Dárek pro krátkou známost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
27.11.14 14:43
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymity, jde o dárek pro osobu blízkou, má to být překvapení :oops:
Je to dárek pro přítele-krátká známost.
Je motorkář, resp. má rád motorky, jednu vlastní, ale není nějaký posedlý :-)
Je mu 45,nic mladého, proto se bojím, jestli dárek není infantilní :oops: nebo nějaký šmejd :roll:
Tak co na to říkáte, je to vhodné?

a jakou motorku vlastní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 14:43
@Bavi píše:
Takže ty sama ho moc neznáš a nevíš co pro něj :mrgreen: tak těžko to budem vědět my že :mrgreen: a ještě k té klíčence, ono pokud není vyloženě motorkář :think: já třeba taky vlastním kolo, ale klíčenka ve tvaru kola by mě moc nepotěšila :jazyk:

tak motorkář a motorkář, motorku miluje, jezdí na ní dokud to jde, i tak nějak na projížďky, ale aby byl nějak zapálený :think: :nevim: vím, že si jí koupil pro radost, a využívá jí…mě jen zajímal názor, jestli to není hloupost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 14:44
@lleennttiillkkaa píše:
a jakou motorku vlastní?

Suzuki

• Citovat
  • Upravit
27259
27.11.14 14:47
@Anonymní píše:
Suzuki

mno škoda, mě napadl nějaký motorkářský šátek, ale to je spíš pro někoho s Harleykou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.11.14 14:48

Koukni, já bych to klidně koupila, ale prostě mi to příjde moc peněz za klíčenku. Jak tu někdo psal, třeby by si řekl, no to mě nemá moc ráda když jen klíčenka :D mě by tedy nenapadlo, že můžou být tak drahé klíčenky. A jak dlouho spolu tedy jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.11.14 14:49
@Anonymní píše:
tak motorkář a motorkář, motorku miluje, jezdí na ní dokud to jde, i tak nějak na projížďky, ale aby byl nějak zapálený :think: :nevim: vím, že si jí koupil pro radost, a využívá jí…mě jen zajímal názor, jestli to není hloupost…

Tenhle typ klíčenky bych asi nevolila. Nevím, jak moc jste limitovaná penězi, ale na motorku se třeba hodí ledvinový pás, kukla pod helmu, nákrčník, tangvak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.11.14 14:52

Kouří? co nějakej pěknej zapalovač? Ta klíčenka se mi taky nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.11.14 14:56

A nebo mě ještě napadla kamera na motorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 14:57

@kar-maa ony se darky hodnoti podle ceny??? :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 14:57
@Bavi píše:
Koukni, já bych to klidně koupila, ale prostě mi to příjde moc peněz za klíčenku. Jak tu někdo psal, třeby by si řekl, no to mě nemá moc ráda když jen klíčenka :D mě by tedy nenapadlo, že můžou být tak drahé klíčenky. A jak dlouho spolu tedy jste?

8o prepocitavas darky na penize??? :roll: boze

• Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:00

@KackaDoup ne nepřepočítávám :roll: jen bych třeba manželovi klíčenku koupila jen tak, ne na vánoce a vůbec, nech si své rýpačky, nejsem zvědavá na tvé bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
27.11.14 15:00
@KackaDoup píše:
@kar-maa ony se darky hodnoti podle ceny??? :roll:

To ani tak ne, ale vypada to celkem lacine…ted nemyslim penize, ale ze si z vyberem darku nedala moc prace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.11.14 15:01

Pro chlapa mi to taky nepřijde to pravý ořechový… Já loni u toho svýho motorkáře zabodovala tímto tričkem- http://www.bastard.cz/…-tricko-372/ … Ale musí mít smysl pro trochu černější humor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 15:02

@Bavi ale ty jsi tak presne popsala…tak ted netvrd ze ne :kytka: nic ve zlem

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:02

@kar-maa to uz zni jinak ;)

• Citovat