Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky bych řekla, že to může být psychické, že se jen hrozně těší. Když nebude mít ráno teplotu, klidně bych ji dala do školky ![]()
Neřešila bych. Pokud se v noci nepřidá nějaké blití nebo průjem, tak bych na akci dala. Pokud to je něco zásadního, tak se to maximálně rozjede ![]()
@Slečna Ferka píše:
Neřešila bych. Pokud se v noci nepřidá nějaké blití nebo průjem, tak bych na akci dala. Pokud to je něco zásadního, tak se to maximálně rozjede
@1Luca píše:
@Genovesa Já bych dala, u dětí je normální, že mají 37,5 a nic to neznamená.
a na to jsi přišla odkud? Zajímal by mě zdroj této informace - nejlépe nějaká učebnice pediatrie..děkuji
Ahoj holky, mám podobný dotaz, ale jedná se o začátek nemoci než o konec. Syn dnes po usnutí začal hrozně kašlat, ve spánku jde slyšet mírné pískání a chrápání, protože se najednou objevila i rýma a já řeším dilema, dát zítra do školky nebo ne? Teplotu nemá, ale jsem typ, co při každé větší rýmě s ním zůstává doma, což se mi teď moc nehodí, ale nedalo by se nic dělat. Syn trpí na bronchitidy, které jsem v jeho 3,5 letech po 20. přestala počítat. Dnes je to poprvé, co opravdu nevím :-/
@Teruna000 Uvidíš, jaká bude noc a jak bude vypadat ráno. Bez teploty by do školky mohl.
@Karleon píše:
@Teruna000 Uvidíš, jaká bude noc a jak bude vypadat ráno. Bez teploty by do školky mohl.
Jasné, ať to roznese pekne dal, však o nic nejde…
@Pam12 no to právě nechci, ale dle tchýně to může mít po koupání…
@Teruna000 pokud chrčí a píská, tak bych ho do školky neposílala
Nedala bych. U dcery to vždycky takhle začíná a má pak pořádnej chrchel, teploty nemá nikdy, ale do školky bych ji nedala.
@zuzukobylka @Moise díky… a po koupání to asi mít nebude, že?
a to byl celý den úplně ok. Ale usnul teda už v 6, což není obvyklé