Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymity, jde o dárek pro osobu blízkou, má to být překvapení
Je to dárek pro přítele-krátká známost.
Je motorkář, resp. má rád motorky, jednu vlastní, ale není nějaký posedlý
Je mu 45,nic mladého, proto se bojím, jestli dárek není infantilnínebo nějaký šmejd
Tak co na to říkáte, je to vhodné?
a jakou motorku vlastní?
@Bavi píše:
Takže ty sama ho moc neznáš a nevíš co pro nějtak těžko to budem vědět my že
a ještě k té klíčence, ono pokud není vyloženě motorkář
já třeba taky vlastním kolo, ale klíčenka ve tvaru kola by mě moc nepotěšila
tak motorkář a motorkář, motorku miluje, jezdí na ní dokud to jde, i tak nějak na projížďky, ale aby byl nějak zapálený
vím, že si jí koupil pro radost, a využívá jí…mě jen zajímal názor, jestli to není hloupost…
@Anonymní píše:
Suzuki
mno škoda, mě napadl nějaký motorkářský šátek, ale to je spíš pro někoho s Harleykou
Koukni, já bych to klidně koupila, ale prostě mi to příjde moc peněz za klíčenku. Jak tu někdo psal, třeby by si řekl, no to mě nemá moc ráda když jen klíčenka
mě by tedy nenapadlo, že můžou být tak drahé klíčenky. A jak dlouho spolu tedy jste?
@Anonymní píše:
tak motorkář a motorkář, motorku miluje, jezdí na ní dokud to jde, i tak nějak na projížďky, ale aby byl nějak zapálený![]()
vím, že si jí koupil pro radost, a využívá jí…mě jen zajímal názor, jestli to není hloupost…
Tenhle typ klíčenky bych asi nevolila. Nevím, jak moc jste limitovaná penězi, ale na motorku se třeba hodí ledvinový pás, kukla pod helmu, nákrčník, tangvak…
Kouří? co nějakej pěknej zapalovač? Ta klíčenka se mi taky nelíbí
@Bavi píše:
Koukni, já bych to klidně koupila, ale prostě mi to příjde moc peněz za klíčenku. Jak tu někdo psal, třeby by si řekl, no to mě nemá moc ráda když jen klíčenkamě by tedy nenapadlo, že můžou být tak drahé klíčenky. A jak dlouho spolu tedy jste?
prepocitavas darky na penize???
boze
@KackaDoup ne nepřepočítávám
jen bych třeba manželovi klíčenku koupila jen tak, ne na vánoce a vůbec, nech si své rýpačky, nejsem zvědavá na tvé bože ![]()
@KackaDoup píše:
@kar-maa ony se darky hodnoti podle ceny???
To ani tak ne, ale vypada to celkem lacine…ted nemyslim penize, ale ze si z vyberem darku nedala moc prace!
Pro chlapa mi to taky nepřijde to pravý ořechový… Já loni u toho svýho motorkáře zabodovala tímto tričkem- http://www.bastard.cz/…-tricko-372/ … Ale musí mít smysl pro trochu černější humor ![]()