Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám ještě navazující dotaz k mému předchozímu. Koupit nový mobil přes eshop Datartu? Je spolehlivý? Mohu případnou pomoc a rady nebo reklamaci pak řešit i v prodejně? Děkuji ![]()
V poslední době nakupujeme elektroniku převážně jen přes Datart - věci lze jednoduše vyzvednout i na prodejně a hlavně tam máme zaměstnanecký VIP klub - u některých položek to dělá slušnou slevu. Co vím, ten program má poměrně dost lidí, tak třeba by to měl i někdo z vašich příbuzných nebo známých.
Eshop mě naštval jen jednou, kdy mi zboží dodali s asi měsíčním zpožděním - že to není skladem jsem věděla už při objednávce, ale ze slibovaného naskladnění do 14 dnů to byl měsíc a půl. Výhody ale převýšily, a tak odtud objednáváme dál. ![]()
@mimart píše:
Mám ještě navazující dotaz k mému předchozímu. Koupit nový mobil přes eshop Datartu? Je spolehlivý? Mohu případnou pomoc a rady nebo reklamaci pak řešit i v prodejně? Děkuji
V pohode, neni tam problem..
Katastrofická zkušenost, měla jsem VIP cenu, která se lišila od běžných o 4000. Doba dodání byla za tři týdny, už je to půl roku, co se s nimi hádám a snaží se to zrušit úplně, ačkoli jejich dodavatel mi řekl, že to bude(oni tvrdí, že ne). Navíc i když tu věc neměli na skladě, tak se sehnat dala, naprosto to ignorují, třebaže jsem jim navrhla řešení, nenapíšou ani že ne a proč, prostě naprosto ignorují a furt dokola chtějí jen zrušit a podobně. Asi zjistili, že VIP cenu přestřelili.
Katastrofa. Za vražení spotřebiče do zásuvky si účtují 1000 a říkají tomu odborná instalace.