Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jestli o sebe ráda dbá, kup jí poukaz kombinovaný kadeřník /kosmetika/manikúra. Mně osobně návštěva kadeřníka udělala v těhotenství dobře, protože jsem si připadala zase krásná i po těch kilech, co jsem nabrala. Určitě nic miminkovského. A nebo pro vás oba, nějaký víkendový pobyt, kde budete jen spolu. Nemusí to být zrovna Wellness, já bych do té špinavé vířivky, co většinou všude nabízejí, nevlezla ani netěhotná a masáže bych se taky bála. A těhotenské masáže na Wellnessu asi nenabídnou.
Jak píšeš, máte už nějaké děti.Takze z mého pohledu bych rozhodně nepohrdla nějakým odpočinkovým pobytem bez dětí, vaření a pod. Potěšil by mě také lístek do divadla, poukaz na masáž, kosmetiku s příslibem hlídání dětí.
Cokoli, co nesouvisí s těhotenstvím. Nejvíc mě štvaly dárky, buď pro těhotnou nebo pro maminku… jsem pořád žena, manželka, sestra… moje zájmy nezmizely s tím, že jsem porodila. Manžela to naštěstí nikdy nenapadlo, ale pár blízkých příbuzných mi dalo k narozeninám poukaz na oblečení pro dítě, chrastítko nebo přiblblé focení. ![]()
@radkka Mam to stejne. Navic jsem dostala baliky plen, ktere synovi vadi ![]()
@rozand píše:
@radkka Mam to stejne. Navic jsem dostala baliky plen, ktere synovi vadi
Tomu se říká gól.
No, každý to má jinak, pro mě je tohle stejné, jako kdyby mi manžel koupil mop… ![]()
Mně dát někdo ve druhým měsíci cokoliv pro dítě nebo související s pokročilejším těhotenstvím, moc vodvařená bych z toho nebyla, a to jsem jinak byla z vymodleného těhotenství nadšená a velmi si ho užívala. (pravda, taky jsem dvakrát v prvním trimestru potratila, takže jsem byla obezřetná). Tak ve třetím trimestru už jsem takové dárky akceptovala, byť u druhého dítěte už jsem přesně věděla, co chci a nechci, a ráda jsem si to vybrala sama. Teď už dopředu nevděčně křičím, že hlavně žádný jednorázový plíny, první jsem látkovala, druhé budu taky, a ty balíky parfémovaných pampersek mi spíš překážely
Ve druhým měsíci jsem měla narozeniny a muž mi dal překrásný granátový naušnice, i teď po x letech je ráda nosím se vzpomínkou, kdy jsem je dostala. ale každá ženská je jiná, no, někoho třeba nesmírně potěší i ten olej na strije ve druhým měsíci ![]()
Poukaz na pedikůru, kadeřníka, kosmetiku (pokud víš kam chodí tak ideálně tam). Šperk nikdy neurazí ideál naušnice nebo náramek tam není problém s velikostí. Pokud má ráda třeba muzikál tak koupit vstupenky na nějaký. Pak bych zvolila i dárek k tomu stavu těhotenské masáže, těhotenské focení, pokud projevila zájem tak těhotenký kurz, plavání těhotných - vyzvídej ![]()
Mě by zas nepotěšil šperk, nosím ráda barevnou bižuterii, každou chvíli něco ztratím a zlato nebo stříbro bych tak maximálně uložila do šuplíku (nosím akorát snubák, ale to také není žádný něžný prstýnek s kamínkem). Ale tak asi znáš svou drahou polovičku a víš, co nosí, jak se voní či jaké má zájmy.
Mně osobně by třeba potěšila i ta posilovna (v těhotenství třeba na nějaké cvičení pro těhotné).
Jinak nějaký zážitek, naplánuj nějaký fajn víkend bez dětí, relax, odpočinek, dobré jídlo, výlet…
Hlavně kup dárek pro NÍ, ne pro mimino. Pro Tebe je to pořád partnerka ![]()
víkend bez dětí, na vířivky pozor - horká koupel není vhodná, masáž pro těhotné,
sušička na prádlo - tu si moc přeji já ![]()
poukaz na spodní prádlo - může si pak koupit co bude chtít ( kojící podprsenku nebo normální, nějakou košilku na kojení apod.)
naopak bych nesnesla parfém a všelijaké krémy, z každého pachu se mi chce ![]()
Díky moc za reakce. právě mám to celkem těžký, na posilovnu moc není, je jí teď furt blbě a šperky nenosí (na druhou stranu to má i finanční výhody
) Máte ale řadu dobrých nápadů. Půjdu do kosmetiky, relaxace (nějaký pobyt a masáž) říkala, e má i ráda takové ty těhotenské drobnosti … No uvidíme. …raději si nechám poradit, protože kamarád manželce koupil před měsícem značkovou motyku a moc nadšená nebyla. Ještě jednou díky ![]()
@lada777 tak znackova motyka je docela ulet
To snad muze ocenit jen profesionalni zahradnik nebo farmar, ne? ![]()
Já bych radši značkovou motyku, než šperk.
Ale uznávám, že takových úchylů moc není. ![]()
@lada777 jestli je jí furt blbě, tak kosmetiku nééé mě je tak zle, že nemůžu nic používat, přemůžu se na deodorant a trpím. jedině Eoné přírodní kosmetika pro těhotné.
Poukázka do Astratex by mi udělala vážně radost. Potom společenská hra ![]()