

Haha můj muž co chce tak si taky sám koupí hned :mrgreen: takže s dárky bojuju každý rok. Popravdě tomu tvému bych asi řekla, že jsem musela notebook vrátit a že nevím, a ať mi řekne, co by chtěl. Nebo bych koupila nějaký drobný dárek, když elektroniku si už všechnu koupil. Taky moc nevěřím tomu, že šéf i kámoš se mu tak trefují do vkusu :lol:

• Citovat
  • Upravit
331
4.12.20 10:28

To znám, půlka rodiny mi pomáhala vybrat dárek dárek pro mýho tátu. On je celkově tak trochu dárkový oříšek. Nakonec jsme se shodli na elektrickém kartáčku. Objednala jsem, koupila, zabalila. Před pár dny se nám všem začal chlubit, jak si v perfektní akci koupil elektrický kartáček. :zed: Ale nakonec dobrý, kartáček jsem si nechala pro sebe a je fakt dobrý :lol: tátovi jsem koupila dost koženou peněženku a do Vánoc mám oči i uši zavřené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
4.12.20 11:12

Také nevěřím tomu, že takové věci dostal. Mrkla bych na výpis. Imho si Ježíška udělal sám a tak není důvod se snažit, když to kazí.

Taky si mohu vše, co letos dostanu, koupit, ale k čemu je to dobré.

• Citovat
  • Upravit
48
4.12.20 11:56

Já mám drahý švýcarský nůž, trenky, svetr a pro sebe sexy nové prádlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
4.12.20 11:58

Můj muž si taky vždy, co chce/potřebuje, koupí sám, takže ode mě dostane, mix od mixit, chutná mu to ovoce sušené mrazem, pak dvě trička, mini kabelku pro chlapy na věci, dvě velké piva Plzeň v plechovce a teda koupila jsem mu ještě nějakou kotoučovou pilu nebo něco takového, vybral si to sám. takže si myslím, že úspěch.. Děláme vánoce hlavně kvůli dětem, a on dostane dárky, aby děti neřekli, že jsme nic nedostali.. Na jeho dárky jsem teda každým rokem hodně zvědavá. Nerad chodí po obchodech a celkově vymýšlí dárky.. ale zato mi každý víkend kupuje nové růže „jen tak“.. Takže mi to kompenzuje jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
4.12.20 12:11

To je ale štěstí dostat dárky co vlastně chtěl :lol:. To se i kamarád takhle trefil přesně do těch určitých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
4.12.20 12:12

Na jednu stranu pobavilo, na druhou chápu tvoji frustraci :D jako když nevyjdou tři dárky, to už bych byla zoufalá :D vybírala jsi dražší věci, jestli chceš do dárku investovat co třeba nějaký pobyt nebo wellnes balíček pro oba? Využili byste až to bude možné podle situace… Jinak třeba kozenou peněženku, parfém, láhev něčeho co má rad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.12.20 14:29

Já tomu nevěřím :nevim: jako, že by mu koupili tu stejnou věc? Jako vážně? :think: Pokud je to přece jen pravda a cizí lidé dávají takové dary, tak se asi pohybujete v jiné finanční třídě než my, takže pokud mu kamarád dá hodinky a šéf bezdrátový sluchátka, tak bych mu pořídila dovolenou někde na Seychelách nebo něco podobného v cenové relaci, to ti nikdo nevyfoukne :kytka:

Spíš bych řekla, že si to koupil sám :D taky si kupuju věci sama (čtečka, jdu na tetování obočí, loni mobil, v létě asi tetování) i před Vánoci či narozeninami a pod stromečkem mívám drobnosti (pyžamo, tepláky atd). Ráda si koupím věc co chci hned a ne na to čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.20 14:48
@Russet píše:
Koupila bych mu nějakou pěknou košili a řekla, že Ježíška už si koupil (popravdě moc nevěřím těm báchorkám, jak vše dostal).

Jasně, strašně se nudím, protože makám jen 14 h, žádnou pauzu v době korony jsem jako zachranarka neměla, a do toho ještě studuji tak si vymýšlím historky, protože toho času mám fakt mraky. (pro případ, že nechápeš ironii, tohle ironie je.) Popravdě, je mi jedno, čemu věříš, tak to prostě je. Věř si, čemu chceš. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.20 14:51
@unuděná píše:
Hihi, to nevymyslíš :mrgreen: Já bych mu teda asi naférovku řekla, žes to pro něj měla připravené a teď teda nevíš, co by si přál. Třeba něco vymyslí. Pokud chceš vyloženě překvápko, tak bych šla cestou nějaké dovolené/pobytu/zážitku. To stoprocentně nebude mít dvakrát :mrgreen: :mavam:

Nevymyslis, no. Prostě pech. Já mu to včera řekla, že jsem mu to chtěla vše koupit a byla jsem z toho strašně smutná, fakt.. Jako asi se tomu bude někdo smát, ale obrecela jsem to. On mi vždy dává hrozně drahé dárky a já to nesnáším.. Já radši dávám, přijímat moc neumím a chtěla jsem mu udělat také velkou radost, kdyz teď jsem konečně našetřila, ale prostě mi to nevyšlo. Snad mě ještě něco napadne. Pobyt zní fajn. To by snad i někam jel. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný